Dünyaya tekrar gelseniz cinsiyetinizin ne olmasını isterdiniz?
(En Son Oy Tarihi: 8.11.2008)
Giriş
Dünyaya tekrar gelseniz cinsiyetinizin ne olmasını isterdiniz? Sebebi ile birlikde açıklarsanız daha iyi olur.
bir hanımefendi olmak isterdim sıkıntı az bir elinde cımbız bi elnde ayna ohhhhh
Kız:)
Değişik şeyler denemek lazım...Mümkünse dünyaya geldiğim aile rahat bir aile olsun.(Her açıdan:D)
Konuyu açman bence saçma olmuş forumda genellikle erkekler var ve büyük ihtimalle erkek olan biri kız olmak istemez kendi düşüncemi söylüyorum istemezdim kız olmak doğrusu..Hele böyle bi zamanda
quote:
Orijinalden alıntı: IbizA
Konuyu açman bence saçma olmuş forumda genellikle erkekler var ve büyük ihtimalle erkek olan biri kız olmak istemez kendi düşüncemi söylüyorum istemezdim kız olmak doğrusu..Hele böyle bi zamanda
bence kız çıkar bu anketin sonucu, erkek kullanıcı sayısı fazla olduğundan.
quote:
Ya erkek olduk bide kız olmayı merak edip bide ondan olurdum her ikisinide yaşamış olurdum
quote:
Sanki kız olmak daha kolay gibi geliyor. Hayat toz pembe onlara. Ama bu hayatı erkekler daha güzel ve daha dolu yaşıyor o kesin bence. Ama çoğu erkek kız olarak gelmek isterim diyor
quote:
Orijinalden alıntı: i am from paris.
Sanki kız olmak daha kolay gibi geliyor. Hayat toz pembe onlara. Ama bu hayatı erkekler daha güzel ve daha dolu yaşıyor o kesin bence. Ama çoğu erkek kız olarak gelmek isterim diyor
Alıntıları Göster
kızların daha çok arkadaşı oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: GFB_SİNAN
kızların daha çok arkadaşı oluyor
Alıntıları Göster
başa baş gidiyorlar çok çekişmeli erkek 1 sayı öne geçti
quote:
başa baş gidiyorlar çok çekişmeli erkek 1 sayı öne geçti
Alıntıları Göster
Erkek gibisi var mı yaa?Biz kızlardan çok çektiğimiz için böyle diyoruz ama tüm veriler ortaya döküldüğünde kız olmak kadar kötü birşey yoktur...
quote:
Orijinalden alıntı: Derin Mavi
Erkek gibisi var mı yaa?Biz kızlardan çok çektiğimiz için böyle diyoruz ama tüm veriler ortaya döküldüğünde kız olmak kadar kötü birşey yoktur...
Alıntıları Göster
kız olsam kesin herkesin aşüfte dediği tipten bir kız olurdum, gerçi kız olurmuydum o da ayrı bir tartışma konusu
quote:
Orijinalden alıntı: nanashi
kız olsam kesin herkesin aşüfte dediği tipten bir kız olurdum, gerçi kız olurmuydum o da ayrı bir tartışma konusu
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: viceroyboy
o yüzden Erkek- Kadın yaptım Kız değil :D
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: viceroyboy
o yüzden Erkek- Kadın yaptım Kız değil :D
Alıntıları Göster
up herkes oylamaya katılsın lütfen
quote:
up herkes oylamaya katılsın lütfen
Alıntıları Göster
quote:
Alıntıları Göster
o kadar derdimiz var ama her ay orkid derdimiz yok. berbat birşey olurdu herhalde. çok şükür erkek doğduk, macera aramaya gerek yok
quote:
Orijinalden alıntı: canısıcanısı
o kadar derdimiz var ama her ay orkid derdimiz yok. berbat birşey olurdu herhalde. çok şükür erkek doğduk, macera aramaya gerek yok
Alıntıları Göster
Misarif agırlamak nasıl birsey ya
Farkı yok diolar ama misafir gitmek ile misafir agırlamak farklı olsa gerek
quote:
Alıntıları Göster
her ikside olmak istemezdim açıkcası
uzun yaşam ömrü olan kuş cinslerinden birtane olmak isterdim neden derseniz
sorgusuz sualsiz dünyanın heryerine özgürce uçmayı ve oralarda yaşamayı çok isterdim
quote:
Alıntıları Göster
1 kere erkek geldik 1 kerede kadin gelelim ne olucakki keşke dunyaya gelmeden once 3 ay erkek 3 ay kadin yaşasak ve kendi irademizle hangi cinsiyetten olacagimiza karar verebilsek
quote:
Orijinalden alıntı: Versalid
1 kere erkek geldik 1 kerede kadin gelelim ne olucakki keşke dunyaya gelmeden once 3 ay erkek 3 ay kadin yaşasak ve kendi irademizle hangi cinsiyetten olacagimiza karar verebilsek
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Versalid
:) Ben tekrar gelsem bayan olarak gelmeyi isterdim :D
quote:
Orjinalden alıntı: i am from paris.
Dünyaya tekrar gelseniz cinsiyetinizin ne olmasını isterdiniz? Sebebi ile birlikde açıklarsanız daha iyi olur.
daha dün banlandın bugün yeni nick alıp yine anket açmaya başlamışsın. kakanızı tutarmısınız türü abuk subuk anketler konular açmazsın umarım ....bu sefer sakin durursun umarım