Şimdi Ara

Ebay'de Hertz HSK 165

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hertz hsk 165'in türkiyedeki fiyatı en ucuz neredeyse 300 lira ama ebay'de 57 dolar artı 53 dolar kargo yani toplam 110 dolar. Oda 170 TL falan yapıyo. Ebay'den alsak daha mantıklı değil mi?

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HERTZ-HI-ENERGY-HSK-165-6-5-2-WAY-COMPONENT-SPEAKER-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem20b6d01c98QQitemZ140506045592QQptZCarQ5fAudioQ5fVideo#ht_563wt_1165

• gümrükten geçebileceğini zannetmiyorum. ama denemeye değer gibi fiyat yarı yarıya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: turcoblanco

gümrükten geçebileceğini zannetmiyorum. ama denemeye değer gibi fiyat yarı yarıya :)
    Gümrükten bildiğim kadarıyla 150 avroya kadar müsade var üzerine vergi biniyo..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoNDoR 2

Gümrükten bildiğim kadarıyla 150 avroya kadar müsade var üzerine vergi biniyo..

Alıntıları Göster
    bu ne yaw amma ucuz valla getirtilebiliyorsa bnde alem burda nie bukadar pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: niclay_0908

bu ne yaw amma ucuz valla getirtilebiliyorsa bnde alem burda nie bukadar pahalı

Alıntıları Göster
    ben aybaşı bir tane alıcam arkadaşlar. Gelmesi 1 ayı buluyor ama beklemeye değer bence.
  • quote:

ben aybaşı bir tane alıcam arkadaşlar. Gelmesi 1 ayı buluyor ama beklemeye değer bence.

Alıntıları Göster
    kardeş tam emin değilim ama büyük mıknatıslı ürünler sıkıntı yaratıyor diye duymuştum bende bir ara morel getirtmeyi düşünmüştüm ama vazgeçtim
  • quote:

kardeş tam emin değilim ama büyük mıknatıslı ürünler sıkıntı yaratıyor diye duymuştum bende bir ara morel getirtmeyi düşünmüştüm ama vazgeçtim

Alıntıları Göster
    mıktanısla ne alakası var olayın onu anlamadım ben....
  • quote:

peki toplam kaça mal oluyor
  • quote:

quote:

peki toplam kaça mal oluyor

Alıntıları Göster
    Ürün 57 dolar artı 53 dolar kargo yani toplam 110 dolar. Oda 176 Tl ediyo şuan.
  • quote:

Ürün 57 dolar artı 53 dolar kargo yani toplam 110 dolar. Oda 176 Tl ediyo şuan.

Alıntıları Göster
    siz getirtin gümrüğe takılmazsa bende alacağım 2 takım. inşallah takılmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazitcakir31

Sizin için denicem
  • quote:

quote:

Sizin için denicem

Alıntıları Göster
    inşallah takılmaz hocam takılmazda bizde rahat rahat yurtdışı fiyatlarına yakın fiyatlara güzel ürünler alabilelim

• quote:

inşallah takılmaz hocam takılmazda bizde rahat rahat yurtdışı fiyatlarına yakın fiyatlara güzel ürünler alabilelim

Alıntıları Göster
    inşallah temin edilir ama piyasada 400 tl civarında 200 tl ye getirdinse kargo ve fatura işlemlerindn dolayı bir maliyet gelirmi veya yada gümrüğe takılırsa 200 tl den olursun biliyorsunuz yakın zamanda gümrüklerde bir ceki düzen var .şahsınca riske girmeye değmez ama yine de siz bilirsiniz

şahsımca oto tesisatcılarını gezip cıkma daha üst model farklı markalarda internete ilan verilmemiş cok güzel cihazlar mevcut. ( istanbuldaysan )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süper cüp -- 30 Ocak 2011; 22:22:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: süper cüp

inşallah temin edilir ama piyasada 400 tl civarında 200 tl ye getirdinse kargo ve fatura işlemlerindn dolayı bir maliyet gelirmi veya yada gümrüğe takılırsa 200 tl den olursun biliyorsunuz yakın zamanda gümrüklerde bir ceki düzen var .şahsınca riske girmeye değmez ama yine de siz bilirsiniz

şahsımca oto tesisatcılarını gezip cıkma daha üst model farklı markalarda internete ilan verilmemiş cok güzel cihazlar mevcut. ( istanbuldaysan )

Alıntıları Göster
    Diyarbakırdayım hocam :) burda kendini bile zor buluyosun. İstanbul ankara ile kıyaslanamaz. Ama benim bildiğim gümrükte 150 avroya kadar serbest. 150 avro üzerine vergi biniyo.

• quote:

Diyarbakırdayım hocam :) burda kendini bile zor buluyosun. İstanbul ankara ile kıyaslanamaz. Ama benim bildiğim gümrükte 150 avroya kadar serbest. 150 avro üzerine vergi biniyo.

Alıntıları Göster
    varmı bi gelişme
  • quote:

varmı bi gelişme

Alıntıları Göster
    Aybaşını bekliyorum arkadaşlar :D
  • quote:

Aybaşını bekliyorum arkadaşlar :D

Alıntıları Göster
    gümrükde hiç bir problem olmaz arkadaşlar fatura değeri 150 euro gecmedıkten sonra problem yasamazsınız.tahta kaledeki coğu esnaf yurd dısından getırıyor malları bır problem yasamıyorlar.urun cok agır ıse mesela 20 kg kadar hacmı cok buyuk ıse ( kabınlı subwoofer ) o zaman gumruk memuru eğerkı ıslerı yoğun değilse acıp kutuyu bır bakıyor.urunlerın fıyatları dusuk gıbı gelırse acıyor lısteyı urunun fıyatına bakıyor vs vs vs...yanı soyle soyleyım 10 urunden belkı 1-2 tanesıne bu uygulamyı yapıyorlar.yanlız şunu soyleyım ptt kargo ıle kapıya kadar urun gelırse posta gorevlısı 50-60 mılyon kadar kargo bedelı ısterse sakına gıdıbde sıkayetcı falan olmayın.sonrasında bır cıvata bıle yurd dısından getıddıremezsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: efesaruhan

gümrükde hiç bir problem olmaz arkadaşlar fatura değeri 150 euro gecmedıkten sonra problem yasamazsınız.tahta kaledeki coğu esnaf yurd dısından getırıyor malları bır problem yasamıyorlar.urun cok agır ıse mesela 20 kg kadar hacmı cok buyuk ıse ( kabınlı subwoofer ) o zaman gumruk memuru eğerkı ıslerı yoğun değilse acıp kutuyu bır bakıyor.urunlerın fıyatları dusuk gıbı gelırse acıyor lısteyı urunun fıyatına bakıyor vs vs vs...yanı soyle soyleyım 10 urunden belkı 1-2 tanesıne bu uygulamyı yapıyorlar.yanlız şunu soyleyım ptt kargo ıle kapıya kadar urun gelırse posta gorevlısı 50-60 mılyon kadar kargo bedelı ısterse sakına gıdıbde sıkayetcı falan olmayın.sonrasında bır cıvata bıle yurd dısından getıddıremezsınız.

Alıntıları Göster
    CoNDoR 2 verdiğin link teklif fiyatı hertz arasında en mantıklı ürün

US $15.90+US $99.50 Turkey tolamda $115.4 TL olarak 177 TL filan yapıyor .

Gümrük mevzuatı 100€ yada yaklaşık kargo dahil 150 dolara müsade eder daha üstü vergilendirirlir.

ürün linki aşşağıdaki gibidir.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HERTZ-HI-ENERGY-HSK-165-6-5-2-WAY-COMPONENT-SPEAKER-/140506959602?pt=Car_Audio_Video&hash=item20b6de0ef2

• quote:

quote:

Sizin için denicem

iyi demişin hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: clio 1.2 16 v

quote:

quote:

Sizin için denicem

iyi demişin hocam

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ebay'den bu hertz hsk getirtme durumu ne oldu bilen var mıdır?
    Son durum hakkında bilgi verebilecek ve gümrük mevzuatları hakkında bilgisi olan var mı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.