Şimdi Ara

DVD==>Divx

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar Dvd bir filmi nasıl divxe dönüştürürüm. hangi programla yapılıyor? Yardımcı olursanız sevinirim

• Valla çok makale okudum bende beceremedim. Lütfen link vermeyin arkadaşlar. Yada gerçekten sizinde okuyup divx yapmayı öğrendiğiniz bir makale varsa onu verin.
  • dostlar bize bir yardımcı oluverin bi zahmet
  • ben yaklaşık 5-6 ay kadar önce buraya detaylı olarak anlatımızı yazmışitım
    ama gerçekten zahmetli ve en az 7-8 saat makinanın devamlı çalışması gerekli
    tavsiyem takas yoluna gidin
  • yazdığınız yazıları nasıl bulucam?
  • Gordion Knot diye bir programla bende bir defa denedim ve daha sonra tövbe ettim. Gerçekten çok zahmetli ve zaman alan bir uğraş. Bir defa HDD çok büyük olmalı çünkü divx'e çevirmeden önce filmi sıkıştırmamış halde kaydetmen gerekiyor. Ses olayı ise bir başka dert. Bu dediğim programın içinde sana yardımcı olacak help dosyalarıda mevcut, ama ingilizce. Birde smartrip veya smartdvd diye bir program duymuştum ama bulamadım, bu programla rip işlemi daha kolaymış demişlerdi.
  • dvdx diye bi program var ama cok uzun suruyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVD & BluRay Arşivi Yapmak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • divxaltyazi.com divxtr.org da anlatıyolardı.
  • ya cintonick ben flask mpeg die bir program kullanıyorum onla açmadan direk olarak vob dosyasından divx e çeviriyor ben de acemiydim(2.günüm)ama programlar kurcalanmalı ilk divx çevirme bayağı kastı ama sonunda yaptım önce dvd korumasından kurtulmalısınız buda en az 4gb tahmini yere ihtiyacınız var demektir bunun için DVD Decrypter die bir program kullanıyorum şu ana kadar başarılı ardından FlasKMPEG ile *.ifo dosyasını DVD Decrypter programının kopyaladaığı dosyalar arasından seçip açmasını sağlıyorum ondan sonrası codec ayarları

DVD Decrypter
    http://www.dvddecrypter.com/download.asp

FlasKMPEG
    http://www.flaskmpeg.net/

adresinden bulup indire bilirsiniz

• tribesman yaptığın işi biraz daha anlatırmısın. görüntü kalitesi nasıl. alt yazı olayı
  • yardım pls.
  • görüntü kalitesi senin ayarlarına göre değişiyor mesela divx 5.0.5 codec ile encoding bitrate i 700 felan yaparsan gözle görülür bir kalite azalması yaşıyorsun ben 910 a ayarladım bu sayede çözünürlüükler 720*480 gibi dvd nin orjinal boyutunda ve ses kalitesi dvd deki gibi olmasada 320kb/sec mp3 48,000 hz ye ayarladım ki kaliteli olsun ama tek kötü yanı 2 cd oluyor ama bu kalitede 2 cd feda olsun değilmi ama
  • bu arada arkadaş alt yazı olayını sormuş onuda sub rip adındaki program ile yapıyorum sonuçta internetten bulduğun alt yazı senin böldüğün yerden bölünmemiş olabilir ilk başta karakter tanımlıyosun sonrasını o hallediyor text windowda bölme işleminide yapabiliyorsunuz
  • 10 senelik hort
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.