Bildirim
e7400 o.c yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kardeş 1 1 uğraşma 10 15 arası değiştir birde fsb artırdıkça ram hızına da dikkat et oda yükseliyor tabi ekran kartınıda 100 e sabitle şu an ben e8500 ü voltaj vermeden 4 ghz de kullanıyorum windows puanıda 7
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: alparslan46
Kardeş 1 1 uğraşma 10 15 arası değiştir birde fsb artırdıkça ram hızına da dikkat et oda yükseliyor tabi ekran kartınıda 100 e sabitle şu an ben e8500 ü voltaj vermeden 4 ghz de kullanıyorum windows puanıda 7
Kardeşim şuanda nette geziniyorum ve ekran kartım sıcaklığı 67 acaba o 266 olan şey vardıya onu yükselttikce Cpu ghz i artan o miktar ekran kartımıda mı ekliyor ? Birde kardeşim bu işlemcimin sadece 1 tanesi yükseliyor :/ diğeri 2.80 de kalıyor diğeri artıyor. -
anakartın modeli nedir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alparslan46 -- 24 Ağustos 2014; 7:08:19 >
Anakartın modeli nedir
quote:
Orijinalden alıntı: alparslan46
Anakartın modeli nedir
Zotac g31 dual channel DDR2 bu arada kardeş 3.10 da mavi ekran çıkıyor bilgisiyarda azcık gezinince şimdi 3.06 da sorun yok şimdilik bakalım -
Kardeş o zaman çok zorlama olduğu kadar yap
Mavi ekran çıkıyorsa voltajı 1-2 kademe artırmanız gerekir. Ekran kartı boşta 67 derece ise biraz fazla.
Sistem özelliklerinde iki tane değer gözükür.Birince işlemcinin stok hızı ikincisi de şu an çalıştığı hızıdır.Yani çekirdekle alakası yok.
Bu konuyu okumanızı tavsiye ediyorum :http://forum.donanimhaber.com/m_22460774/tm.htm -
Hocam işte voltaj artırırsam Soğutucu almam gerek ^^ gpu şuan 62( şuan 65 oldu ) ama normalde 66 falan sanırsam pc nin açık kalmasına görere değişiyor şuanda kapalıyken açtım fazla olmadı 1 sorum olacak Gpu umda fan yok :/ Cpu-z de Graphics de Technology : 80 nm diyor yani ekran kartım 8 cm oluyor demi fanın boyutu ne olmalı bu ekran kartına ? Modeli nvdia geforce 8500 gt
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHelper -- 25 Ağustos 2014; 0:03:25 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X