Şimdi Ara

Dubaiden ekran kartı!? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Diyojen666

dubai de fiyatlar nasıl acaba, eğer burda 2000 lira olan ekran kartını 1000 liraya alabiliyosak o zaman olur, yoksa garanti falan filan hikaye olduğu için değmez bence de ya...

300 liraymış.
  • arkadaşım anladık çocukluğunuzu yaşayamamışsınız tamam da, başka bi yerde şımarın ya, asap bozmayın.
  • quote:

arkadaşım anladık çocukluğunuzu yaşayamamışsınız tamam da, başka bi yerde şımarın ya, asap bozmayın.

Bak bakalım yukardaki mesajıma. Sana benim kadar detaylı açıklama yapan başka birisi olmuş mu? Nankörlük etme, lafını bil. Nereye ne yazacağımı sana mı sorcam? Şikayet butonu orda, yediremediysen bas, boşu boşuna zırlama burda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 20 Şubat 2014; 16:38:37 >
  • acaluka kullanıcısına yanıt
    ne ekersen onu biçersin dostum, nankörlük edecek bir durum yok... millet ağzından çıkan elinden yazan lafa para ister olmuş, hesabını soracak, dalga geçeceksen etme kardeşim yardım mardım, asap bozma dedik, zırlasa zırlasa da senin gibi çoluk çocuk zırlar.
  • Diyojen666 D kullanıcısına yanıt
    Bir karşılık bekleseydim parayla danışmanlık yapardım. Burada amaç bildiğini aktarmak, bilmediğini kazanmaktır. Ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum bildiklerim doğrultusunda tıpkı size yapmaya çalıştığım gibi. Bu arada çoluk çocuk da değilim. Yaşım da mesleğim de profilimde yazıyor. Bir yandan çalışıyor bir yandan da yüksek lisansımı yapıyorum. Vakit kaldıkça da hobilerimle uğraşıyorum. Yani boş beleş konuşacak birisi değilim. Senin gibilerle zaman kaybecek birisi hiç mi hiç değilim! O yüzden, ben sana aktardığım bilgiyle kalayım, daha fazla zaman kaybetmeyim. Senle uğraşacağım zamanda belki bir iki bilgi daha öğrenirdim, ya da bir bilmeyene bilgi akrarırdım. Neyse, sağlık olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 20 Şubat 2014; 21:09:06 >
  • quote:

Arkadaşlar selam,

Benim eşim ay sonu Dubai ye gidecek, oradan daha önce elektronik veya pc parçası alan oldumu? alınırsa nerden alınır? nasıl getirtilir? gümrük sıkıntısı çıkarmı? ekran kartı alacaktım birden aklıma geldi, sanırsam daha ucuz olur ... ben mesela amerika da 550 dolar olan GTX 780 Ti almak isterdim! bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim...

EDİT: gezinirken alibaba.com diye biryerde buldum, burdaki gold satıcılara da güvenip alışveriş edenler olmuş geçmişte, internetten de araştırdım, biriyle konuştum ASUS GTX780TI için, 420 dolar + 20 dolar kargo bedeliyle HEDİYE olarak gümrüğe takılmayacak şekilde gönderebileceklerini söyledi, güvenemedim :( alibaba.com dan alışveriş yapan varmı aranızda?

Çakmadır gtx 780 amerikada bile 500 dolar mümkün değil o fiyata o ekran kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taklitçi karşıtı -- 20 Şubat 2014; 22:40:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• konuyu hortlatıyorum sebep ise bilgi kirliliğini ortadan kaldırmak.

1- yurt dışına çıkıp alınan ürünlerde gümrüğe takılma gibi bir durum yok sadece bazı ürünlerde şunu şunu aldım diye beyan gerkiyor. (aldıklarım : iphone 4s, ps3 , canon mark2 muhtelif zamanlarda)

2- Ali baba sıkıntılı bir site ha bu güvenilmez demek değil ama çok fazla kolpacı var bazı ürünlerde sipariş edipde elime geçenleri görseniz yok artık hammmıı... dersiniz ama en son benim oğlana rc araç aldım alüminyum gövdeli gayet güzeldi derdinizi anlatırsanız size yol yordam göstereceklerdir satıcılar hediye paketi düşük bedelli fat filan. Gümrük özellkle çin menşeyli mallarda ciddi sıkıntı çıkartıyor haberiniz olsun.

3- ekonomik değil ama ihtiyacınız olan ve türkiyede bulunmayan ürünler için direk en yakın vizesiz ülkeye gitmek rusya , hırvatistan , iran gibi mesela moskovaya gideceğim nisan sonunda gidiş dönüş 350 tl kampanyalı

4- dünyanın hiç bir yerinde ortalama fiyat marjının yarısına vermezler bir ürünü bunu aklınızda bulundurmanızda fayda var. çok ucuz olduğundan değil türkiye piyasasında bulunmadığından alınmalı bir ürün veya hazır gelmişken uygun fiyatlı alayım denmeli. internette görüp ucuzmuş alayım ben bunu dereseniz %99 astarı yüzünü geçecektir o kadar çabanız ve stresiniz de yanınaza kar kalacak.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.