Şimdi Ara

Dün 68 lira olan oyun 1 günde 78 lira oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • game time alcaktım 12.99 euro idi dün gece sabah alayım dedim oyunu 14.99 olmuş yuh arkadaş bu nasıl oluyor 5.25 olan kur da 5.26 ya çıkmış

• şimdi 12.99'a geri döndü
  • ben hep 50 liralık alıyorum
  • Vay be kur sayesinde şaka maka ayda 70 lira veriyoruz wow'a...
  • Bu oyunu oynamak lüks e kaçıyor artık. Gerçekten yazık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50₺ ideal aslında ama napalım oynamak istiyosan ağzının tadını biliyosan 20-30₺ yi kafaya takmaya gerek yok hele zevk alıyosan o oyundan :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zengin oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Shophar

50₺ ideal aslında ama napalım oynamak istiyosan ağzının tadını biliyosan 20-30₺ yi kafaya takmaya gerek yok hele zevk alıyosan o oyundan :)
    ben oyuna başladıgımda 20-25-30TL burakamları veriyorduk daha dogrusu bu rakamlar arasında gidip geliyordu. yanlış hatırlamıyorsam ilk cata zamanı 40+ Liralara çıktı. oooo oynanmaz oyun çok pahalı diyordu millet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvo35 -- 19 Mayıs 2018; 22:43:56 >
  • Ben ilk başladığımda 2 aylık prepaidi 40-45 liraya alıyordum. Bu paraları WoW'a vermek çok saçma.
  • Sözde F2P oyunlara verilen paranın yanında eminim WOW'un bu ücreti devede kulak

Ben de "Before the Storm" kitabını sipariş edeyim diyorum Amazon'dan fakat kargo hakkında bilgi bulamadım bilen varsa PM atabilir mi?
  • Adamlar 12 birim para verip oynarken benim 78 birim para verip oynamam ve sadece 30 gün aşırı koyuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.