Şimdi Ara

E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ! (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
17
Favori
134.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Buraktom1

Sistemin istediği internet hızı 5 mbit kardeşim. Oynayamıyorsan sende sıkıntı vardır

o 5 mbit olayı yalan dolan.
  • emretor23 2 saat sonra nintendo konferansi var baslik hala sony

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kennnn K kullanıcısına yanıt
    Pek takmayin blok atin gecin hocam akli selim bir arkadas degil kendisi sanirsam.

• şu spider man görselliğinde bir superman oyunu yapsalar böyle şehri man of steel deki gibi yıksak dağıtsak süper olurdu be.
  • broodofqueen kullanıcısına yanıt
    Valla ayda 20 usd verip bir çok exc oyunları bitirebilirsin. O deneyimi en başında yaşamak tabiki de güzel ama adam yine alıyor oynuyor o yüzden exc exc diye takılmaya gerek yok.

• nintendo konferansı ne zaman bu arada?
  • Kusura bakmayın, nerden nereye geldi. Engelledim şimdi cevap yazmaz olaydım nasıl da uzadı.

Nintendo konferasına son 2,5 saat galiba.

nemoberk Nintendo konferansı saat 7'de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 13 Haziran 2017; 17:27:42 >
  • Hala adamlar sony E3 konferansını savunuyor ya bir de laf söylettirmiyorlar :-) Hele şu dalga geçen arkadaşlar hadi ötede oyununuzu oynayın siz.

Kardeşim gameplay den başka bir şey olmayan bir showun nesini savunuyorsunuz?

Üst düzey yorumcular bile ne kadar buruk geçtiğini anlatıyor şu forumdaki fanboycuklar anlayamadı.

Keşke sony kendi etkinliğinde yeni oyunlar seriler duyursada sevinsek

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Last Beerbender

quote:

Ps4 çıktığında kaç oyunla çıktı. 2 sene oyun beklemedik mi çıksın diye??? Ve xboxun gösterdiği forza, state of decay 2, anthem, pubg, crackdown 3, metro oyunları yeterli değilmi ? Birkaçı multiplatform ama 60 fps ve 4k verirken sen 30 fps vericeksin ve oyun eksta oyun çıkartmayacaksın ?

Farkindaysan bu saydigin oyunlardan yeni olan forza, state of decay 2, metro ve anthem var. Metro ve anthem multiplatform. Xboxa ozel cikacak oyunlardan (pc ye de cikiyor ama xboxa ozel diyelim) kaldi forza, state of decay 2 ve crackdown 3. E Crackdown da ps4e duyurulan oyunlarin cogu gibi onceden tanitilmisti zaten? Microsoftun önceden tanittigi oyunlari sayiyiorsun, pc'de 1 aydan uzun suredir olan oyunu sayiyorsun ama GoW, SotC remake, Spider Man, Day's Gone, Uncharted Lost Legacy'yi yok sayiyorsun. Microsoft konferansnda bu saydigim oyunlar seviyesinde gösterilen iki oyun vardi: Metro ve Anthem ve bunlar multiplatform oyunlar. State of Decay 2 de ancak Monster Hunter düzeyinde. Yani bi tarafta onceden tanitilmis oyunlari yok sayip diger tarafta onceden tanitilmis (hatta cikmis ve oynanan) oyunlari ve halihazirda ps4e de cikacak olan oyunlari saymak niye?

Edit: onceki yorumlari simdi okudum kusura bakma ps3 oyunlari pc'de oynaniyor, ubisoft her sene kendini duzeltiyor falan demissin onlari okumamistim böyle dusunuyorsan zaten tartismanin bi anlami yok ben ilk yazdığından ciddi oldugun cikarimini yapmistim

Daha psnow sisteminden haberiniz yok burda gelip birde eleştiri yapıyorsunuz
    https://www.bolumsonucanavari.com/ftpnewsdetails-86453
    https://www.playstation.com/en-us/explore/psnow/games/

Şu linklere bir bakın bakalım hangi oyunlar pc de oynanabiliyormuş

Ubisoftu sevmeyebilirsin ben düzelttiğini düşünüyorum. Ac bok olmazsa müthiş bir oyun bekliyor. Far cry E3 ün büyük ihtimalle en iyisi. R6 ile yaptıkları da ortada.

haberin yok dediğin sistemi ben zamanında ps4 üzerinden denedim hem de Türkiye'nin en iyi internetiyle kablolu bağlantıyla ve İngiltere'de üniversite bağlantısıyla denedim. Sonuç hüsran. Henüz doğru düzgün çalışmıyor. Keşke altyapı ve teknoloji izin verse de çalışsa yoksa kimse burada bu oyunları sadece biz oynayalım istemiyor. Keşke tüm oyunlar tüm platformlara çıkıyor olsa ama öyle bir şey mümkün değil. Çalışmayan bi sistemi göstererek PS4 oyunları PC'de var diyip Xbox oyunlarını gösterince gülünç oluyor.

Bir nesil geriden gelmeyi sorun etmiyorsan zaten PC alırsın sistem oturunca oynarsın güzel güzel PS now'dan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Last Beerbender -- 13 Haziran 2017; 17:31:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nemoberk

nintendo konferansı ne zaman bu arada?

19.00
  • Buraktom1 B kullanıcısına yanıt
    Ben de anlamadım neden bu kadar saydırdılar, genel olarak iyiydiler. AC de iyiye benziyor tek problem Reveletionstan sonra hikayeden saptılar ve unity ve syndicateteki kayıp hafızalarda görünen o ki modern zamana geçiş yapacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moustapha129 -- 13 Haziran 2017; 18:55:5 >
    Gameplay'den başka ne olması lazım ki zaten? Mars'ta kurulacak olan koloni hakkında bir bilim programı falan mı bekliyordunuz E3'ten?
  • BrutalLooter kullanıcısına yanıt
    Hala anlamadınız benim xbox u savunmadığımı ben sony i eleştiriyorum. Siz böyle gök üstünde tuttukça sony i ps now gibi ps4 Pro gibi her ay verdikleri aaa oyunlar gibi oyunu oynamak için ps plus isteme gibi oyun fiyatları gibi exc oyunlara altyazı getirmeme gibi şeyler devam edecek

• Metal-Gear kullanıcısına yanıt
    Yeni oyun duyurusu? Geçen sene gösterdikleri oyunların gameplaylerini göstermeleri sana ne gibi tatmin hissi verdi? Veya vr sistemine çıkardıkları balık tutma oyunu?

• moustapha129 M kullanıcısına yanıt
    Hayır adamların oyununu almayıp saydırmak neden çözemedim zaten. Adamlar bir şey yapmaya çalışıyor bu bile yeter

Var kardeşim. Hiç kusura bakma ama Zero Dawn'ı 5 sene sonra oynasam ne olur, oynamasam ne olur? O iş öyle basit değil.
  • konuda ki çoğu kişi resmen işsiz.
  • quote:

Hala anlamadınız benim xbox u savunmadığımı ben sony i eleştiriyorum. Siz böyle gök üstünde tuttukça sony i ps now gibi ps4 Pro gibi her ay verdikleri aaa oyunlar gibi oyunu oynamak için ps plus isteme gibi oyun fiyatları gibi exc oyunlara altyazı getirmeme gibi şeyler devam edecek

Siz de beni anlamamışsınız ben de Sony'yi savunmuyorum veya gök üstünde tutmuyorum, Haksız bir eleştiriye karşı savunuyorum, Xbox oyunlarının PC'ye çıkmasına karşı PS Now bir savunma olamaz, tıpkı Xbox'ta online oynamanın X360 zamanından beri paralı olmasının PS Plus için bir savunma olmaması gibi.

Ben neyi haklı görüyorsam onu söylüyorum, Xbox konferansında millet çamur atarken ben Sea of Thieves'i oldukça beğendim bunu da açıkça söylerim ama Anthem,Metro gibi oyunların ilk kez Xbox konferansında gösterilmesi Xbox konferansını daha iyi yapmıyor çünkü bu oyunlar Multiplatform, adil davranmıyorsunuz, üstteki arkadaşlar da bunu belirtmiş zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrutalLooter -- 13 Haziran 2017; 17:39:51 >

Tatminle ilgisi yok o oyunların hiç biri piyasada değil hepsi yeni zaten, geçen sene resmi olarak duyurulan oyunların bu sene ne kadar gelişip ne hale geldiğini oynanış görüntüleri ile göstermiş oldular. Bu oyunlar yeni zaten, çıkmamış oyunlar hepsi. Her sene E3'te aynı şeyler yaşanmıyor muydu, önceki yıl tanıtılan oyunun son halinden görüntüler koyup çıkış aralığını netleştiriyorsun.

Öte yandan multiplatform oyunlar tanıtıldı tüm konferanslarda, piyasaya çıkması için hazırlık yapılan CoD olsun diğer oyunlar olsun onlarda gösterildi, elde başka oyun yoksa ne tanıtacak ki millet. Biliyorum Last of Us 2 falan var daha geliştirme aşamasında olan, onu koysalar Uncharted arka plana atılmış olacak mesela bir TLOU2 koy öncesinde ve sonrasında gösterdiğin bütün oyunlar çöp muamelesi görür onun yanında.

Harika bir şovdu değil, olası gerektiği gibiydi sadece. Artık 2018 başlarında bizi nelerin beklediğini çok iyi biliyoruz, bunu verebildikten sonra amaçlarına ulaştılar zaten.

Ben ek olarak Tomb Raider'ın üçüncü oyunu tanıtılır diyordum ama olmadı, demek ki daha göstermeye değecek kadar geliştirmemişler oyunu.

• Bence bu sene yine en iyi konferans sony nin idi. Beğen meyenler ne bekliyorlardı anlamadım. E adamlar konsolu tanıttı ama oyun yok o nasıl olacak...

• 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.