|
Dünyanın en çok satan premium telefonları belli oldu: İşte liste
-
-
Altı telefonun İPhone olması marka değerini ürüne yansıma diyorum.
-
Kısaca Apple ve Samsung. Apple piyasa değerinin düşmemesi, uzun güncelleme süresi ve premium algısıyla işi götürüyor. Android tarafında ise Samsung'un bu kadar popüler olması son zamanlarda ki yazılım güncellemesine verdiği önem, yine kaliteli telefonlar yapması ve premium segmentte diğer markalardan ayrılması olarak gösterilebilir.
-
Pazarlama ve algının gücü işte. Listede bir tane dahi Vivo veya OnePlus olmaması bunun teyitidir
-
Iphone kullanmak ayrıcalıktır...
-
Hayatı premium yaşamak isteyenlerin tercihidir İphone evet pahalı olabilir ancak 2. elide en hızlı satılan telefondur ve zarar ettirmez. Android ise ne diyebilirim ki pişmanlıktan ötesi.
-
Huawei Samsung un önünde olabilirdi bana göre
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet doğru diyorsunuz, aç tavuk kendini darı ambarında zannedermiş... elimden gelse "akıllı telefon" tabir ettikleri telefonların hiç birini kullanmam ama tuşlu adam gibi telefon ürtilmiyor artık.
-
S23 ultra iphonelar listede olmasa 1. olacakmış:)
-
Şahsen bu ayrıcalığa yurt dışında defalarca şahit oldum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 31 Mayıs 2023; 12:19:34 >
-
androidler arasında birinci zaten ama iPhone’lar işin içine girince pek başarılı olduğu söylenemez. Millet bu kadar parayı androide vereceğime iPhone alırım diyor sadece Türkiye’de değil tüm dünyada aynı algı var.
iPhone 15 serisi eylülde tanıtılacak ekim kasım aralık aylarında satışta olacak sadece bu 3 ayda satılacak olan 15’ler şubattan beri satışta olan s23’lerden çok daha fazla olacak ve yıl sonundaki toplam satış adedi raporunda top 10’da s23’leri görmeyeceğiz :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen hocam eskiden fiyatı ucuz diye iphone almayıp galaxy s7 galaxy s6 falan alınırdı şimdi hepsi iphone parası olmuş
-
Android markaları başarılı olmak istiyorlarsa telefonlarına iPhone parası biçme lüksleri yok. S23 ultra’nın fiyatı iPhone 13’ü geçmemeli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru hocam geçerse de gider insanlar iphone 13 alır kafası rahat eder hala iphone 11 bile kullanılıyor çatır çatır
-
sizin adınıza sevindim...
-
Okadar fazla yorum okudum ki insanların ne kadar biligisiz olduğunu anladım. Yorumlar'da, iPhone'un satışlarına bakınca, telefonların ne kadar kaliteli olduğu anlaşılıyormuş. Arkadaşım buna çok iyi pazarlama ve insanların birbirinden görüp, bilip bilmeden iPhone almasından kaynaklanıyor. Tanıdığım neredeyse her iPhone kullanıcısı (bazıları hariç) sırf diğer insanlara hava atmak, veya kendini üstün görmek için apple'ın en üst düzey(en düşük bellek) telefonunu alıyorlar. O insanların, o telefonlar ile ne iş yaptıklarına bakınca facebook, instagram, twitter, tiktok gibi sosyal medya uygulamalarından başka bir şey kullanmadıklarını rahatlıkla söyleyebilirim.
Yorumlarda biri demiş ki Samsung ve iPhone fiyatı bir olunca Samsung almak mantıksız. iPhone 14 Pro Max'ın full performansta ısınma sorunu var fazla ısınınca kasmaya başlıyor. Ne yani şimdi bu telefonu almak daha mı mantıklı?
Amacım marka kötülemek değil sadece iPhone'un da kusursuz olmadığını anlatmak. Yani insanlar sırf Samsung diye daha düşük ücret talep etmesin lütfen.
Saygılar.
-
her iphone kullanıcısı için olmasa da teknolojiye meraklı çoğunun, ikinci olarak bir android telefonu vardır. teknoloji ile iç içe olan bir kullanıcının, android telefon kullanmadığını ve kullanmayacağını düşünemiyorum. ama iphone için bu geçerli değil, onsuz da olur. yalnız androidcilerin tasarımcılarında sorun var gibi. apple'dan transfer yapmaları şart gibi.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kısaca Apple ve Samsung. Apple piyasa değerinin düşmemesi, uzun güncelleme süresi ve premium algısıyla işi götürüyor. Android tarafında ise Samsung'un bu kadar popüler olması son zamanlarda ki yazılım güncellemesine verdiği önem, yine kaliteli telefonlar yapması ve premium segmentte diğer markalardan ayrılması olarak gösterilebilir.
|
Okadar fazla yorum okudum ki insanların ne kadar biligisiz olduğunu anladım. Yorumlar'da, iPhone'un satışlarına bakınca, telefonların ne kadar kaliteli olduğu anlaşılıyormuş. Arkadaşım buna çok iyi pazarlama ve insanların birbirinden görüp, bilip bilmeden iPhone almasından kaynaklanıyor. Tanıdığım neredeyse her iPhone kullanıcısı (bazıları hariç) sırf diğer insanlara hava atmak, veya kendini üstün görmek için apple'ın en üst düzey(en düşük bellek) telefonunu alıyorlar. O insanların, o telefonlar ile ne iş yaptıklarına bakınca facebook, instagram, twitter, tiktok gibi sosyal medya uygulamalarından başka bir şey kullanmadıklarını rahatlıkla söyleyebilirim.
Yorumlarda biri demiş ki Samsung ve iPhone fiyatı bir olunca Samsung almak mantıksız. iPhone 14 Pro Max'ın full performansta ısınma sorunu var fazla ısınınca kasmaya başlıyor. Ne yani şimdi bu telefonu almak daha mı mantıklı? Amacım marka kötülemek değil sadece iPhone'un da kusursuz olmadığını anlatmak. Yani insanlar sırf Samsung diye daha düşük ücret talep etmesin lütfen. Saygılar. |
Benzer içerikler
- instagram hikaye etiketleme yeni özellik
- whatsapp aero
- gmail toplu mail silme
- whatsapp giriş
- whatsapp yedeklenen mesajları geri getirme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X