Şimdi Ara

Edebiyat ve Tarih bölümündeki düşüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene formasyonunda etkisiyle bu bölümlerin puanları yerlerde sizce seneye de durum aynı olur mu yine düşüş devam edermi yoksa yükselişe geçer mi?

• fen-edebiyatlıların formasyon alması sağlanmadığı sürece sıralamalar falan yükselmez.
    fen-edb. devri bitti artık.
  • Maalesehef belli başlı üniversiteler dışında Fen-Edebiyata gitmenin bir anlamı kalmadı bence de.
  • bu sene formasyon geri gelir mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wardah

bu sene formasyon geri gelir mi acaba

formasyon bu sene mi gelir seneye mi gelir bilemem ama belli başlı okullar dışındaki fizik,kimya,biyoloj,matematik,tarih,edebiyat,coğrafya,sosyoloji,felsefe vs vs gibi bölümlerin ikinci öğretimlerinin kapatılması kontenjanlarının düşürülmesi gerekiyor kesinlikle.
  • Ösym de puanları görünce çok şaşırdım resmen 100 puan inmiş. Seneye ne olur çok merak ediyorum.
  • quote:

Ösym de puanları görünce çok şaşırdım resmen 100 puan inmiş. Seneye ne olur çok merak ediyorum.

mesela trakya üni. edebiyat iö 163 puan düşmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rayah

quote:

Ösym de puanları görünce çok şaşırdım resmen 100 puan inmiş. Seneye ne olur çok merak ediyorum.

evet ya daha bir çok üniversite böyle... ama benim merak ettiğim bu puanla giren biri başarılı olur mu 163 yapan türkçeden hiç bir bir şey bilmiyodur ki doğru dürüst edebiyatı nasıl yapacak...
  • quote:

quote:

quote:

evet ya daha bir çok üniversite böyle... ama benim merak ettiğim bu puanla giren biri başarılı olur mu 163 yapan türkçeden hiç bir bir şey bilmiyodur ki doğru dürüst edebiyatı nasıl yapacak...

aynen mesela ben ygsde 0 mat, 0 fen yaptım. lys 1-2'ye de öylesine girdim salladım tüm soruları. fen bilgisi öğretmenliğine yerleştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pallad -- 27 Ağustos 2012; 10:31:14 >

• :) umarım başarılı olursunuz, tabi herşeyin başı çalışmak...
  • quote:

quote:

quote:

163 puan degil 163 puan düşmüş 240 larda bişey. buda bişey degiştirmez bilgi kirliligi olmasın diye yazdım

• formasyon 2 yılda bir geliyor zaten,gelmese zaten öyle kalır bence.ben de gaziosmanpaşa edebiyat yerleştim ama hiç yerleşememekten iyidir.okulda kalmayı başaracağımı da pek sanmıyorum.okul bitince de polislik falan başvururum artık
  • Bana göre formasyon gelmemesi daha iyi olur.Çünkü Fen-Edebiyat Fakültelerinin amacı öğretmen yetiştirmek yerine bilim adamı yetiştirmektir.
    Öğretmenleri ise Eğitim Fakülteleri.
    Ama maalesef Fen-Edebiyatlarının hali içler acısı bu dönemde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miü -- 27 Ağustos 2012; 14:39:27 >
  • Bilmek başka öğretmek başka. Formasyonun kaldırılması gerçekten yerinde oldu. Okulda fen-edebiyat çıkışlı hocalarla öğretmenlik çıkışlı hocalar arasında o kadar fark oluyordu ki. Hatta eskiden olan öğretmen okulundan çıkma hocalar kadar bildiğini iyi aktaran, öğrenciye nasıl davranacağını bilen hoca görmedim ben.
  • Ankara DTCF Coğrafya bile 362'ye düşmüş
  • çok abuk subuk netlerle selçuk edebiyata birinci olarak yerleştim, gerçekten puanlar yerlerde ben bu netlerle birinci girdiysem diğerlerini düşünemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.