Bildirim
Dün 68 lira olan oyun 1 günde 78 lira oldu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
şimdi 12.99'a geri döndü -
ben hep 50 liralık alıyorum -
Vay be kur sayesinde şaka maka ayda 70 lira veriyoruz wow'a... -
Bu oyunu oynamak lüks e kaçıyor artık. Gerçekten yazık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
50₺ ideal aslında ama napalım oynamak istiyosan ağzının tadını biliyosan 20-30₺ yi kafaya takmaya gerek yok hele zevk alıyosan o oyundan :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Zengin oyunu -
ben oyuna başladıgımda 20-25-30TL burakamları veriyorduk daha dogrusu bu rakamlar arasında gidip geliyordu. yanlış hatırlamıyorsam ilk cata zamanı 40+ Liralara çıktı. oooo oynanmaz oyun çok pahalı diyordu milletquote:
Orijinalden alıntı: Mr.Shophar
50₺ ideal aslında ama napalım oynamak istiyosan ağzının tadını biliyosan 20-30₺ yi kafaya takmaya gerek yok hele zevk alıyosan o oyundan :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvo35 -- 19 Mayıs 2018; 22:43:56 > -
Ben ilk başladığımda 2 aylık prepaidi 40-45 liraya alıyordum. Bu paraları WoW'a vermek çok saçma. -
Sözde F2P oyunlara verilen paranın yanında eminim WOW'un bu ücreti devede kulak
Ben de "Before the Storm" kitabını sipariş edeyim diyorum Amazon'dan fakat kargo hakkında bilgi bulamadım bilen varsa PM atabilir mi? -
Adamlar 12 birim para verip oynarken benim 78 birim para verip oynamam ve sadece 30 gün aşırı koyuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X