Bildirim
Duke 200
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
guncell -
Bu bölüm pek aktif değil. motosiklet.net'e gidersen daha iyi olur. Hatta ktm 200'ün ana konusuna da bak. Bu arada boyunuz kısa ise cuk oturacaktır motor size. Ama öyle 1.85-90'larda geziyorsanız biraz küçük gelebilir. -
Yapılıysanız küçük gelecektir. Uzun yıllar duke a binerm demiyorsanız cbr250 hyosung 250gt tarzı motorlara bakmanız bütçeniz için daha iyi olacaktır
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AurorAbeam
Bu bölüm pek aktif değil. motosiklet.net'e gidersen daha iyi olur. Hatta ktm 200'ün ana konusuna da bak. Bu arada boyunuz kısa ise cuk oturacaktır motor size. Ama öyle 1.85-90'larda geziyorsanız biraz küçük gelebilir.
1.78 ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Süper bir motor ama ben olsam ktm 390 ABS yi beklerdim. -
quote:
Orijinalden alıntı: slymnfncn
quote:
Orijinalden alıntı: AurorAbeam
Bu bölüm pek aktif değil. motosiklet.net'e gidersen daha iyi olur. Hatta ktm 200'ün ana konusuna da bak. Bu arada boyunuz kısa ise cuk oturacaktır motor size. Ama öyle 1.85-90'larda geziyorsanız biraz küçük gelebilir.
1.78 ?
Cuk gelebilir, belki azcık küçük gelebilir. Youtubeda altın elbiseli adamın kanalına girin, bir kaç tane ktm duke incelemesi var muhakka bakın. -
Duke 200 Abs hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlarımız var mı ?
Yakıt konfor kullanım vs. İnternette çok araştırdım fakat kullanan birinin ağzından duymak daha iyi fikir sahibi olmamızı sağlayabilir.. -
Benim çok hoşuma gidiyor ama 190 Boy olunca pek bakmamaya çalışıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X