Şimdi Ara

Duygusal Kral Anduin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KArdeş velet sürekli ağlamaklı. bıktım valla. her cinematic te duygular şelale olup akıyor. bunda da konuşurken Babam diye başladı. sonra sert erkek olup kral diye devam etti. İlerki expansionlar da muhtemelen salya sümük aşk hayatını da göreceğiz. savaş alanında aglıyor, halka konuşurken neredeyse aglayacak. vs.. sürekli aglıyor arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvo35 -- 19 Ocak 2018; 12:57:33 >

• Gayduin cidden sıktı bence. Taht boş kalsa Alliance açısından daha karizmatik olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek horde un Orclar dan oluşuyor olmasına rağmen ,Horde un başına hepsini tek tek geçiriyorlar. orc geçti,troll geçti, elf geçti. Alliance ı da illa human mı yönetmek zorunda? ver muradine canavar gibi yönetsin. dwarfların da hakkını çok yiyorlar. Yarın öbürgün stormwind i bassalar ilk yardıma koşacak ırk dwarfs olur. Herşeyi geçtim üstün ırk Drenai lar var. adamların uzay gemisi var. ver Velen e yönetsin işte. ne uğraştıyorlar ki?
  • Çünkü Alliance veraset sistemiyle yönetiliyor babadan oğula geçiyor krallık. Horde'ta hakeden geçiyor başa.

Bfa paketinde Sylvanas Anduin'i öldürecek ve başa Greymane geçecek bence. O da Sylvanas'ı öldürebilir yada ciddi zarar verebilir.

Tyrande, Velen, Muradin gibi herolar dururken ağlamaklı bir çocuğun başa geçmesi Alliance yönetim sistemini özetliyor aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

Çünkü Alliance veraset sistemiyle yönetiliyor babadan oğula geçiyor krallık. Horde'ta hakeden geçiyor başa.

Bfa paketinde Sylvanas Anduin'i öldürecek ve başa Greymane geçecek bence. O da Sylvanas'ı öldürebilir yada ciddi zarar verebilir.

Tyrande, Velen, Muradin gibi herolar dururken ağlamaklı bir çocuğun başa geçmesi Alliance yönetim sistemini özetliyor aslında.

hocam anduin ölmez

legion cıkmadan once cizgi roman yayınladılar. Velen ve Anduin 50 yıl sonra sanırım Void'e karsı savasıyorlardı.

• Rexxar gelsin artik....

Başlayacam doğaya bağlılığından felan , warchief olabilecek en baba kişi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimaniel -- 19 Ocak 2018; 20:38:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onvious

quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

Çünkü Alliance veraset sistemiyle yönetiliyor babadan oğula geçiyor krallık. Horde'ta hakeden geçiyor başa.

hocam anduin ölmez

legion cıkmadan once cizgi roman yayınladılar. Velen ve Anduin 50 yıl sonra sanırım Void'e karsı savasıyorlardı.

oooooo çok fenaymış o zaman ben de geberir gider de aklı başı yerinde birisi gelir diye bekliyordum. Bu adama bi ayar çekmeleri lazım bu şekilde çok itici oldu. Habire ağlama modunda.
    Yalan olmasın Gallywix lüzumsuzu bile bu kadar itici gelmiyor bana.

• ASlında ALliance fanı olan birileri için itici gelmiyor. hatta çok gaz oluyorlar. reaction videoları falan var . seninle gurur duyuyoruz anduin diyen insanlar var

MEsela daha çok benim gibi her iki factionı da oynayan yada Sıkılıpta horde tan Alliance geçen insanlar Çok oldugu için anduini pek benimseyemediler.

BLizzardın yanlış pazarlama politikası bunlar . Lore a bakıyorsun. her türlü pislik, entrika ve kötülük ALliance ta özellikle Humanlar da bolca var. işte varian wrynn ın ömrü kısa oldu. onun yerine büyümüş oğlu geldi. hem dürüst, hem dindar, hem savaşıyor vs... HOrde ta sinsi planları ile meşhur sylvanas warchief oldu. işleri biraz dengelemeye çalışıyorlar ama horde oyuncuları hem daha sağdık hemde yaş olarak alliance a göre daha büyük insanlardan oluşuyor. dolayısı ile bu plan bence tutmayacak. Garrosh u gereksiz harcadıkları gibi sylvanası da aşırı gereklilikten öldürmeseler bile harcayacaklar.

en son Thrall geçer gene başa. zaten BFA da akif rol alacakmış green jesus.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.