Şimdi Ara

EfendileR ( VENİCE) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Her gecen gun emin adimlarla ilerliyoruz. Sorunlar her guilde cikabiliyor. Onemli olan ortak bir sekilde uzlasmaya varmak. Hedefleimize yenilerini katmadan once. İlk hedeflerimizi bitirmeliyiz. Amacimiz hirs yapmak degil. Ezik diye gucsuz gorulen arkadaslari kollamak korumak onlarinda bizim yanimizda ayni sekilde saf tutmalarini saglamak. Bizler guclenirken sizler gibiydik. Bizim elimizden bir tutanimiz olmadi. Ama sizlerin var. Biz bize durust olan herkese ayni durustlukle yaklasiyoruz. Amacimiz cok fazla goze batmak degil. İsim yapmak degil. Bazen ne kadar guclu olursan ol saygin olmadikca bu gucun hic bir anlami olmaz.

"Ne insanlar gördüm üzerlerinde elbise yok, ne elbiseler gördüm içlerinde insan yok" Mevlana

Herkese Kolay Gelsin Basarilar(EfendileR)
  • Artik kimseyi tanimiyoruz. Biz dost olarak bildiklerimiz gelip sirtimizdan vurdular. Yada oylece sus pus oturdular olaylari izlediler. Turk yada yabanci dost yada dusman Thief yada Hunter yada Trader farketmiyecek. Ne GeNeRaLS ne ColdWar Ne _Anatolian_ ne bi baskasi. Bizim dostumuz yoktur. Onlar secimlerini yapmislar. Burdan Venice serverinde butun guildler ile iliskimizi kestigimizi soyluyorum. Bana yapilan ayibi unutmayin.1 yil sonra oyle bi damarima dokundunuz ki benim gibi uysal birini bile cileden cikardiniz. Helal olsun HEPİNİZE!!!
  • Merhaba arkadaslar.

EfendileR lvl 5 ve 3 olmak uzere 2 EfendileR guildi uzerine kurulu bir sistemle oyunda daha iyi yerlere gelmemiz icin ugrasiyor.Guilde oyunu saygi ve sevgi cercevesinde oyayan gonul dostlarini aliyoruz. Bu arada aktiflik tabiki cok onemli.Guilde Ultra mega hyper aktif kisileri bekliyoruz. Burdan ne demek istedigim anlasilmistir umarim.

Guildi asla ovmek gibi bi niyetimiz yok. Bizim amacimiz birlikte haraket etmektir. Tek basiniza yagan kar taneleri gibi suya dokundugunuzda erir gidersiniz.Ama bir kar topu oldugunuzda hersey daha farkli olur.

Herkese kolay gelsin Guildimize Aktif oyunu saygı ve sevgi cercevesinde oynayan gonul dostlari. Artniyetten uzak, Sahtekarlik yapmayan icinde guzel duygular barindiran arkadaslar gelebilir.

Kufur Dolandiricilik Sahtekarlik bu tur olgular kesinlikle yasaktir.

EfendileR
  • Siz banada atin pm :) bende yar ve yardimci olurum size :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.