Ya bu filme neden kotu derler anlamam o zamana gore iyi sayılabilr ve efektler de mükemmelTamam o kadar da degil ama biraz once izledigim ve sinemada da daha once izledigim Star Wars-Episode 1 dan konu olarak bir farkı yok bir arkadaş yazmıştı biraz önce aklıma geldi bence de haklı...filme çok haksızlık yapılıyor
galiba soba borularını, yağ tenekelerini ve plastik canavarları ve daha neler neleri görmedin bu film ilk çıktığında çok büyük ilgi gördü yurt dışından çünkü yurt dışındakiler star warsla dalga geçen hotshots tarzı bir film yaptığımızı düşündü ama bizim yapımcılar çok ciddi bir yapım olduğuna dair açıklamalar yapınca film kötüler listesine girdi...
abi o film bir mihenk taşıdır türk sinemasın da
Cüneyt Arkının açıklaması
"Dünyayı kurtardık ama Filmi Batırdık"
abi adamlar bildiğimiz yağ kutusundan tac yapmışlar hani şu gezegeni yöneten garip adama
süpper bi filmdi peluş canavarlar mütişti bacağı kpar göbeğe sok
Yok be kardesim nesi iyi idi adam gecenlerde açıklama yapmıştı tatilemi ne gitmiştik o zaman çektik die o bile filmin köyü olduğunu dolaylıda olsa açıklamıştı
Rezalet bir film bence...Cüneyt Arkın şimdiki filmleri eleştiriyor ama bir de kendi yaptığı işlere baksın bence.İmkansızlık başka saçmalamak,halkı enayi yerine koymak apayrı şeylerdir
cüneyt arkın; ‘‘dünyayı kurtardık, ama patronu batırdık’’ ‘‘yıldız savaşları'nı ti'ye almıştık. matrak bir şeyler yaptık ama sonuç şaşırtıcı oldu. bugün halen fransız ve ingiliz televizyonları filmle ilgili belgeseller çekiyor. benimle röportaj yaptılar. açıkçası onlar da filmden bir şey anlamamış. nasıl böyle bir film çektiğimizi şaşkınlıkla bana soruyorlar.
yönetmen çetin inanç " herkes çocuğunu sever özürlü bile olsa ! "
bende seviyorum
o zamanlar cüneyt baba çok hızlıydı.. walla eminim günden en az 5 film çekiyodu... sanırım dünyayı kurtaran adam da 5. filmdi o günkü
seneryo: cüneyt arkın
Dünyanın en berbat filmi seçilmesine rağmen bence 1 numara
Çok doğru söylüyosun...Dünyanın en komik filmi dalında Oscar alması lazım bu filmin...
yapmayın bu kadar yaw süper film bence;o zamanın şartlarına göre
bencede film taaa ne zaman cekildi. Türk sinemasının Gelişme dönemlerinde cekildi ve en sonunda n'oldu
G.O.R.A.
sapına kadar kült bi filmdir buna kimse bişey diyemez zaten ama izlemesi çok ama çok zor bir filmdir kanser olmadan bitirmek nerdeyse imkansızdır çoğu kişi için. şunu da ekliyim ben 3-4 defa izledim
quote:
Orjinalden alıntı: spotlightkid
cüneyt arkın; ‘‘dünyayı kurtardık, ama patronu batırdık’’ ‘‘yıldız savaşları'nı ti'ye almıştık. matrak bir şeyler yaptık ama sonuç şaşırtıcı oldu. bugün halen fransız ve ingiliz televizyonları filmle ilgili belgeseller çekiyor. benimle röportaj yaptılar. açıkçası onlar da filmden bir şey anlamamış. nasıl böyle bir film çektiğimizi şaşkınlıkla bana soruyorlar.
yönetmen çetin inanç " herkes çocuğunu sever özürlü bile olsa ! "
bende seviyorum
baba kim ne derse desin hayatımda izlediğim en komik filmlerden bi tanesi ben çok beyeniyorumseverek izlediğim bi film.