Şimdi Ara

DWL 2100 AP Firmware Update Arızası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bugün deneyip bilgi vereceğim arkadaşlar ..ilgi için çok teşekkürler
  • üstat dediklerini yaptım fakat aşağıdaki resimdeki hatayı veriyor sürekli.5 saniye basılı tutup reset atıyorum yine aynı.10.0.0.1 ve diğer kombinasyonlar işe yaramadı.ping atabiliyorum fakat firmware atamıyorum.acaba ip ,ağ geçidi dns adreslerinde mi hata yapıyorum bilemiyorum.sinir oldum.power,lan ışığı yanıyor wlan yanmıyor.
     DWL 2100 AP Firmware Update Arızası

• 1 unutulmaması gereken bir switch üzerinden değilde direk kablo bağlantısı yapmanız gerekmektedir.
    2 Windows xp üzerinde uygulamanız daha doğru sonuc verecektir (win7 nin firewallı upload işlemine izin vermeyecektir)
    3 her ihtimale karsı 192.168.0.52 dizininde ikinci bir ip ile birlikte ip adresinizi 10.0.0.52 olarak eklemeniz bu tool için yardımcı olacaktır.
    Tüm bunları yaparsanız 1dk için cihazınız tekrar hayata geri dönecektir. Saygılarımla.
  • tekrar bilgi vereceğim
  • olmadı beyler win xp de de aynı hatayı veriyor tftp server açılıyor ancak yüklemeye geçmiyor :( yerel ağ bağlantısı ayarlarında bi h2ata yapıyorum gibi geliyor.ip adresi dns adresi falan.şu işi yapan ayrıntılı bi şekilde anlatamazmı arkadaşlar.zor durumdayız ögrenciyiz tekrar access point almak zor geliyor.lütfen
  • olmadı beyler win xp de de aynı hatayı veriyor tftp server açılıyor ancak yüklemeye geçmiyor :( yerel ağ bağlantısı ayarlarında bi h2ata yapıyorum gibi geliyor.ip adresi dns adresi falan.şu işi yapan ayrıntılı bi şekilde anlatamazmı arkadaşlar.zor durumdayız ögrenciyiz tekrar access point almak zor geliyor.lütfen
  • Wlanın yanmasına gerek yok power ve lan yansın yeterli.
    Öncelikle tcp/ip üzerinden 10.0.0.52 ve 192.168.0.52 iplerini giriniz herhangi bir dns girmenize gerek yok her hangi bir ağ gecidide girmenize gerek yok. Bu katmandaki servislere ihtiyacınız olmayacak..
    Garanti olması için cmd/ ping 192.168.0.50 ve ping 10.0.0.1 ping atın ardından arp -a ile bu iplerden herhangi birine ait bir mac adresi sitemde tanımlanmış mı.
    6 öktetlik mac adresi var ise toolu calıstırıp geri yüklemeyi başlatın. Eğer herhangi bir cevap yok ise arkasında bulunan reset tuluna 5saniyeden fazla basılı tutmanız gerekiyor. siz en iyisi 10sn basılı tutun bu durumda power ve LAN dürek yanması gerekiyor (bu ap lerin bir versiyonunda wlanda direk yanıyordu) yanma zorunluluğu yok.
    bu işlemden sonra geri yükleme aracını çalıştırın.
    Dikkat etmeniz gereken noktalardan birisi kesinlikle modem üzerinden ya da başka bir switch üzerinden Ap ye ulaşmaya çalışmayınız. Direk olarak cat5 yada categori6 bir kablo ile direk bağlayınız ethernet kartınıza.
    yine olmaz ise elektriği kapalı bir şekilde iken reset basılı olarak açtığınızda reseti bırakmadan 10sn boyunca bekleyin. geri yükleme aracını tekrar calıştırın. YÜksek ihtimalle olacaktır.
    Saygılarımla.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.