Şimdi Ara

Dünya Kupası ev sahipliği icin neden aday olmuyoruz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar Olimpiyat pesinde kosuyoruz filan , tamam tum sporlar var ama bana gore bi dünya kupasi degil, hem dunya kupasında olimpiyattan daha fazla para kazanirsin, katilan her ulkeden en az 20bin kisi gelir ugrassana dunya kupasi icin, hem turnuvalara katilamiyoruz zaten kendimizi goruruz bir kere dunya kupasinda

Katar'dan alınabilir galiba dunya kupası organizasyonu bu son olaylardan sonra, direk cokelim iste bu buyuk organizasyon icin mis gibi ulkemizde bi dunya kupası izleyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hee bir de eger dunya kupasını alirsak da protesto olursa satirla ben kovalarim protesto edenleri

• Ha ha ne güzel bir fikir :) Keşke herşey bu kadar basit olsa.

• Ha ha ne güzel bir fikir :) Keşke herşey bu kadar basit olsa.

• Avrupalıların gözünde Suriye, Irak gibi ülkelerden bir farkımız yok. Bu hem bizim ülkemizi doğru düzgün tanıtamadığımız için hemde onların bilgisizliğinden kaynaklı bir şey. Ben şahsen Dünya Kupasının Suriye, Irak gibi ülkelerde olmasını istemezdim. Aynı şeyi Avrupalılar da düşünüyor ve bizim ülkemizde böyle bir turnuvanın düzenlenmesini istemiyorlar. Ekonomik yönden kötü durumda değiliz aslında. Dünya Bankası'na göre dünya sıralamasında 18. sıradayız. Mesela 17. sırada da Hollanda var. Ama Avrupa'da yaşayanlara sorsan büyük çoğunluğu Hollanda'yı seçer. Dünyadaki imajımız kötü kabullenmek gerek. Yani uzun lafın kısası önce dünyadaki yanlış algılanan imajımızı düzeltip sonra bu tür organizasyonlar için diğer ülkelerde kendimizi yarışa sokmalıyız. Şuan ki halimizle maalesef zor. Yanlış düşünüyor da olabilirim. Müzakereye açığım.

• +60 bin kapasitelli stadın kaç tane var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRiSe*

+60 bin kapasitelli stadın kaç tane var?

Zulumpiyat var yeter
  • Bu gibi büyük organizasyonlarda ev sahibi ülke para kazanamıyor aksine zarar ediyor. Ekonomi çok mu iyi sanki olmasın varsın

• aman üstüne para verseler bile bizden uzak olsun.
  • Aslında statlar da yapılıyor. Aday olabiliriz. Ama bence Türkiye için en uygunu avrupa şampiyonası. Onu da 2016da Fransaya nasıl verdiler anlamadım daha 98de dünya kupası düzenlemişti Fransa.

• Sen kimsin dünya kupası düzenliyorsun.ülkende insanların konuştuğu en çok şey futbol ama en az sahip olduğumuz şey futbol kültürü.Daha doğrusu spor kültürü olmayan bir ülkenin dünya kupası neyine
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRiSe*

+60 bin kapasitelli stadın kaç tane var?

O o kadar onemli degil ki söylüyorlar şimdiki maclarda 48 bin 50 bin seyirci su an stadta diye.gerci oyle de 3-4 tane var dasorun o degil yani.biz boyle şölen seklinde yapamayız maclarda mutlaka bizim taraftarlar birilerini tartaklar

• düzenleyen ülkelere bakarsan neden türkiye'de olamayacağını anlarsın aslında.
  • 2022 için yeniden seçim yapılırsa aday oluruz büyük ihtimalle zaten.

• Olimpiyat tek sehirde yapilir, dünya kupasi bütün ülkede.

Bunu gectim, gencler dünya sampiyonasi oynandi bu ülkede, kimse gitmedi, kapilar acik birakildi gene gitmedi. Hatta bu forumda bile ne gidecem veletlerimi izleyecem yazildi, elin Arabi Misirda 25 bin ortalama, Kolombiyada 25 bin ortalama tutturdu, turnuva Türkiyeye geldi 5 bin ortalama vardi. Salih falan agliyordu Twitterdan gelin destekleyin diye.

Sonra "Biz futbol ülkesiyiz yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww", biz ne futbol ülkesiyiz nede spor ülkesiyiz. Biz kavga ülkesiyiz arkadas.

http://en.wikipedia.org/wiki/2007_FIFA_U-20_World_Cup
    http://en.wikipedia.org/wiki/2009_FIFA_U-20_World_Cup
    http://en.wikipedia.org/wiki/2011_FIFA_U-20_World_Cup
    http://en.wikipedia.org/wiki/2013_FIFA_U-20_World_Cup

FIFA kendi genc milli takiminin dünya sampiyonasi maclarini dolduramayan ülkeye turnuva verecek kadar salak degil

• Kayseri'e gençler dünya kupasında koca stada beleş bilet+ ulaşım sağladılar 5bin kişiden fazla giden olmadı. Neden versinler ki Dünya Kupası'nı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: w.wallace

Bu gibi büyük organizasyonlarda ev sahibi ülke para kazanamıyor aksine zarar ediyor. Ekonomi çok mu iyi sanki olmasın varsın

Dünya kupalarında ülkeler zarar etmiyormuş senin dediğin olimpiyat için geçerli.Geçen tv de görmüştüm en çok kar eden ülke almanyaymış sanırsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mağara Avcısı

Hee bir de eger dunya kupasını alirsak da protesto olursa satirla ben kovalarim protesto edenleri

Yakışır
  • Kusura bakmayında Dünya kupasını hiçbir Müslüman ülkeye vermezler. Ben olsam bende vermezdim.

• Hani diyorsunuz ya gözlerinde Irak'tan İran'dan Suriye'den farkımız yok diye. Ama bir bakıyorum bizim onlardan bir farkımız yok ki. İnsanlık olarak aynı fakirlik olarak aynı. Futbol kültürü olarak bile aynı. Kimse demesin biz öyleyiz böyleyiz. Biz futbolu ancak büyük olduğu için seviyoruz. O yüzden koca ülkede %95'i 3 büyük takımdan birini tutuyor. Bizim burada Dünya Kupası yapılsın. Stadlar ancak çeyrek finalden sonra dolmaya başlar. Çünkü bizim insanımızda ne o kültür ne de o vakit var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.