İşte dünyanın en tehlikeli oyunu: Her vurduğunuz düşman için bir dosyanızın silinmesine ne dersiniz?
Genellikle her yeni çıkan oyunla ilgili önemli haberleri sevinçle sizlere duyuruyoruz. Fakat bu kez durum biraz daha farklı. Mac için yeni çıkan Lose/Lose (Kaybet/Kaybet) adlı bir oyun için tüm bilişim dünyası gibi biz de karışık hisler içindeyiz. Çünkü uzaylıları vurduğunuz bu oyunda, her vurulan uzaylı için bilgisayarınızdan rastgele bir dosya siliniyor!
ABD New York'tan dijital sanat ile uğraşan Zach Gage tarafından geliştirilen oyunun sitesinde bu oyunun bir sosyal deney olduğu söyleniyor. Fakat anti virüs firmaları aynı görüşte değil. Symantec Lose/Lose'u bir oyun olarak değil, bir virüs olarak görüyor ve sistemlerde uyarı veriyor.
Virüs programlarının OSX.Loosemanque olarak tanımladığı oyunda vurulan her uzaylı için bilgisayarınızdan rastgele bir dosyanın geri dönüşü olmayacak şekilde siliniyor olması, oyunun oynanabilirliğini büyük ölçüde düşürdüğünü de söylemek zorundayız. Çünkü silinen dosya oyunun kendisine ait bile olabilir!
ne yani yeter artık ettiginiz katliyam buna bir son verin diye bi msj yollamaya çalışıyorsa eger bunu uzaylılar degilde naziler aracılıgı ile verselermiş daha iyi olurdu her oyunda nazi kesip biçiyoz nede olsa
quote:
Orijinalden alıntı: En_DiabLO
millet iyice şaşırdı hee
ne yani yeter artık ettiginiz katliyam buna bir son verin diye bi msj yollamaya çalışıyorsa eger bunu uzaylılar degilde naziler aracılıgı ile verselermiş daha iyi olurdu her oyunda nazi kesip biçiyoz nede olsa
katılıyorum
formattan önce oynanabilir
Piskopatlar ya
Aslında oyun her vurduğunuz uzaylı için değilde. Her vuulduğunuzda bir dosyanız silinecek şeklinde olsadı. O zaman görecektiniz siz çekişmeyi.
quote:
Orijinalden alıntı: Legend33
Aslında oyun her vurduğunuz uzaylı için değilde. Her vuulduğunuzda bir dosyanız silinecek şeklinde olsadı. O zaman görecektiniz siz çekişmeyi.
Tamda onu diyecektim, o zaman bak oynayan nasıl kasıyor Bi de özel ayarı olacak oyunun, en çok girilen dosyaları bulup silecek
Habere bak ya. Oyunda görev vurmak ise niye vurmayalım
quote:
Orijinalden alıntı: S. YıLDıZ
quote:
Orijinalden alıntı: Legend33
Tamda onu diyecektim, o zaman bak oynayan nasıl kasıyor Bi de özel ayarı olacak oyunun, en çok girilen dosyaları bulup silecek
Olan Arşive Olacak Düşünsenize Birde windows'dan dosya sildiğini. Direk Davalık.
Saçmalık olmuş.
Bana göre şu an en tehlikeli oyun "Metin 2". Zira 12 yaşındaki çocuk bu oyunun kodlarını kırmış bu yüzden kaçırılıp öldürülmüş diyorlar. Hiç haz etmem knight , metin 2 gibi oyunlara.
Aha şu an NTV yayınında bu olay. Almanyadaki serverdan IP adresleri isteniyormuş.
metin 2 yi tek geçerim...küçücük çocuk bi oyun yüzünden öldürüldü,nasıl bir hayvanlıktır bu.
quote:
Orijinalden alıntı: Bolu Beyi
Belki vurmadan da bitirliyordur oyun.
quote:
Orijinalden alıntı: Silver_Sky
quote:
Orijinalden alıntı: Bolu Beyi
Belki vurmadan da bitirliyordur oyun.
+1 olabilir
guzel
Ben de Online oyunları çok tehlikeli buluyorum. Özellikle küçük çocuklar için çok büyük bir tehlike.
quote:
Orijinalden alıntı: jedi_master
Ben de Online oyunları çok tehlikeli buluyorum. Özellikle küçük çocuklar için çok büyük bir tehlike.
+1 bende ve sinir oluyorum
quote:
Orijinalden alıntı: jedi41
quote:
Orijinalden alıntı: jedi_master
+1 bende ve sinir oluyorum
Beni de çok sinir ediyor küçüklerin oynaması. Ama şöyle de bir şey var ben de zamanında online oyun çok oynamış, hatta şimdi bile oynayan birisiyim. Ha şimdi ne kadar oynuyorsun dersen de haftada 1 akşam falan herhalde. Yani pek oynuyorum da denilmez. Ama işte yaş küçük olunca insan bunu idrak edemiyor. Kalkıp internette her şeye sansür koyan zihniyet bu oyunlar konusunda herhangibir yaptırım için yeltenmiyor dahi.
Şu şekildede yapıla bilirmiş oyunda adam vurdukça bilgisayarında ki virüslü dosyaları bulup temizleyen bir oyun hem antivirüs hem oyun
quote:
Orijinalden alıntı: Byaku
Şu şekildede yapıla bilirmiş oyunda adam vurdukça bilgisayarında ki virüslü dosyaları bulup temizleyen bir oyun hem antivirüs hem oyun
Pc Ne OVERLOCK Da Ceksinmi,Yada Kahve Yapsın,Adama Bakya