Şimdi Ara

Efsane Kampanyalar Türk Telekom'dan! 1000dk,1000sms,20 GB=45TL (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
9
Favori
46.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence bu tarifede 2 yıl kadar önceki müşteri alımına kapatılan fırsat 8gb gibi faturasızdan faturalıya geçiş gibi sunulacak diye düşünüyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu E dergi aboneliği için iTunes benden 13.99 kesti mh ile kadar konuşmama rağmen dikkate almayın dedi bugün yansımış kredi kartına aradım tekrar faks ile iletin dedi bize bakalım ondan sonuç alabilecekmiyim bunu anlamadım ben.. Benim gibi e dergide sorun yaşayan varmıdır?

Birde ekstra olarak prime müşteri deneyiminiz nasıl ben en iyisini turkcellde yaşıyordum daha arar aramaz karşıma temsilci çıkıyordu vodafone da da telekomda da 1e bas 3e bas dünya kadar numara tuşlatıyorlar bu olayı hiç sevmedim nadir işin düşsede prime olmayı hissettirmiyorlar.

Daha önce böyl bir durum yaşamıştım. Bu zamana kadar 5-6 kez bilgilendirme ve diğer husularda hep aradılar ve yardımcı oldular. En son 2 gün önce iban numaramı istediler ve dün işlemin gerçekleştiğini bankama göre 15 iş gününe kadar hesabıma iade yapılacağı söyledi. Açıkçası bu süreçte çok yardımcı olarak beni memnun ettiler. Merak eden arkadaşların bilgisine.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

Tarifeye geçtik geçmesine de seneye ne olacak :) Tivibu alacağımdan hat da taşıyamam. Uygun teklif vermelerini bekleyeceğiz el mecbur.
    Valla ben 15 yıldır türkcell'deydim ne numaramı değiştirdim ne hat taşımıştım, eski kullandığım paketi sonlandırmışlar yeni pakete geçmeniz lazım dediler, yeni paketlere bir bakıyım dedim 30TL ile yıllardır kullandığım paketin daha kötüsünü 39TL'den veriyorlar, güzel paketlerin hepsinin altında hattınıza uygun değildir yazıyor turkcell'in sayfasına hesabım ile giriş yapınca. turkcell, vodafone, turk telekom hepsi sadece yeni abonelere güzel paketler veriyor, numaramı bundan sonra her yıl yeni bir operatöre taşımayı düşünüyorum.
  • merhaba , 22 temmuz da fırsat 8gb 28 tl lik tarifem sona erecek. hattımı farklı bir operatore tasıyıp aynı hafta tekrar turk telekoma gelerek renkli prime 15 gb 47 tl
    ( 20gb 45 tl olan kalmamıs sanırım ) kampanyasından faydalanabiliyormuyum acaba 30 tl cayma bedeli vs bişiler dediler ama tam anlamadım . Bilgi sahibi olan bir arkadaş var ise aydınlatabilir mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeris

Valla ben 15 yıldır türkcell'deydim ne numaramı değiştirdim ne hat taşımıştım, eski kullandığım paketi sonlandırmışlar yeni pakete geçmeniz lazım dediler, yeni paketlere bir bakıyım dedim 30TL ile yıllardır kullandığım paketin daha kötüsünü 39TL'den veriyorlar, güzel paketlerin hepsinin altında hattınıza uygun değildir yazıyor turkcell'in sayfasına hesabım ile giriş yapınca. turkcell, vodafone, turk telekom hepsi sadece yeni abonelere güzel paketler veriyor, numaramı bundan sonra her yıl yeni bir operatöre taşımayı düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Evet devir numara taşımak, hatırlı müşteri olmak yemiyor artık. Bende 5 senelik Turkcell maceramden sonra 2013'de bıraktığım o zamanki Avea'ya geri döndüm, 20 GB 45 TL kaçmazdı

• Bitti mi bu kampanya?

• quote:

Orijinalden alıntı: ffrisby

Bitti mi bu kampanya?
    Evet, renkli tarifeler başladı fiyatlar biraz daha fazla olsa da idare eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 13 Temmuz 2018; 12:59:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ffrisby

Bitti mi bu kampanya?
    Bitti hocam ne yazık ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikki Sixx

Söz konusu tarifelerin tümüne buradan ulaşabilirsiniz.
    selamlar ustam. uzun yıllardır bimcell kullanıyorum 25 tl 4 gb net, 600 dk ve 600 sms veriyor. şimdi bu faturalı efsane 4gb dikkatimi çekti. bu tarife 23 tl olarak görünüyor peki bu vergiler dahil hali midir yoksa vergiler hariç mi? eğer vergiler dahil 23 tl ise oraya geçerim :) malesef sitesinde göremedim vergilerle alakalı kısmı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-675C938D1

selamlar ustam. uzun yıllardır bimcell kullanıyorum 25 tl 4 gb net, 600 dk ve 600 sms veriyor. şimdi bu faturalı efsane 4gb dikkatimi çekti. bu tarife 23 tl olarak görünüyor peki bu vergiler dahil hali midir yoksa vergiler hariç mi? eğer vergiler dahil 23 tl ise oraya geçerim :) malesef sitesinde göremedim vergilerle alakalı kısmı...

Alıntıları Göster
    5 Temmuz itibarıyla bu tarifeler sonlandırıldı.

Fiyatlara KDV ve ÖİV dahil oluyor ama telsiz kullanım ücreti ek olarak geliyor diye biliyorum. Yani "+ 2 TL" olarak düşünebilirsiniz.

• malesef gece ilk görüş heycanıyla devam ediyor sandım ama etmiyormuş :D 3 gblik başka birşey var. ona da razıyım.

şimdi vergiler dahil o 23 tl 25-28 tl gibi bişey mi edecek? doğru mu anladım ?? zira beni şüphelendiren ve gıcık eden ek vergi kısmı bu tarifelerde. açık açık söylemiyorlar. uzun senelerdir faturasız kullanıyorum. hiç faturalı kullanmadım hatta. faturamın şişmesinden korkuyorum 23-25 tl gibi bişey beklerken 35 tl ödemek istemem açıkcası.
  • ₺1,88'lik telsiz kullanım ücreti tüm operatörlerde, faturalı/faturasız tüm tarife ve paketlerde geçerli olan bir şey. Zaten adamlar, "Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir" diyor ve gerçekten de dahil. Telsiz kullanım ücreti aylık olarak faturalı hat kullananlardan alınan bir şey. Yani, ₺23'lik tarifeye geçerseniz, ₺24,88'lik bir faturayla karşı karşıya kalırsınız. Tarifenizdeki dakika, SMS, internet gibi faydaları geçmediğiniz taktirde, herhangi bir sürpriz faturayla karşılaşmazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikki Sixx

₺1,88'lik telsiz kullanım ücreti tüm operatörlerde, faturalı/faturasız tüm tarife ve paketlerde geçerli olan bir şey. Zaten adamlar, "Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir" diyor ve gerçekten de dahil. Telsiz kullanım ücreti aylık olarak faturalı hat kullananlardan alınan bir şey. Yani, ₺23'lik tarifeye geçerseniz, ₺24,88'lik bir faturayla karşı karşıya kalırsınız. Tarifenizdeki dakika, SMS, internet gibi faydaları geçmediğiniz taktirde, herhangi bir sürpriz faturayla karşılaşmazsınız.
    Silkroad bölümünde yardımcı olduğun gibi burada da yardım ettiğini için teşekkür ederim. Bı gireyim faturalı davasına bakalım, hep korkmuştum faturasindan. Hayırlısı :)

• 7 temmuz itibariyle kapatmislar mevcut kullanici olarak beni de gecirmediler simdi vodafone gectim 3 ay takilip iyi bir tarife duserse tekrar gecerim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün ilk faturama bakmak için online işlemlere girdim. 1000-1000-20gb 45 lira. Hattı almadan önce bana birkaç lira da bilmem ne vergisi olacak toplamda 50.5 lira gelecek dediler. Ben de kabul ettim.

Online işlemlere girip faturama baktım 50.5 lira ama içinde bulunduğum ayın ilk 3 gününde 4 gb kuklanmış olmama rağmen faturamda güncel tutar 64 lira görünüyor sebebi nedir? Aynı sıkıntıyı yaşayan başka arkadaşlar da var mı?

• Arkadaşlar bir yol gösterirseniz memnun olurum.Uzunca bir süre yurt dışına çıkma ihtimalim var.TT nin faturasız hattını kullanıyorum ve prime tarifesindeki yurtdışı özgürlük kampanyasından faydalanmak istiyorum ama ne yaptıysam iyi bir teklif alamadım liste fiyatlarından satmaya çalışıyorlar hem müşteri hizmetleri hemde bayiler.Yıllardır kullandığım numaram kapansın istemiyorum insanlar aradıklarına ulaşabilsinler.Vodafone ve turkcell de baktım ama ücretlerin yanına yaklaşılmıyor.Ne yapmamı önerirsiniz?
  • gokmernes84 kullanıcısına yanıt
    Turkcell hazir karta taşı vowifi ile ücretsiz olarak wifi olan yerlerde gelen aramaları cevapla yada orada lokal bir hat al telefona bip kur çağrıları bipten al tabi hat yanmasın diye internetten uç ayda bir fln yükleme yap

• quote:

Orijinalden alıntı: maaart

Turkcell hazir karta taşı vowifi ile ücretsiz olarak wifi olan yerlerde gelen aramaları cevapla yada orada lokal bir hat al telefona bip kur çağrıları bipten al tabi hat yanmasın diye internetten uç ayda bir fln yükleme yap
    Zaten en son çare turkcell'e taşıyacağım numaramı ama telefonum xperia z3 şimdi ayrıntılara baktımda telefon desteği yok hatta hiç sony telefon yok gözüküyor.Ama yinede iyice bir araştırayom bu olayı.Tam olarak şöyle oluyor herhalde yurt dışı veya yurt içi wifi ile bağlı olduğum heryerde hem arama hemde aranma olabiliyor ve hiçbir ücret ödemiyorum çünkü wifi hizmetini bulunduğumuz yerden alıyoruz yani turkcell e bir alaksı yok umarım doğru anlamışımdır aydınlatırsan sevinirim.Birde şu var beni arayan kişidede bu özellikmi olması gerekiyor yoksa normal numaramı çevirerek ulaşabiliyormu?Yani internet üzerinden değil.Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmernes84 -- 30 Temmuz 2018; 22:36:49 >

• gokmernes84 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle telefonu uçak moduna al wifi yi aç ekranda turkcell wifi gibi bir sey yazıyor operator adında iste o an ülke içinde gibi kullanabilirsin ben 3G 4g Modem alıp lokal bir Hattı çantama atıp kullanıyorum iphone8 ile hiç sorunsuz bedava çalışıyor herşey illa bu vowifi çözümünü kullanacaksan iPhone 5s ve sonrası destekliyor ikinci el ucuz bir cihazla sorununu çözebilirsin ama ben senin yerinde olsam bipten arama alma olayını da denerdim

• Herhangi bir ekstra bir şey kullanımınız yoksa TAHHUT yaz 5555 gönder bak bakalım 12 aylık taahhüt fiyat 45 tl ama taahhüt vermediyseniz fiyat ondan yüksek çıkmış olabilir,online işlemlerden ücretli kullanımlarını görebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.