Arkadaşlar e-ticaret sitesi yaptırmak bana ne kadara mal olur? Veya başka bir düşüncem hazır kurulu e-ticaret sitesi almak. İncir gibi değil direkt kendi kurulmuş olması lazım bana ne kadara patlar bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
quote:Orijinalden alıntı: orcun170 Arkadaşlar e-ticaret sitesi yaptırmak bana ne kadara mal olur? Veya başka bir düşüncem hazır kurulu e-ticaret sitesi almak. İncir gibi değil direkt kendi kurulmuş olması lazım bana ne kadara patlar bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? wordpress ile oluşturursan 50$ la e-commerce teması ve eklentisi satın alabilirsin.
quote:Orijinalden alıntı: symeck quote:Orijinalden alıntı: orcun170 Arkadaşlar e-ticaret sitesi yaptırmak bana ne kadara mal olur? Veya başka bir düşüncem hazır kurulu e-ticaret sitesi almak. İncir gibi değil direkt kendi kurulmuş olması lazım bana ne kadara patlar bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? wordpress ile oluşturursan 50$ la e-commerce teması ve eklentisi satın alabilirsin. wordpress nasıl yapıldıgını bilmiyorum.
Müşterilerimizden, projesine ortak almak isteyenler veya devretmek isteyenler bulunmakta. DM ile bilgi verebiliriz.