sistamde vista vardı xp ye dönüş yaptım yanlız vistada çalışan dvd xpde dvdleri görmez oldu bootta bootlu dvdleri tanıyor ama pc açıldığında okumuyor cdlerde problem yok tekrar vistayı yükledim yine problem yok
şuan xp ye geçtim yine aynı problem filmware güncellemeside yaptım
öncelikle geçmiş olsun. bu problem tüm dünya üzerinde uzun süredir devam eden bir sorun ve nedeni hala bilinemiyor. bazı kişiler değişik yöntemler deneyerek bu sorunu çözebiliyorlar fakat aynı yöntemler başkalarında (bende de) işe yaramıyor. Bunun çözümü ya Windows XP dışında bir işletim sistemi kullanmak ya da farklı bir dvd-writer almak. ben de nec'in dvd writer ı vardı ve durduk yerde sizinle aynı problemi yaşadım. bir anda dvd leri boş cd olaraqk görmeye başladı. bu durumda dvd yazabiliyorsunuz ve bu dvd ler diğer makinalarda çalışıyor fakat siz kendi yazdığınız dvd yi bile okutamıyorsunuz. ben çok şey denedim; fireware i değiştirdim, xp yi tekrar kurdum fakat hiç bişey değişmedi. denemek için vista ve ubuntu kurdum ikisinde de sorunsuz çalıştı ve gittim kendime yeni dvd-rw aldım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme