Şimdi Ara

ECA kombiye uyumlu termostat hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
11.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar yazılanlardan anladığım kadarıyla modülasyonlu kombilerde termostat seçimi önemli ama on/off kuru kontakta marka seçminin ne gibi bir önemi var ki? bu bana kombi markasının sırf kendi markalarını ya da tavsiye ettiği markaları satmaya çalıştığını hissettiriyor. garanti kapsamından çıkar diyorlar, ben servis gelmeden önce kombiden oda termostatının bağlantılarını söksem kim ne anlar ki?
  • selimc. S kullanıcısına yanıt
    her kombi üreticisi kendi markasının oda termostatını kullandırmaya yönlendiriyor olay tamamen duygusal

bende 6-7ay önce ailemin evine eca confeo premix aldım, eca'nın değil siemens oda termostatı taktırdım,servis kombinin garantisini başlattı evden çıktı
    kabloları duvarda hazırlayıp oda termostatını kendim taktım
    servis eve gelmeden sökseniz bile olur ama sorun olmaz hepsi uyumludur özellikle siemens,honeywell,danfoss gibi markalarda asla sıkıntı olmaz
  • disintegration kullanıcısına yanıt
    bence de olay tamamen duygusal
    general marka kablosuz ht 300 set programlanabilir oda termostatı kullanıyordum. yeni taşındığım evde fondital marka, hiç duymadığım bir kombi markası vardı, termostatı kendim bağladım.
    general ht 300 set oda termostatı gayet düzgün çalışıyor.
    düşünen arkadaşlara general markasını da tavsiye ederim.
    montaj doğru olduğu taktirde hiçbir oda termostatında sıkıntı olmaz
    Merhaba arkadaşlar,
    bende de general ht 250 var. evde sürekli birileri olduğu için programlanabilir almadım. generali herkese tavsiye ederim. şu ana kadar hiç bi sorun çıkarmadı bana.
  • quote:

montaj dogru oldugu taktirde hiçbir oda termostatinda sikinti olmaz

Üstad söyle bir sorum olacak; ECA CONFEO PREMIX 24kW kombim var ve ben buna kablosuz modülasyonlu bir oda termostati almak istiyorum. Firmanin önerdigi marka olan Honeywell mi olmali, yoksa daha uygun fiyatlı herhangi bir marka uyumluluk açisindan bana problem çikartir mi?

Tesekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chronicgenius -- 26 Haziran 2016; 16:57:00 >
  • chronicgenius kullanıcısına yanıt
    eca confeo premix te kablosuz+modülasyonlu oda term yok, kablolu ve modülasyonlu lago fb var
  • disintegration kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler.

Merak ettiğim bir diğer konu da şu; yeni eve geçeceğim ve duvar delme,kablo çekme vs. işlemleriyle uğraşmamak için kablosuz oda termostatı düşünüyorum. Bildiğiniz üzere kablosuz birçok model var
    , hatta yerli olarak da mevcut. Uyumlu olduktan sonra herhangi bir kablosuz oda termostatı markası kullanılması kombinin olumsuz çalışmasını tetikler mi veya sorun çıkarma oranları nedir, bu konuda bir fikriniz var mıdır?

Teşekkürler.
  • chronicgenius kullanıcısına yanıt
    kaliteli kablosuz oda term almanız lazım mhz olarak çekim gücü yüksek olacağı için sıkıntı olmaz
    ucuz kablosuz oda term sorun çıkartıyor
    en iyiler:
    honeywell cm 727
    siemens rev 24rf
    danfoss tp 5001rf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar lago fb ot hakkındaki kombinin son 6 hanesi için söylenen uyumluluk ne kadar doğru. ben eca yazısı olan lago fb ot aldım kodu son 4 u 2064
    kombi seri nosuda internette yazan son 6 hanesinden de küçük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.