Şimdi Ara

Efsane Kampanyalar Türk Telekom'dan! 1000dk,1000sms,20 GB=45TL (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
9
Favori
46.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maaart

Aynen öyle telefonu uçak moduna al wifi yi aç ekranda turkcell wifi gibi bir sey yazıyor operator adında iste o an ülke içinde gibi kullanabilirsin ben 3G 4g Modem alıp lokal bir Hattı çantama atıp kullanıyorum iphone8 ile hiç sorunsuz bedava çalışıyor herşey illa bu vowifi çözümünü kullanacaksan iPhone 5s ve sonrası destekliyor ikinci el ucuz bir cihazla sorununu çözebilirsin ama ben senin yerinde olsam bipten arama alma olayını da denerdim
    Teşekkür ederim araştırıcam bunları mantıklı gibi duruyor hemde daha ucuza geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faruk Gürbüz Dalsarar

Herhangi bir ekstra bir şey kullanımınız yoksa TAHHUT yaz 5555 gönder bak bakalım 12 aylık taahhüt fiyat 45 tl ama taahhüt vermediyseniz fiyat ondan yüksek çıkmış olabilir,online işlemlerden ücretli kullanımlarını görebilirsin.
    Dostum eğer benim soruma cevap verdiysen şöyle söylemek istiyorum.Müşteri hizmetlerine gerekirse 24 ay taahüt bile verebileceğimi söyledim.Hatta burda bir arkadaşa mayıs ayında 35 TL teklif etmişler prime eksper 15gb tarifesini onu bile referans olarak gösterdim ama yok 59 TL den bir kuruş aşşağı inmedi.
  • gokmernes84 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim umarım işine yarar ben prime kullanıyorum 60 dk aranma ve bazı ülkelerde 2gb veriyor ama senin gideceğin yer dahil mi bilmiyorum umarım işine yarar bu bilgiler bu arada meraktan soruyorum yurt dışına temellimi yerleşiyorsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Rica ederim umarım işine yarar ben prime kullanıyorum 60 dk aranma ve bazı ülkelerde 2gb veriyor ama senin gideceğin yer dahil mi bilmiyorum umarım işine yarar bu bilgiler bu arada meraktan soruyorum yurt dışına temellimi yerleşiyorsun
    Kısmetse almanya ya yerleşeceğim.Evdeki internetim ev telefonum hep kampanyalarım bitiyor.Hepsini güzelce yenileyip sorunsuz ailedeki kişiler uğraştrmadan halletmek istiyorum çünkü hepsi benim üstüme evde ben ilgileniyorun bu işlerle hatta ev interneti ve telefonu için avantajlı ucuz yollu birşeyler arıyorum.Onun içinde burda arkadaşlarla bilgi paylaşımı yapıyorum.Oris telekom diye bir sağlayıcı bulduk 1000dk her yöne 100mbit türk telekon alt yapısından fiber internet 59.90 TL burdan bir arkadaş bağlatmış interneti açılınca bilgilendirecek eğer memnun kalırsa bende başvurmayı düşünüyorum.Bu arada taahhütsüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmernes84 -- 30 Temmuz 2018; 23:8:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gokmernes84 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun dresden ve berline gitmiştim gerçekten yaşam icin muhteşem yerler bende Amerika ve Avusturya için bir kaç burs ile uğraşıyorum, bakalım ne olacak subat mart belli olacak benimde

• quote:

Hayırlı olsun dresden ve berline gitmiştim gerçekten yaşam icin muhteşem yerler bende Amerika ve Avusturya için bir kaç burs ile uğraşıyorum, bakalım ne olacak subat mart belli olacak benimde
    Ben düsseldorfa gideceğim allah izin verirse dostum.İnşallah senin içinde hayırlısı olur.Allah herkesin gönlüne göre versin kardeşim.

• Faruk Gürbüz Dalsarar F kullanıcısına yanıt
    Zaten ilk işim ücretli kullanımlara bakmak oldu faturayı görünce. Hiçbir şey yoktu ama

• Bir önceki cevabımda söylediğim gibi tarife ücretini 45 tl+1.88 tl telsiz kullanım vergisi siz yeni hat aldığınız için 12 ay boyunca 4.42 tl özel iletişim vergisi+1.88 tl tgm ruhsat vergisi ödeyeceksiniz bunları toplayınca 53.18 tl yapıyor aradaki fark yüksek ihtimal ile arayanıbil aboneliği yeni hatlarda kapatmadığınız sürece ilk ay ücretsiz sonraki aylar 1 tl civarına ücretli sunuluyor kalan 10 tl fark ise bayi taahhütünüzü sisteme girmemiş ve bu yüzden fatura fazla çıkıyor çağrı merkezini arayıp bilgi alın.

• Türk Telekom TL li hat 2. hattım bunuda faturalıya çevirecem. Aradım bu tarife yok diyor bana yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!-Origin-!! -- 1 Ağustos 2018; 9:39:21 >
  • Beyler efsaneyi kaçırdık buna yakın hangi tarifeyi önerirsiniz
  • Gelen faturalarda bir tuhaflık gören var mı?

Benm ilk ay faturası 66 tl küsür ikinci ay faturası da 43 küsür.

Tarife efsane 12 gb 33 tl

• Tesekkurler

• gül gibi tarife kaçmış ;(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarife bitti ya alıma kapanmis ağladım. 10 gb 33 TL var en azından taahhut istemiyorlar

• Bu tarifeler tekrar acilmaz mi arkadaslar?

• Red10 tarifesi ve youtube üyeliğine 64₺ veriyorum.

Ay sonunda genelde kota aşımında 75₺ falan oluyor tarife.

Sizce telekomun tarifeleri alternayif olur mu?

Geçeyim mi?

• Tuna4242 T kullanıcısına yanıt
    Red prime avantajları nasıl olur bilgim yok ama bence 10gb için 60 tl pahalı gibi

Tt prime da 10gb 37tlye var

Uygun tarife veya paket bulabilirsiniz ama sizin için red kadar kullanışlı olur mu bilemiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuna4242 T kullanıcısına yanıt
    Hocam tt ye donup geri vodafone donun isterseniz 15GB 2000 dakika 250 sms +sosyal pass(instagram-twitter-facebook) + muzik pass + iletisim pass kotadan yemiyor

70₺ toplam

• ByTMY kullanıcısına yanıt
    Hocam o tarifeye nasil gecis yapabilirim? Normal vdf sitesinde 85 TL gozukuyor. Suanda Turkcell deyim bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: risus_

Hocam o tarifeye nasil gecis yapabilirim? Normal vdf sitesinde 85 TL gozukuyor. Suanda Turkcell deyim bu arada.
    Turk telekoma taşıyıp sonrahttps://vodafoninternet.com/vodafone-red-tarifeleri.html bu firmadan taşıma yapmanız gerekiyor.

Yerleri istanbul merter de ben direkt gidip taşıma yapmıştım ama kargoylada halledebiliyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.