Şimdi Ara

Dünya Kupası ev sahipliği icin neden aday olmuyoruz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Friedrich Engels

Olimpiyat tek sehirde yapilir, dünya kupasi bütün ülkede.

Bunu gectim, gencler dünya sampiyonasi oynandi bu ülkede, kimse gitmedi, kapilar acik birakildi gene gitmedi. Hatta bu forumda bile ne gidecem veletlerimi izleyecem yazildi, elin Arabi Misirda 25 bin ortalama, Kolombiyada 25 bin ortalama tutturdu, turnuva Türkiyeye geldi 5 bin ortalama vardi. Salih falan agliyordu Twitterdan gelin destekleyin diye.

Sonra "Biz futbol ülkesiyiz yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww", biz ne futbol ülkesiyiz nede spor ülkesiyiz. Biz kavga ülkesiyiz arkadas.

http://en.wikipedia.org/wiki/2007_FIFA_U-20_World_Cup
    http://en.wikipedia.org/wiki/2009_FIFA_U-20_World_Cup
    http://en.wikipedia.org/wiki/2011_FIFA_U-20_World_Cup
    http://en.wikipedia.org/wiki/2013_FIFA_U-20_World_Cup

FIFA kendi genc milli takiminin dünya sampiyonasi maclarini dolduramayan ülkeye turnuva verecek kadar salak degil

Güzel analiz, 16 milyonluk İstanbul'da maçları 7-10 bin kişi izlemiş, belki sırf burada 40-50 bin kişi izleseydi ortalama yine biraz kurtarır, iyi gözükürdü.
    Malesef turnuva düzenleyecek kapasitede değiliz

• Dünya kupasını almak için Türk Futbolunda bir düzen olmalı.Ne yöneticilerimiz iyi nede kulüplerimiz iyi durumda.Ligde kaç kulübümüz kavgalı durumda.Ayrıca başkalarının sürekli Şike damgasını kullanma fırsatı var.Japonya Başbakanı mesela böyle bir söylemde bulunmuştu.Yani diyecegim ilk önce kapımızın önünü süpürelim sonra büyük işlere kalkışalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Kusura bakmayında Dünya kupasını hiçbir Müslüman ülkeye vermezler. Ben olsam bende vermezdim.

2022 de Katar da yapılacak .
    Katar neredeyse tamamı müslüman
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

Avrupalıların gözünde Suriye, Irak gibi ülkelerden bir farkımız yok. Bu hem bizim ülkemizi doğru düzgün tanıtamadığımız için hemde onların bilgisizliğinden kaynaklı bir şey. Ben şahsen Dünya Kupasının Suriye, Irak gibi ülkelerde olmasını istemezdim. Aynı şeyi Avrupalılar da düşünüyor ve bizim ülkemizde böyle bir turnuvanın düzenlenmesini istemiyorlar. Ekonomik yönden kötü durumda değiliz aslında. Dünya Bankası'na göre dünya sıralamasında 18. sıradayız. Mesela 17. sırada da Hollanda var. Ama Avrupa'da yaşayanlara sorsan büyük çoğunluğu Hollanda'yı seçer. Dünyadaki imajımız kötü kabullenmek gerek. Yani uzun lafın kısası önce dünyadaki yanlış algılanan imajımızı düzeltip sonra bu tür organizasyonlar için diğer ülkelerde kendimizi yarışa sokmalıyız. Şuan ki halimizle maalesef zor. Yanlış düşünüyor da olabilirim. Müzakereye açığım.

hollandanin nufusu 10 milyon biz 7 katiyiz. dusun artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tedoa kullanıcısına yanıt
    Hadi ya onu unutmuştum. Ama kim bilir Araplar kaç milyon dolar yedirmişlerdir fifaya :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Hadi ya onu unutmuştum. Ama kim bilir Araplar kaç milyon dolar yedirmişlerdir fifaya :)

Aynen öyle dedikodular dolaşıyordu gecen haberlerde
  • Her şey para değildir. İşin prestij ve tanıtım kısımı da var. Zarar edebilirsin ama getirisi uzun vadede müthiş olur. Ve bizim ülkemizi brezilya, katar vs ile karşılaştırmayın. Dünya kupası gibi organizasyonda seyirci sıkıntısı olmaz zaten yüz binlerce kişi dışarıdan bu maçları izlemek için geliyor. Hele Antalya, İzmir (kuşadası, selçuk, çeşme vs.) İstanbul gibi şehirlerde gelenler için turistik açıdan çok cazip olanaklar var. Maç sadece 1,5 saat ama adamlar günlerini harcıyolar, yiyip içip geziyorlar.
  • japonya yetkilisi gibi rakiplerden bir ağabey çıkar ve
    bizim ülkemizde şike ırkçılık yok der
    bizde almanya bizi kıskaniiiiiii müslümanız diye vermilerrr diye kendimizi kandırırız
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.