Şimdi Ara

Düğüne Sakallı Gitmek ne kadar etik? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslarin dedigi gibi duzgunse sorun yok. Yillardir anlamam damat trasi sakal vs. Nikahta sakal kes nisanda sakal kes dugunde sakal kes bu ne la kim cikariyor bu adetleri?!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

Bende universite mezuniyet/kep torenine sakalli gidecegim.

Bir kac kisi kes dedi ama ben pek kesme taraftari degilim

Ense, boyun ve elmacık kemiğindeki kıl tüy gibi şeyler alındığı zaman sakal güzel durur. Diğer türlü kötü bir görüntü olur.

Bizim mahalle bakkalında duran bir abi çok dağınık sakal bırakıyor. Ense boyun falan hep kıl. Bir de sakal uzatıyor aman aman. Dedim az özen göster yahu. Esnaf adamsın. Gerçi hala aynı :) laf dinlemiyor fani.

Samimiyetsiz

• quote:

Orijinalden alıntı: HakimBeey

quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

Bende universite mezuniyet/kep torenine sakalli gidecegim.

Bir kac kisi kes dedi ama ben pek kesme taraftari degilim

Ense, boyun ve elmacık kemiğindeki kıl tüy gibi şeyler alındığı zaman sakal güzel durur. Diğer türlü kötü bir görüntü olur.

Bizim mahalle bakkalında duran bir abi çok dağınık sakal bırakıyor. Ense boyun falan hep kıl. Bir de sakal uzatıyor aman aman. Dedim az özen göster yahu. Esnaf adamsın. Gerçi hala aynı :) laf dinlemiyor fani.

Samimiyetsiz

YOURMOVE tam olarak anlamadı?

• Etik diye bişey mi kaldi sanki. Kapri gibi yeşil pantalonun altina spor ayakkkabi giyen bi damat aptal aptal süslenmiş apaçi arabasiyla kır bahçesi denilen yine apaçi mekaninda instagrama fotograf koymak için yapilan bi düğün var büyük ihtimal. Senin sakalinami laf edecekler.

• Bence böyle özel bir günde insan daha ciddi olmalı ve saç sakal traşını olmalıdır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Haftada iki defa zaten boyun, elmacık üzerindeki tüyleri alırım. Bıyığı, sakalı ve favorileri de düzeltirim. Öyle orman kaçgını gibi dolanmıyorum Allah'tan

Zaten sakalı bıyığı kessem üniversite mezuniyet töreni yerine lise mezuniyet törenine gitmem gerekir
  • Gidilir hocam. Ben 2 hafta öncesinde düğüne gittim sakallarımı düzeltip, herkes de beğendi. Sakal bakımlıysa, Allah'a emanet uzatmamışsan herkes beğenir sorun yok.
  • İlhan Cavcav seni görse mezarından kalkıp ceza keserdi yahu Düğüne sinek kaydı traşlı gidilir her zaman

• İnceltirsin düzeltirsin gidersin. Sakallar düzgünse yine sıkıntı yok. Şu olayı halen anlamıyorum sakal saygısızlık mı? Bence temiz ve bakımlıysa sıkıntı yok.

• Gayet etik hocam neden olmasın ki. Illa kesmek lazımsa düğüne gitmem .

• Kendi düğünümde bile sakallıydım. Kimseyi ilgilendirmez, nasıl rahatsan öyle git.

• Gittigim butun dugunlerde damat sakalliydi, ben ise kenarda kuru pasta yiyen bir sakalsiz.

Yakisip yakismama meselesi. Muhtesem yuzyildaki kanuni gibi dolastigim zamanlar da oldu. Her gun sakal trasi olup milletin beni köse sanmasi gibi zamanlar da oldu.

• Herhangi bir zorunluluk olmadıktan sonra sakal kesen erkek yumuşaktır net...

• Bu sıra moda oldu, insanlar orman kaçkını gibi dolaşıyor. Bir iki herife yakışıyor diye bana da yakışır furyası başladı. Sokakta gördüğüm her 100 kişiden 99'unda sakal, çirkin bir görüntü oluşturuyor. Bunların yarısı jilet kullanmadığı için yüzünü bile yıkamıyor. Sakala bakım yapmak, tıraş olmak kadar zahmetli olduğu için bakım yapan sayısı da çok az.

Sakallarınız şöyle yunan tanrılarındaki gibi çıkmıyorsa düğünü bırak, bakkala giderken bile tıraş olun.

Düğüne Sakallı Gitmek ne kadar etik?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Göze batarsın. Kesmen daha doğru olurdu. Kesmezsen bakımlı gitmen daha doğru olurdu.

Burada salak salak kime ne yazmasınlar. O kime nin düğününe gidiyorsunuz

• Buyrun hocam;

www.tdk.gov.tr.

Öncelikle etik'in ne olduğunu öğrenin sonra cümle içinde de kullanırsınız.

Türkçeden uzak ne kadar çok türk var hayrey ediyor insan.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.