Şimdi Ara

düşük model lüks mü ? 0 km standart otomobil mi ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
6.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: s2to

quote:

Orijinalden alıntı: azasio

quote:

quote:

Arkadaşlar belki forumda konusunu görmüşsünüzdür. Bende 1992 model mercedes aldım. Pişmanmıyım ? Asla. Eğer lüks araba alacaksanız buda mercedes olacaksa km ye bakmıyacaksınız araca temiz binilmişmi bakımları zamanında yapılmışmı çakalların eline düşmüşmü ? bunlara bakıp alacaksınız. Ben 2 3 ay araştırdım sonunda buldum. aracım daha 102,000 km de içi dışı yürürü motoru hala sıfır gibi. Çünki araç hep kapalı garajda saklanmış sadece haftasonları ve bakım yapılmaya gidilirken kullanılmış. Bozuk yollarda giderken hiçmi hiç ses çıkmıyor. Bu arada bakımları ise çoğu sıfır arabadan ucuz.

Buraya kadar herşey ok. Hadi dediniz 0 araba genede daha iyi. Hiç değil. Ben bu güne kadar pekçok araba kullandım. Mesela geçen gün bir arkadaşımın 2013 fluance ına bindim full bi araçtı ne istersen vardı ama gel gelelim sürüş konforu yoktu tahta gibi arabaydı. Aynı yolda benim arabam yaylana yaylana gidiyordu. Benim arabayı o kullandı ve şu anda fluance ı benim aracımın 45.000 Tl fazlasına aldığı için bana isyan etti.

Mercedeste km önemli değildir arkadaşlar. 22000 tl ye 450.000 de bir mercedes aldık bir akrabamıza adam dua ediyor sürekli. Niye çünki arabanın bakımları zamanında yapılmış.hor kullanılmamış. Umarım anlatmak istediklerimi anlatabilmişimdir.

konunuzu biliyorum resim koydunuz mu acaba

Evet Resmi var.

http://forum.donanimhaber.com/m_72236921/mpage_1/f_/key_//tm.htm

keşke dıştanda koysaymışınız

Bir daha bakın isterseniz. Farklı bir kaynaktan koydum bu sefer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

2.el luks arac alirim diyen zaten ya arac sahibi degildir ya da bu zihniyetle 1-2 araba almistir sansina bir sorun cikmamistir hala boyle konusmaya devam ediyordur.

bence liseli olduğundan böyle konuşuyor arkadaşlar. lüks araç dediğin şey cebinde paran olmadan binilmez. sıfırı 200 bin olan araç alacam ondan sonra yok benziniydi yok bilmem nesiydi derdine düşücem...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar belki forumda konusunu görmüşsünüzdür. Bende 1992 model mercedes aldım. Pişmanmıyım ? Asla. Eğer lüks araba alacaksanız buda mercedes olacaksa km ye bakmıyacaksınız araca temiz binilmişmi bakımları zamanında yapılmışmı çakalların eline düşmüşmü ? bunlara bakıp alacaksınız. Ben 2 3 ay araştırdım sonunda buldum. aracım daha 102,000 km de içi dışı yürürü motoru hala sıfır gibi. Çünki araç hep kapalı garajda saklanmış sadece haftasonları ve bakım yapılmaya gidilirken kullanılmış. Bozuk yollarda giderken hiçmi hiç ses çıkmıyor. Bu arada bakımları ise çoğu sıfır arabadan ucuz.

Buraya kadar herşey ok. Hadi dediniz 0 araba genede daha iyi. Hiç değil. Ben bu güne kadar pekçok araba kullandım. Mesela geçen gün bir arkadaşımın 2013 fluance ına bindim full bi araçtı ne istersen vardı ama gel gelelim sürüş konforu yoktu tahta gibi arabaydı. Aynı yolda benim arabam yaylana yaylana gidiyordu. Benim arabayı o kullandı ve şu anda fluance ı benim aracımın 45.000 Tl fazlasına aldığı için bana isyan etti.

Mercedeste km önemli değildir arkadaşlar. 22000 tl ye 450.000 de bir mercedes aldık bir akrabamıza adam dua ediyor sürekli. Niye çünki arabanın bakımları zamanında yapılmış.hor kullanılmamış. Umarım anlatmak istediklerimi anlatabilmişimdir.

Evet Resmi var.

Dıştan resimleri olması lazım koydum çünkü. Eminmisiniz bende gözüküyor resimler.

tamam oldu araba çok temiz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet Resmi var.

Dıştan resimleri olması lazım koydum çünkü. Eminmisiniz bende gözüküyor resimler.

tamam oldu araba çok temiz

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Slippery one Sabun

2.el yüksek kalite

bkz : Mercedes S serisi

öyle diyorsun ama bugün 2006 2007 200.bin km'de ki bir S class mercedes'i bile 80-85bin euroya veriyorlar..S class'da olsa buram buram her yerinden kalite'de aksa 7-8 yaşında ki bir araca hemde 200.bin km olmuş bir araca 170-180 milyar bağlarmısın? ben E53 kasa X5 hayranıydım..istanbulda bir galeriden 150 binde 2005 model X5 3.0dizel buldum ve aldım..78 milyara kapattım..çil'de bir araba bu zamana kadar ne kazası ne boyası olmuş..bendeykende olmadı allaha şükür..çokda memnunum gerek çekiş,ivlemenle gerek hız,performan gerek yakıt sarifyatı ve heybetiyle..2.el marka yada lüx araç alınabilir elbette mantıklıda ama mantık çercevesinde almak gerek..

• quote:

Orijinalden alıntı: Gestapo SS

quote:

Orijinalden alıntı: Slippery one Sabun

2.el yüksek kalite

bkz : Mercedes S serisi

öyle diyorsun ama bugün 2006 2007 200.bin km'de ki bir S class mercedes'i bile 80-85bin euroya veriyorlar..S class'da olsa buram buram her yerinden kalite'de aksa 7-8 yaşında ki bir araca hemde 200.bin km olmuş bir araca 170-180 milyar bağlarmısın? ben E53 kasa X5 hayranıydım..istanbulda bir galeriden 150 binde 2005 model X5 3.0dizel buldum ve aldım..78 milyara kapattım..çil'de bir araba bu zamana kadar ne kazası ne boyası olmuş..bendeykende olmadı allaha şükür..çokda memnunum gerek çekiş,ivlemenle gerek hız,performan gerek yakıt sarifyatı ve heybetiyle..2.el marka yada lüx araç alınabilir elbette mantıklıda ama mantık çercevesinde almak gerek..

Aslinda cok dogru dedin ki ben de zaten bu mesaji yazdiktan sonra yanlis dusundugumu anlamistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer düşük model bir araç alınacaksa bence,
    Bence en önemli kriter aracı gerçekten düzgün kullanmış ve bakımlarını zamanında yaptırmış birazda paralı birinden alınırsa çok da sorun çıkartacağını sanmıyorum. Birde gerçekten anlayan bir ustasına götürmeli.
    Yoksa arkadaşların da dediği gibi sanayiden çıkamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhannnn_taz

quote:

Orijinalden alıntı: ugurr10

Konforlu olsun,isim olsun ne yaktığı önemli değil diyorsan tabiki alınabilir..Polo kıyaslamasına katılmıyorum..Polo sınıfının en iyi arabası ayrıca dizel motorlarına 40-45 bin lira verilir 100 kmde 4-5 litrede istanbul turu yapılır..clk nın ortalaması 12-13 litre....üstüne üstlük 13 yaşında,carerra alsan 5 liraya garajdan çıkartırsın.Bu zamanda konforlu araç alabiliyorsan son teknoloji alıcaksın..

Hayırdır polonuz mu var?

Yok be kardeşim.abimin arabasını kullanıyorum oda corsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.