Şimdi Ara

Edit:Gorgu tanigi ifadesi geldi// Kadir Seker'i yargilayan hakim siz olsaydiniz karariniz ne olurdu? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
5.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blacksea533

Kadına şiddet uygulamak büyük delikanlılık ama karışmak ucuz delikanlılık :)
    Sana soyle ornek veriyim :) Hayvan sever normal bir insan kedi kopek dururken evde kartal, kurt besler mi ? Bu kiz milleti gidiyo nerde ruh hastasi, psikopat, serseri, manyak varsa gidip onlara takiliyo bir sorun cikincada kadin haklari diye bas bas bagiriyorlar ! Biz mecburmuyuz boyle kadinlarin bozuk psikolojileri yuzunden sosyal sorunlar duymaya ?
  • saçma sapan bir olay

bırak dayağını yesin senin yapacağın iş polisi çağırmak kadına şiddet kamusal suç kapsamında. kahraman olmaya çalışmış olamamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dream_55

okuduklarıma inanamadım. biri demiş ki ''aptal işe yaramaz tiplerle takılıp sonra cezasını çekiyorlar'' evet gerçekten bu tarz kadınlar da var adam hırsız, dolandırıcı, uyuşturucu bağımlısı kadın onunla. ama ya özgecan ya ceren özdemir gibileri? bu nasıl bir anlayış çok üzüldüm gerçekten. kadir'i falan bıraktım burada yazılanlara üzüldüm. ben bir kadın olarak erkeklerin kadınlar tarafından öldürülmesine de üzülüp ses çıkarıyorum emin olun. erkek hak etmiştir minvalinde yaklaşmadım hiç. ama kadın o tiple takılıyorsa hak etmiştir anlayışı beni üzdü gerçekten. az önce bahsettiğim kadınların ne suçu vardı? bunu yazmak da bir nevi manevi şiddet değil midir? şimdi abartmayın diceksiniz ama ben buraya gelip ''erkek yakıldıysa suçludur kesin yaptığı bir şey kesin vardır'' desem bu da benim uyguladığım manevi şiddettir. her an kadın olarak da erkek olarak da manyağın birine denk gelip öldürülebiliriz umarım kimse arkamızdan ''su testisi su yolunda kırılır'' tarzında da yorum yapmaz. toplumun ne kadar çarpık olduğunu gösteriyor bu forum bana her seferinde. sadece wuhan corona virüsünü takip etmek için yalnızca bir haftadır aktif olmaya başladığım sitede gördüğüm mesajlar beni çok üzüyo. umarım toplumun geri kalanı bu sitedeki ''bazı insanlar'' gibi düşünmüyordur ne diyeyim. ben sizin gibi genelleme yapmıyorum görüyorum içinizde gayet mantıklı gayet adaletli insanlar da var. Herkese merhamet, sağduyu ve empati diliyorum. Kadına olan şiddete de erkeğe olan şiddete de karşıyım.
    Kadinlarin kanunlari kullanarak erkekleri nasil talan ettiklerini niye soylemiyorsun ? Suanda evlilik yasi gelmis kac tane aslan gibi erkek evlilikten nasil kaciyorlar biliyormusun sen ? Bir insanin cinsiyetinin bayan olmasi pozitif ayrimcilik sebebimidir ?

Kizlarin cogu eli yuzu duzgun ne kadar adam varsa begenmez ama nerde bir ruh hastasi, psikopat varsa onunla takilmayi marifet zannederler ! Sonra siddet gorunce baslarlar sikayete ! Senin siddet gorecegin takildigin ruh hastasindan belli ne isin var senin ruh hastasi bir herifin yaninda ? Kendi dusen aglamaz !

• quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonelizm

Kadir %100 haksız. Tahminimce 5-6 yıl kadar yatacaktır.

Maktül kadını öldürme aşamasına gelmiş olsaydı elbette müdahale edip engellemeye çalışması gerekirdi ancak ifadeye bakıldığında çift arasında geçen sözlü tartışmaya müdahale etmiş. Maktül uzaklaşmasını söylemiş ancak bu arkadaş ısrar etmiş ve olay fiziksel arbedeye dönüşmüş. Maktül, katilin elindeki bıçağı görünce sinirlenmiş ve Kadir isimli kişiyi döverek alt etmiş. Sonrasında Kadir isimli arkadaş yediremeyip bıçağı saplamış.

Burda apaçık kusur Kadir isimli şahsın. Kendisini polis, jandarma yerine koymuş ve kendisinde silahla müdahale yetkisi varmış gibi bıçak çekmiş.

Hiç gereksiz erkekliğe gerek yok. Buna erkeklikte denemezde neyse.

Bir kişinin silah taşımadığından veya silah kullanmayacağından emin olmadıkça o kişiyle fiziksel mücadeleye girmeyin veya üzerinizde silah varsa asla onu karşı tarafa üstünlük sağlayacak şekilde kullanmayın, sonucunda istenmeyen olayların yaşanması muhtemeldir.
    Konu hakkinda ki en guzel yorumlardan bir tanesi yazdiklarina sonuna kadar hak veriyorum !

Boyle ucuz delikanlilik yapan tiplerin bir an once duzgun bir egitimden gecmesi gecmesi lazim insanlar neden ustune basina vazife olmiyan seylere karisirlar hic anlamam !

• X_S!nS! kullanıcısına yanıt
    Verdiğin örnek çok komik :) O zaman evde alma deprem olur seni öldürür.Senin çevrende 1-2 kadın böyle yapıyor diye olay bundan ibaret haklısın.Aile baskısıyla evlenen , önce düzgün bir adam gibi gözüküp sonra eve girince içinden başka biri çıkan insanlar yok dimi ve ya korku ile baskı yapıp evlenmeye zorlayanda yok.Her ne olursa olsun insanın akıl mantık vicdanı başka canlıda yok.Sokak ortasında çoçuğunun yanında annesinin bogazını kesenı haklı buluyorsun yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X_S!nS!

Kadinlarin kanunlari kullanarak erkekleri nasil talan ettiklerini niye soylemiyorsun ? Suanda evlilik yasi gelmis kac tane aslan gibi erkek evlilikten nasil kaciyorlar biliyormusun sen ? Bir insanin cinsiyetinin bayan olmasi pozitif ayrimcilik sebebimidir ?

Kizlarin cogu eli yuzu duzgun ne kadar adam varsa begenmez ama nerde bir ruh hastasi, psikopat varsa onunla takilmayi marifet zannederler ! Sonra siddet gorunce baslarlar sikayete ! Senin siddet gorecegin takildigin ruh hastasindan belli ne isin var senin ruh hastasi bir herifin yaninda ? Kendi dusen aglamaz !

Alıntıları Göster
    niye genelliyosun?
    ben diyorum ki mesajımda BU TİPLER VAR EVET. ben de diyorum gördüklerime içimden ee be kızım salak mısın sen diye. ama benim dediğim şey bu başlıkta YAPILAN GENELLEMELER. kadın cinayetlerinin HEPSİ KADINLAR O TİPLERLE TAKILDIĞI İÇİN Mİ OLUYOR??

HAYIR

Özgecan Aslan
    Ceren Özdemir

bu yazdıkların yüzünden mi öldü?

HAYIR

bayılıyorsunuz şu sitede kadınları yerin dibine sokmaya sonra gelip ağlıyor bazılarınız konu dışı bölümünde sevgilim yok neden diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dream_55 -- 11 Şubat 2020; 13:15:24 >

• quote:

Verdiğin örnek çok komik :) O zaman evde alma deprem olur seni öldürür.Senin çevrende 1-2 kadın böyle yapıyor diye olay bundan ibaret haklısın.Aile baskısıyla evlenen , önce düzgün bir adam gibi gözüküp sonra eve girince içinden başka biri çıkan insanlar yok dimi ve ya korku ile baskı yapıp evlenmeye zorlayanda yok.Her ne olursa olsun insanın akıl mantık vicdanı başka canlıda yok.Sokak ortasında çoçuğunun yanında annesinin bogazını kesenı haklı buluyorsun yani?
    Elbetteki istisnalar var elbetteki gorusu sorulmadan evlendirilen masum kizlar var ama baslik parasi devri bitti ve cok kadin evlenecegi erkegi kendi seciyo !

Bir kadin, bogaz kesecek, ruh sagligi bozuk bir piskopattan cocuk yapiyorsa o kadin basina gelecekleri kabul etmis demektir ! Eger arada cocuk varsa bir kadin istedigi kadar bosansin o cocuk oldugu surece o adamda kadinin hayatinda olucak demektir !

Sen seni ne zaman öldüreceği belli olmayan bir kadından çoçuk yaparmısın ? Baştan bunu gören yinede gönül rızasıyla evlenen psikolojik rahatsız birini görmedim ben hayatım boyunca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dream_55

niye genelliyosun?
    ben diyorum ki mesajımda BU TİPLER VAR EVET. ben de diyorum gördüklerime içimden ee be kızım salak mısın sen diye. ama benim dediğim şey bu başlıkta YAPILAN GENELLEMELER. kadın cinayetlerinin HEPSİ KADINLAR O TİPLERLE TAKILDIĞI İÇİN Mİ OLUYOR??

HAYIR

Özgecan Aslan
    Ceren Özdemir

bu yazdıkların yüzünden mi öldü?

HAYIR

bayılıyorsunuz şu sitede kadınları yerin dibine sokmaya sonra gelip ağlıyor bazılarınız konu dışı bölümünde sevgilim yok neden diye.

Alıntıları Göster
    Gir bak bakiyim kadinlara ozel sitelere genelleme nasil yapiliyor birde orda gor ! Git bak nasil erkekleri yerden yere vuruyorlar !

Kadin her ne kadar haksiz dahi olsa ne yapsa iyi yapmistir diyerek butun kadinlar sucu komple erkege yukluyorlar !

Kimse anadan dogma ruh hastasi olmaz insanlara katliam yaptiracak sebebpleri arastirip isin nedenine inmeye calistinmi hic ? Kendini bir erkegin yerine koyarak empati yaptinmi mesela ? Bir dinin, bir toplumun yada yazili olmiyan ahlak kurallarinin kadina nasil baktigini arastirdin mi ?

Yasadigi ulkenin bulundugu ortamin degerlerini dikkate almadan bir kadin cani ne istiyorsa yapabilir dersen bende o kadin sonuclarina katlanir derim ! Evli olupta kendine sevgili yapan kadinlar biliyorum ve kadinlar sucu yine erkege atiyorlar !

Ozgurluk, modernlik adi altinda isiniz gucunuz yapilan sacmaliklari kabul ettirip saygi beklemek oldu ! Turkiye gibi bir memlekette milletin zaten kendine sevgili bulamamasi yillardir ortada dolanan bir sey kadina bakis acisi ile alakasi yok !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X_S!nS! -- 11 Şubat 2020; 13:48:28 >

• quote:

Sen seni ne zaman öldüreceği belli olmayan bir kadından çoçuk yaparmısın ? Baştan bunu gören yinede gönül rızasıyla evlenen psikolojik rahatsız birini görmedim ben hayatım boyunca.
    Elbetteki bir insana hemen baktiginda ne oldugunu anliyamiyabilirsin bunun icin kisiyi tanimaya yonelik bir zaman ayirman lazim !

Once bir bak karsindaki insan ne yer, ne icer, bos vakitlerinde neler yapar, sacma sapan seylere holiganlik yapiyormu, agzi bozukmu vs ... gibi kisiyi tanimadan hayatinin merkezine alirsan olacagi bellidir !

ya benimsin ya topragin tarzi adamlarla birlikte olmayi kabul etmis bir bayana ne dememizi bekliyorsun ?
    Bir insanı aynı eve girmeden tanıyamazsın , 15 sene sonra bile görmediğin huyunu görürsün.100 kadın şiddet görüyorsa senin dediğin kafada olan kadın 100 kişide de 1 dir , gerisi zorla ya da mecburi beraberdir.Sen 1 kişi ile geri kalan 99 kişiyi aynı kefeye koyamazsın.O 1 kişi bile ölmeyi hak etmiyor kabul etsede.Hayat tecrübesi denen şey bizim ülkede pek yok herkes çok akıllı.
  • quote:

Bir insanı aynı eve girmeden tanıyamazsın , 15 sene sonra bile görmediğin huyunu görürsün.100 kadın şiddet görüyorsa senin dediğin kafada olan kadın 100 kişide de 1 dir , gerisi zorla ya da mecburi beraberdir.Sen 1 kişi ile geri kalan 99 kişiyi aynı kefeye koyamazsın.O 1 kişi bile ölmeyi hak etmiyor kabul etsede.Hayat tecrübesi denen şey bizim ülkede pek yok herkes çok akıllı.
    Bir insanin yetistirdigi ortam, yasam tarzi, hayat felsefesi ve hayattan bekledikleri kisinin ne oldugunu az cok az cok belli eder ! Elbetteki senin dediginde dogruluk payi var ama bir insani tanimak icin ille ayni evdemi yasiyalim ?

Senin mantiginla bakarsak dunyaya bir kere gelen herkes yoksullugu, fakirligide hak etmiyor o zaman birakin bos laflari zenginin itinin ictigi sutu fakirinin cocugu icemiyorsa bu dunyada herkes ayagini yorganina gore uzaticak !

internet ortaminda herkesin utopik hali gercekten cok tuhaf herkes kafasina gore bir ortam kanun kural belirliyor ve insanlari ona gore uymaya zorluyo

Zenginler köpeklerine süt vermez çünki köpeklerin bünyesi laktozu kaldırmaz ishal olur bağırsak hastalıkları yoğunlaşır ölüme neden olur :) Sen acayip acayıp konulara uzanmmışsın o zaman öyle olsun böyle olsunla dünya olmuyor ama sen üzerine düşeni yap haklının yanında ol hakkı savun kim zenginmiş kim değilmiş o sen tek başına iken halledebilecegin bir şey değil.Öyle olsun böyle olsunlar ütopik ama elini uzatabileceğin bir yardım gerçek tir.Senin kız kardeşini ve ya seni sokak ortasında 50 kişi içinde öldüresiye dövdüklerinde kimse ucuz delikanlılık yapmasın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksea533 -- 11 Şubat 2020; 15:19:34 >
  • Kadına şiddet uyguluyordu, kadını öldürecekti diye düşünüp kocasını öldürmek :(
    Kadın veya erkek farketmez kurtarmak için birini öldürmekmi gerekiyor
    Bıcak çektiysen karşındakini öldürmeyi ve bunun cezasını çekmeyi göze almışsındır.
    Birini öldürmenin cezası neyse çeksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 11 Şubat 2020; 15:35:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kadın DHA muhabirine konuşmuş;

"Ortada bıçaklamayı gerektirecek bir durum yoktu. Karı-koca arasında yaşanabilecek bir tartışmaydı bizimki. Olaydan sonra polis eşliğinde hastaneden darp raporu aldım. Ancak vücudumda herhangi bir darp söz konusu değil. Dayak yemiş olsam, Özgür bana vurmuş olsa, illaki darp izi olurdu. Kadir Özgür'ün kendisini darp ettiğini söylüyor ama Özgür de de darp izleri var. Görünen o ki o da Özgür'e vurmuş. Özgür'ün yüzünde darp izleri vardı. Ortada bıçak çekecek bir durum kesinlikle yoktu. Üniversiteye hazırlanan bir çocuğun üzerinde bıçağın ne işi var? Özgür ile çok güzel günlerimiz oldu. Bir insanı geçmişiyle yargılamamak gerekir. 19 suç kaydı olması, bir insanı kötü yapmaz. Ne yaptıysa uyuşturucu yüzünden yaptı. Ama ben elimden geleni yapıp, onu bu durumdan kurtardım. Bana bu konuda her zaman minnettardı. Güzel bir birlikteliğimiz vardı. Ben Özgür'le severek birlikte oldum. Onun için üç çocuğumu bıraktım. Bir süre Eskişehir'de yaşadık. Dört ay önce Konya'ya geldik."

• Kadir de suçlu ölen adam zaten suçlu dışarıda olması hata bence kadın da suçlu böyle bir suç makinesi ile ilişki yaşaması yüzünden birisi katil oldu

• quote:

Zenginler köpeklerine süt vermez çünki köpeklerin bünyesi laktozu kaldırmaz ishal olur bağırsak hastalıkları yoğunlaşır ölüme neden olur :) Sen acayip acayıp konulara uzanmmışsın o zaman öyle olsun böyle olsunla dünya olmuyor ama sen üzerine düşeni yap haklının yanında ol hakkı savun kim zenginmiş kim değilmiş o sen tek başına iken halledebilecegin bir şey değil.Öyle olsun böyle olsunlar ütopik ama elini uzatabileceğin bir yardım gerçek tir.Senin kız kardeşini ve ya seni sokak ortasında 50 kişi içinde öldüresiye dövdüklerinde kimse ucuz delikanlılık yapmasın :)

Zenginler kopeklerine sut vermez yorumundan sonra attigin mesajin gerisini okumadim. Konu hakkinda sana yorum yapmicam artik. Sen haklisin hadi iyi gunler sana

Keşke gerisinide okusaydın video ile kanıt göstermen komik neden mi o köpekler yavru 1-2 aylıkken yavru köpeklere süt verilir ancak su karıştırılması tavsiye edilir günümüzdede artık süt değil anne sütü yerine geçen toz anne sütleri veriliyor çünki bağırsak zorlayacak etken maddeler arındılırmıştır toz da.Ayrıca altta linkte okursan

2 – 3 Ay

Sütün verilmesini durdurduktan sonra yavaş yavaş kuru mamaya geçiş yapabilirsiniz. Normal şartlarda süt köpekler için zararlı ve enfeksiyon yapan bir besindir.

yazar.

35 yıldır köpeklerle yaşıyorum , doğrusunu yavru köpeklerin süt içerkenki videolarıyla bana öğrettiğin için teşekkür ederim :) Sen böyle devam et gerisinde sordugum soruyada verecek cevabın oldugun yaz.
    https://www.petbesinleri.com.tr/blog/yavru-kopegimi-nasil-beslemeliyim/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksea533 -- 11 Şubat 2020; 15:48:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Elma

Kadın DHA muhabirine konuşmuş;

"Ortada bıçaklamayı gerektirecek bir durum yoktu. Karı-koca arasında yaşanabilecek bir tartışmaydı bizimki. Olaydan sonra polis eşliğinde hastaneden darp raporu aldım. Ancak vücudumda herhangi bir darp söz konusu değil. Dayak yemiş olsam, Özgür bana vurmuş olsa, illaki darp izi olurdu. Kadir Özgür'ün kendisini darp ettiğini söylüyor ama Özgür de de darp izleri var. Görünen o ki o da Özgür'e vurmuş. Özgür'ün yüzünde darp izleri vardı. Ortada bıçak çekecek bir durum kesinlikle yoktu. Üniversiteye hazırlanan bir çocuğun üzerinde bıçağın ne işi var? Özgür ile çok güzel günlerimiz oldu. Bir insanı geçmişiyle yargılamamak gerekir. 19 suç kaydı olması, bir insanı kötü yapmaz. Ne yaptıysa uyuşturucu yüzünden yaptı. Ama ben elimden geleni yapıp, onu bu durumdan kurtardım. Bana bu konuda her zaman minnettardı. Güzel bir birlikteliğimiz vardı. Ben Özgür'le severek birlikte oldum. Onun için üç çocuğumu bıraktım. Bir süre Eskişehir'de yaşadık. Dört ay önce Konya'ya geldik."
    Kadın bir kere sağlam bir karekterde değil,gözünü korkutmuşlar ifadesini değiştirmiş.Ölen ölür,kalan hayat devam eder mantığında.Adeta kadir şeker için kasten öldürdü demeye getirmiş.

Bu ifadeler ışığında mahkeme kadiri suçlu bulur ve yüksek ceza verir zira olayın tek tanığı bu kadın.Kadir belki suçsuz ancak yasalar yaşanan olayları değerlendirme ve tanık ifadesine göre hareket eder ve mahkemelerde buna göre karar verir.Ben kadirin 10 yıldan az hapis yatacağını artık pek sanmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.