Şimdi Ara

Ebeveyn Kontrolü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 yasindaki kucuk kardesim telefonla fazla mesgul olmaya basladi, elinden de alamiyoruz telefonu.
    Bana mesela, telefonu verdikten sonra yarim aaat sonra ekrani otomatik kilitlesin. Yani zaman ayari filan olan bir uygulama var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Buna benzer birşeyde ben arıyorum kilitlemesine etmesine gerek yok sadece hangi numaralardan arama gelmiş hangi numaralara arama gitmiş görem yeter var mı bilen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebelyell

Buna benzer birşeyde ben arıyorum kilitlemesine etmesine gerek yok sadece hangi numaralardan arama gelmiş hangi numaralara arama gitmiş görem yeter var mı bilen?

Çağrı geçmişi ?

• youssouf1995 Y kullanıcısına yanıt
    evet çağrı geçmişi. Aranan numaralar operatörün sitesinden döküm alınca çıkıyor ancak gelen aramalar çıkmıyor. Sadece gelen ve giden aramaları sürelerini telefon numaralarını tutan bir program yada keylogger falan olsa işimi görür benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebelyell

evet çağrı geçmişi. Aranan numaralar operatörün sitesinden döküm alınca çıkıyor ancak gelen aramalar çıkmıyor. Sadece gelen ve giden aramaları sürelerini telefon numaralarını tutan bir program yada keylogger falan olsa işimi görür benim

İnternette biraz araştırsanız bulursunuz. Ben dalga gecmek için demiştim onu 20 yıldır her telefonda olan çağrı geçmişinden bakabilirsiniz diye neyse keylogger onermem

Keylogger uygulamaları yasal değil ve sizinle birlikte başkalarıda dinliyor

• youssouf1995 Y kullanıcısına yanıt
    20 yıldır her telefonda olduğunu biliyorum da çocuk telefonundaki çağrı geçmişini siliyor varsa gizliden kaydeden program soylersen sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.