Şimdi Ara

easytornik şanzıman tavsiye edermisiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2012 model 1.3 veya 2013 1.6 easytronik opel astra almayı düşünüyorum. ancak şanzıman konusunda iyi diyen de var kötü diyen de ne yapacağımı şaşırdım. alırsam üzülürmüyüm. vites geçişleri benim için problem değil.

• sayın .ugur.

öncelikle merhaba:

easytronik şnzuman'lı araçlar trptniktir yani yarım otomatik.?

bu raçlarda baskı balata sistemi vardır yani vitesli araç gibidir

vites geçişlerini beyin vasıtasıyla yapar.dolayısıyla rampalarda az'da olsa geri kaydırır.?.

fakat tam otomatik bir araç motor ölmediği sürece asla geri kaçırmaz ve baskı balata'da yoktur.

yokuş kalkış desteklidir.

tam otomatikler seri kalkar trptonkler oldukca ağır kalkış yapar ,ve bir'de dez avantajı var özellikle düşük cc

motorlarada aradaki fark uçurum

örnek bende 20 vectra var ışıklarda kalkışta yanımda duran araçlar kalkana kadar

ben 100 mt farkla uzaklaşmış oluyorm,aracım 2.0 tam otomatik.?.

ben yine'de şevkinizi kırmak istemem.nedeni ise sordunuz bildiklerimi paylaştım..

esen kalın..

• teşekkür ederim. ben de biraz bütçemi zorlayıp j kasalara ve fokus lara yönelmeye başladım
  • kullanım ve sorunsuzluk olarak pek iyi değildir ancak tüketimi manuele yakındır, illa otomatik olacaksa tam otomatik şanzımanları kullanan markalar daha mantıklı olur, astra h dizel manuel alınıp binilecek arabadır.
  • 0 km aldığım 2011 1.3 cdti easytronic şu an 146000 km de..
    tek bir arızası olmadı.kardeşimde auris vardı 1.4d4 onun debriyajı 80000 de kaçırmaya başladı.çevremden aldığım izlenimlere göre bilinenin tersine en sağlam tek kavrama opelinkiler:(2007 sonrası)
    tabii tam otomatik rahatlığı yok ama ben gayet memnunum..ayrıca hill holder var yokuşta 5 sn kaydırmıyor..
  • cevap yazan herkese teşekkür ederim. astra 2013 comfort paket easytronik aldım. 1 hafta oldu. bir önceki aracım tam otomatikti. valla ben tam otomatikten pek fazla farkını görmedim. evet eğimin çok az olduğu yerlerde geri kaçırıyor ancak gaza bastığınızda gidiyor araba herhangi bir sorun yok. diğer konu evet vites geçişlerinde hissettiriyor ancak sarsıntılı değil. peuget de daha sarsıntılıydı onuda söyliyim. manuel araba da kullandığım için söylüyorum manueldeki gibi sarsıntılı olmuyor. araç güven veriyor. 1 haftalık kullanımda ben memnunum ileri de ne olur bilemiyorum. ayrıca evet kalkışlarda biraz ağır kalıyor. ama ben sakin bir kullanıcı olduğum için benim için sorun değil. hızlı kalmak istediğimde de sport moda alıyorum. internetten okuduklarımdan sonra vazgeçmiştim ancak bir arkadaşımın arabasını deneyerek aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.