Şimdi Ara

Dunyanin en Buyuk................... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
3.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende yukarıda yazdıklarına istinaden , gerçekten emek harcayan birilerine destek olmak isteriz.Zaten mangos / trinity core projesinde bizlerde varız.Orada yazıp çiziyoruz öneriler yapıyoruz , ve elimizden geldiğinde destek olmaya çalışıyoruz.Evet bir türk bölümü yok ama orada türk yok anlamına gelmez.Kimseler bizi beğenip kaale almıyor , siz yapmadınız hazır kullanıyorsunuz diyor. Evet hazır kullanıyoruz ama bizimde emeklerimiz var.
    Bizimde bir Private Wow serverimiz var ; ama free para istemiyoruz donate istemiyoruz.
    Ayrıca ; bu server iddia ediyorumki türkiyedeki en kaliteli wow sunucusu.Yöneticiliğini yapan Allegall ile ayrı bir şevk vermektedir (allegall : blizziard official gm lik yapmıstır.) Ve yine iddia ediyorumk i ; wow un bir FUN olmadığını savunan yegane sunucuyuz. Cengonet i yeni duydum gördüm oradada yer alacağım.

İddialarımın kaynağı :www.tegaonline.com

BKZ :
     Dunyanin en Buyuk...................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chrom -- 4 Kasım 2008; 12:41:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: antonidas
    daha önce de aynı konu vardı neden bir daha gündeme getiriyosunuz ki? birde dünyanın en iyi 2. hackerının türk olması başarı mı? bence utançır.başarı ne mi dersiniz başarı blizzard dır

işte böyle düşündükten sonra hiçbirşey olamazsınız/olamayız.emin ol!niye ben elin amerikalısının emeğine-ekmeğine yağ süreyim ki?
    @nixniz
    ne demek istediğini yada ne ima etmeye çalıştığını anlamadım.
    @Chrom
    çok güzel çalışmalar yapıyorsunuz.türkiyede gerçek anlamda destekleyebiliceğim,arka olabiliceğim iyi sunuculardan birisiniz.fakat sizleri mangosproject'de compile error düzeltirken değil,w12x gibi outdoor pvp ve/veya arrai gibi spellfix yazarken görmek isteriz.
    bu arada evet sunucunuzu test etmedim fakat türkiyede bilinmeyen çok iyi local sunucular var.son olarak:
    "Yöneticiliğini yapan Allegall ile ayrı bir şevk vermektedir (allegall : blizziard official gm lik yapmıstır.)" lafınıza katılmıyorum.bu bir marifet değildir.övünülecek birşey de değildir.daha önceden gm'lik yapmış bir kişi 3.0.2'de neyin nası çalışacağını bilemeyebilir.gm olmak demek c++ veya c'nin nası yazılıcağını biliyor olması anlamına da gelmiyor.üstelik bir şikayet eden olursa "ki bu yasak bi durum" bırakın sade sizi,hepimizi harcarlar
    güzel şeyler yapıyorsunuz.umarım devamı gelir.iyi çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSIRIS -- 4 Kasım 2008; 14:28:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

saçma .
    database'leri nasıl birleştiriceksiniz ?
    hangi sunucu ödün verip diğer sunucunun database'ini kullanacak ? ( character'lerde dahil)
    artı olarak mix'ten kat kat başarılı bir sunucu neden türkiye lokasyonlu bir sunucu ile birleşmek istesin ki ?

Osiris kusura bakma ama genellikle ya yeni açılan serverlarda yada açık olan serverlarda hep olumsuz yorumlar yazıyorsun.Özellikle yeni açılan serverları yerden yere vuruyorsun anlamadım.Seni İlgilendirmiyorsa neden tahrik edici mesaj yazıyorsun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chrom

Bende yukarıda yazdıklarına istinaden , gerçekten emek harcayan birilerine destek olmak isteriz.Zaten mangos / trinity core projesinde bizlerde varız.Orada yazıp çiziyoruz öneriler yapıyoruz , ve elimizden geldiğinde destek olmaya çalışıyoruz.Evet bir türk bölümü yok ama orada türk yok anlamına gelmez.Kimseler bizi beğenip kaale almıyor , siz yapmadınız hazır kullanıyorsunuz diyor. Evet hazır kullanıyoruz ama bizimde emeklerimiz var.
    Bizimde bir Private Wow serverimiz var ; ama free para istemiyoruz donate istemiyoruz.
    Ayrıca ; bu server iddia ediyorumki türkiyedeki en kaliteli wow sunucusu.Yöneticiliğini yapan Allegall ile ayrı bir şevk vermektedir (allegall : blizziard official gm lik yapmıstır.) Ve yine iddia ediyorumk i ; wow un bir FUN olmadığını savunan yegane sunucuyuz. Cengonet i yeni duydum gördüm oradada yer alacağım.

İddialarımın kaynağı :www.tegaonline.com

BKZ :
     Dunyanin en Buyuk...................

Destek olmaniz zaten benim bu basligi actigim cercefesi icinde buyuk bir basaridir fakat basarinin yarisidir, bu bilgilerin ve guclerin birlesmesi asil basaridir. Bende Turkleri tek tuk hem mangos hemde udb forumlerinde hatta eski SDB forumlerinde bile gordum ve her Turk gordugumde cok sevindim, ama maalesef dedigim gibi bu yetersiz. Bazi konularda iddali konusmussun ve bazende reklama benzemis. Iste benim asil takildigim konu bu turlu iddalar. Konumuzun basligina bak "Dunyanin en Buyuk....." bunu neden boyle yazdigimi simdi anlamissindir ^^ Gelde bak gor cengonette yetistirdigimiz bilgi verdigimiz kisiler iki gun sonra server acip buyuk iddalarla karsina cikiyor, birkac ay sonrada gercek yuzleri gorunuyor ve birde bakmissin sunucular kapatilmis. Bu bir sorun degil benim icin degil cunki ben amacima ulasmis olurum bilgimi paylasirim bir genc arkadasimiz daha belki bugun basarili olamazsa gelecekte olur. Fakat bu sorun genclerimizin sorunu.. ilk baslikta yazdiklarimi tekrar okursaniz anlarsiniz. Yanlis anlamayin ben sizlere bunlar gibisiniz demiyorum sadece ornek olarak kullandim, fakat "idda" kelimesini gorunce benzerlikler gordum =)

Sizler gibi kim bilir daha cok cevher genc kardeslerimiz var kim bilir daha ne kadar hatta Osiris in dedigi gibi "KALITELI LOCAL!" sunucular var, maalesef hepsi daginik hic biri bir arada degil. Bakin sizlerde trinity core ogunerek ornek vermissiniz, aslinda sizi orda yer aldiginiz icin tebrik etsemde yinede yanlis yapmissiniz. Cunki buda bir boluculuktur, dusunun. Bir zamanlar Brian UDB forumu (UNIFIED!!! database) isimle actiginda modb yapimcilariyla birlesmislerdi, yani gucler ve bilgiler guclenmisti. Simdi bu ayni sahis mangos projesindeki birkac kisiyle olan ozel meseleleri yuzunden UDB toplulugunu ikiye boldu. Trinitycore Vladimirin sozlerini alinti yaparak "repack" ten baska birsey degildir. Yaptiginiz islerde basarilar dilerim hepinize.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kray_68 -- 4 Kasım 2008; 15:17:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: AnieN

Baslık süper... Eline saglık...

Ama altta yazılanlar baslıga uymuyor , hatta tam tersi. Yazık dedittiriyor... ' Cob '

+19848544

Adam güzel bir birleşmeden bahsetmiş siz birbirinizi yemişsiniz...Ne bu celal
  • quote:

Orjinalden alıntı: Psikotrex

quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

saçma .
    database'leri nasıl birleştiriceksiniz ?
    hangi sunucu ödün verip diğer sunucunun database'ini kullanacak ? ( character'lerde dahil)
    artı olarak mix'ten kat kat başarılı bir sunucu neden türkiye lokasyonlu bir sunucu ile birleşmek istesin ki ?

Osiris kusura bakma ama genellikle ya yeni açılan serverlarda yada açık olan serverlarda hep olumsuz yorumlar yazıyorsun.Özellikle yeni açılan serverları yerden yere vuruyorsun anlamadım.Seni İlgilendirmiyorsa neden tahrik edici mesaj yazıyorsun ?

benim şuanki inanabilme sürecim kişileri seçme,ayrıştırma ve güvenme süreci olarak işlemlere ayrılıyo.ve ne yazıkki her açılan sunucu "kapanmayacak","3 yıl açık","5 yıl açık olacak!" betimlemelerine rağmen 3 - 5 gün sonra "amaaan kapa gitsin abi.anakartım yandı deriz" psikolojisi ile kapattığı zaman benim sürec biraz tersine işliyo.insanlara farklı gözlerle bakmaya başlıyorum ve kızıyorum.umarım anlayabilmişsindir.örnek sunucu : lofa(lord of anatolia).neden kapandı öğrenmek isterim.
    ben play4funn.com sürecimden sonra kişilere güvenemez hale geldim.yer yer sinir katsayılarını test eder hale geldim.örn;(max ile atışmamız)
    ama unutmayın ki bu iş sahilde taş toplamaya benziyo bana göre.avuç avuç toplarsın,teker teker atarsın.böylece inanman ve paylaşman gereken şeyleri kimle nası paylaşabiliceğini kavramış olursun.
    iyi çalışmalar.

• Hayır baba madem sevmiosun yani çok çaba gösteriosun ip leri arastırıosun sistemi fln neden bu kadar ugrasıyorsun beğenenler oynar beğenmeyenler oynamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 4 Kasım 2008; 15:37:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Psikotrex

Hayır baba madem sevmiosun yani çok çaba gösteriosun ip leri arastırıosun sistemi fln neden bu kadar ugrasıyorsun beğenenler oynar beğenmeyenler oynamaz.

lofa ( lord of anatolia ) sunucusunun neden ve/veya hangi sebeplerden dolayı kapandığını bir oyuncu olarak hala öğrenemedik
  • Ben ne bileyim hiç oynamadım.
  • toplasan 300 kişinin adam gibi oynadığı türk freeserver piyasası için şu yapılanlara bak allah aşkına. yazık günah vatana millete hayırlı işler için kullanın bu kadar bilgiyi. yemişim wowunu serverini.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Güntülü

toplasan 300 kişinin adam gibi oynadığı türk freeserver piyasası için şu yapılanlara bak allah aşkına. yazık günah vatana millete hayırlı işler için kullanın bu kadar bilgiyi. yemişim wowunu serverini.

bizim toplumumuz bunu anlamamakta güçlük çekiyor.insanlar ego'larını tatmin edebilmek için türlü yollara başvuruyorlar.
    ama buda bir başarıdır Güntülü.wow sunucusu kurmak bir yazılımsal kapasite gerektirmez.ama insanı bi önceki basamaktan bir sonraki basamağa taşır.
  • Siz ayrı dünyaların insanısınız!
  • Hala daha tartısma, sıdık yarıstırma, bırbırıne camur atma modundayız.

Bır gucbırlıgı yapmaya karar verecek kadar egolarınızdan sıyrılıp, bılınclenebıldıgınız zaman bır zahmet bana bır ozel mesaj gonderıverın OSırıs sana dıyorum yoksa sınır katsayını yukseltırım bılesın :)
  • @Kray_68 : Üstad bunu ukalalık veya reklam olarak algılama , seninle aynı fikirdeyiz zaten birimiz kestirmeden gitmiş istanbula ötekimiz uzun yoldan...Ama aynı yerde buluşuyoruz.Neyseki verdiğim örnekleri zaten açıklamışsın , doğrudur daha neler vardır , ne cevherler vardır da biz bilmiyoruzdur... Dediğim gibi oradaki örnek bir emuyu indirip "Resimli anlatımlarla Wow Server Kurulumu" başlıklı bir forumdan bakıp bakıp kurulan bi server yada yapı olmadığımızı temsil etmekti.

@Osiris : Bizleri harcayamazlar , hali GM süreci halen geçerli değildir.Ki bu vasıflarda biriyle olmanın tadına sende bak diyorum...

@Max : Artık noktayı koymuşsun , bizim başlıktada yazdım artık bu dalgaları bi kenara bırakalım ve @güntülü isimli kullanıcıya kulak verelim... neden her sunucunda 10 20şer oyuncu yerine toplayalım şu wow serverlarını bir yerde artık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxsephiroth

Hala daha tartısma, sıdık yarıstırma, bırbırıne camur atma modundayız.

Bır gucbırlıgı yapmaya karar verecek kadar egolarınızdan sıyrılıp, bılınclenebıldıgınız zaman bır zahmet bana bır ozel mesaj gonderıverın OSırıs sana dıyorum yoksa sınır katsayını yukseltırım bılesın :)

yeni bir oluşum mu?yoksa 'x' sunucusunda birleşmek mi?önemli olan soru bu ..
  • yenı ısım altında yenı olusum dıyorum ben
  • quote:

yenı ısım altında yenı olusum dıyorum ben

ozaman ben varım max.
    mailim sende var zaten
  • evet dıger arkadasları da gorelım ?

bırakalım fatıh urek fun club ıle ugrasmayı bır zahmet mesaj gonderelim olumlu olumsuz :)

varım yokum denılsın kı ortak bır konusma gun saatı belırleyelım onlıne bıle olsa bır somut adım atılsın...
  • quote:

evet dıger arkadasları da gorelım ?

bırakalım fatıh urek fun club ıle ugrasmayı bır zahmet mesaj gonderelim olumlu olumsuz :)

varım yokum denılsın kı ortak bır konusma gun saatı belırleyelım onlıne bıle olsa bır somut adım atılsın...

Öyle demee fatih ürek bundan böyle yeni ekolümüz... Projede bizde(t-gaming) varız..Devamını bekliyoruz.
  • Birleşme yerine bir araya gelip Türk oynucuları yabancı free serverlerden çekmek gerek.
    Bu nasıl yapılabilir bilmiyorum ama birleşmeler hüsranlar sonuçlanabilir. (kray birleşmeden hiç bahsetmemiş ama konu birleşmeye gelmiş )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihcem -- 6 Kasım 2008; 14:48:29 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.