Şimdi Ara

ECZANE İÇİN MASAÜSTÜ YARDIM LÜTFEN!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar eczanede kullanmak için masaüstü bilgisayar toplamam gerekiyor. Reçete girme fatura sonlandırma vb işlerde kullanılacak oyun vb şeyler için kullanılmayacak en önemlisi olabildiğince hızlı olması ve en az 5 yıl gitsin istiyorum. AMD işlemcilerin zamanla yavaşladığını duydum?? nasıl bir sistem tavsiye edersiniz bütçem 5000-6000 (monitörüm var)

• 5 6 kya gerek olmadan canavar toplanir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amd ryzen 1600 920 tl

b350 anakart asus prime 380tl

gskill riplws 3000 mhz 8gb 318 tl

highpower 500 watt 180tl

zalman z3 plus kasa 200tl

m2 ssd destekliosa 250gb 960evo

olmadi 250gb 850evo

• birde 200 tl lik ekran karti

• i7 6700 alinip h110m de alinanilir 1220 200 total 1420 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007captiva -- 27 Temmuz 2017; 19:0:9 >
  • H110K Anakart
    I7 7700 İşlemci
    2X8 GB Ram
    250 GB SSD

Yeterlidir.
  • en ucuz i5 + uygun anakart + 8 gb ram + kesin alınması gereken en az 120 gb ssd.programlar yedek alsın diye düşük kapasiteli bir hdd de eklenebilir.

fazlasına gerek yok.
  • Veri girmek için 6000tl'lik pc¿ eczanede insan geni haritası mi çıkartıyorsunuz yoksa kullandığınız programlar ne ki 6000tl'lik sistem lazım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • turbo sanım
  • berke_17. kullanıcısına yanıt

Ama ğ kullanmış. İmkanı yok turbo veya ailesinden olmasının

• quote:

Orijinalden alıntı: Johan Elmander

Ama ğ kullanmış. İmkanı yok turbo veya ailesinden olmasının

olabilir hocam ben pusuya yattım nönetteyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17. -- 27 Temmuz 2017; 23:52:41 >
  • ECZANE İÇİN MASAÜSTÜ YARDIM LÜTFEN!!

Toplam 2360 TL. Bu sistem fazlasıyla yeter.

https://inventus.com.tr

• 6000 lik sistem fazla kaçar. Gereksiz, etkinliği ve verimliliği yapılacak iş için kötü. Maksimum 3000-3500 gibi fiyatlara istediklerinize sahip olabilirsiniz sonuçta ekran kartı almayacaksınız. Mutlaka intel sistem toplayın dahili GPU su var AMD de dahili GPU yok ekran kartına hiç para vermeyin boşuna.
  • berke_17. kullanıcısına yanıt
    Turbo 5-6 bine pc toplar mı hiç sence,intihar eder o kadar parayı pcye bağlasa
  • Amd'de apu var bir sürü hemde uygun fiyata,nasıl yok,ryzende yok o da şimdilik,onunda apusu gelecek.

Ama amd apulu bir sistem iş görecektir eczanede fazlasına gerek olmaz,sonuçta fazla bir şey yapılmayacak,herkes oyun pcsi toplamış 5-6 bini görünce.
  • redoracle R kullanıcısına yanıt
    Niye AMD toplasın hele ki APU ne alaka. G4560 işlemci DDR4 sistem ve SSD yeterli. APU ne alaka hiç alakasız şeyler yazmayın ya. Ryzen desen hadi yanına 150-200 TL ekran kartı taksın desen daha mantıklı adam 5 sene götürsün diyor dahili GPU lu uzun ömür istiyorsa İ5 7500 falan alsın SSD alsın yeterli yoksa G4560 da yeter rahat rahat. Bahsettiğin APU lar A10 lar G4560 dan daha da pahalı bu arada.
  • Hocam perfonmastan ziyade kaliteli ürünler seçin(özellikle Harddisk power anakart). Bilgisayar bozulursa verileriniz gidebilir.
    hp ve dellin şirket bilgisayarları onlardan alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doknisot -- 28 Temmuz 2017; 8:50:6 >
  • Arkadaşlar şu sistem uyumlumudur sizce? Bilgisayarı amcam alacağı için olabildignce iyi birşey olsun istiyorum :)ECZANE İÇİN MASAÜSTÜ YARDIM LÜTFEN!!ECZANE İÇİN MASAÜSTÜ YARDIM LÜTFEN!!

• Yukarıda Eczane için 2360 TL'ye yeterli sistem toplamıştım ama madem 6000 TL diyorsun oyun bilgisayarı toplayalım:D İleride satmak istersen elinde 3500-4000 TL para kalır.

ECZANE İÇİN MASAÜSTÜ YARDIM LÜTFEN!!
  • ECZANE İÇİN MASAÜSTÜ YARDIM LÜTFEN!!

bu sistem fazla bile ama 'en iyisi'ni istersen diye yazdım. 5 sene eczane işleri için çok rahat götüreceğini düşünüyorum. Anakartta USB 3.1 gen2 bile var. Üstüne de IPS ekran alırsın olur biter tertemiz sistem. Windowowsun keyini satın alabilirsin 50-100 lira arasına kutulu versiyonuna sakın ekstra para verme. Önce ve arkada 1'er fan sisteme yetecektir fazlasına gerek bile yok. Monitörün VGA girişli ise yeni nesil kartlarda analog desteği yok aktif dönüştürücü alman lazım. O yüzden HDMI girişli güzel bir ekran öneririm eğer monitöründe sadece analog giriş varsa. Bilgisayar işlerinden pek anlamadığını varsayıyorum yukarıda yazdığın sistemle. Baştan aşağı yanlış ve parayı savurma sistemi yazmışsın. 7700K ve sıvı soğutucuya ne gerek var overclock yapılmayacak/oyun oynanmayacak ofis sistemine? zaten h110m anakartla overclock yapamazsın da bomboş bir anakart. Yanlış anlama ama amcanın parasını boşa harcama 6000 çok gereksiz olur. Yazdığım sistem hem çekirdek sayısı bakımından, hem anakartın ömrü ve girişleri bakımından, hem de ssd/kasa bakımından üstün sistemler. Ayrıca seçtiğin kasada güç kaynağı varken ekstra güç kaynağı da eklemişsin. 600W bile gereğinden fazla ama arada fazla fiyat yok diye yazdım, 700W gereksizlik ötesi.
    @oguzhan_68

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end0plazmikretikulum -- 29 Temmuz 2017; 16:43:46 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.