Şimdi Ara

Duke 200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • istanbulda unıversite okuyacagım ktm duke almayı düşünüyorum nasıl beyler kuçuk diyen var zayıf diyen var uzerine biraz daha para harcanırsa nasıl olur ?
    acill yardım

• guncell
  • Bu bölüm pek aktif değil. motosiklet.net'e gidersen daha iyi olur. Hatta ktm 200'ün ana konusuna da bak. Bu arada boyunuz kısa ise cuk oturacaktır motor size. Ama öyle 1.85-90'larda geziyorsanız biraz küçük gelebilir.
  • Yapılıysanız küçük gelecektir. Uzun yıllar duke a binerm demiyorsanız cbr250 hyosung 250gt tarzı motorlara bakmanız bütçeniz için daha iyi olacaktır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Bu bölüm pek aktif değil. motosiklet.net'e gidersen daha iyi olur. Hatta ktm 200'ün ana konusuna da bak. Bu arada boyunuz kısa ise cuk oturacaktır motor size. Ama öyle 1.85-90'larda geziyorsanız biraz küçük gelebilir.

1.78 ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süper bir motor ama ben olsam ktm 390 ABS yi beklerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slymnfncn

quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Bu bölüm pek aktif değil. motosiklet.net'e gidersen daha iyi olur. Hatta ktm 200'ün ana konusuna da bak. Bu arada boyunuz kısa ise cuk oturacaktır motor size. Ama öyle 1.85-90'larda geziyorsanız biraz küçük gelebilir.

1.78 ?

Cuk gelebilir, belki azcık küçük gelebilir. Youtubeda altın elbiseli adamın kanalına girin, bir kaç tane ktm duke incelemesi var muhakka bakın.
  • Duke 200 Abs hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlarımız var mı ?

Yakıt konfor kullanım vs. İnternette çok araştırdım fakat kullanan birinin ağzından duymak daha iyi fikir sahibi olmamızı sağlayabilir..
  • Benim çok hoşuma gidiyor ama 190 Boy olunca pek bakmamaya çalışıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.