Şimdi Ara

EFSANELERİN EFSANESİ 331.DÖNEM FEDAİLERİ(Aralık-2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
76.187
Cevap
37
Favori
2.185.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizim dönem değil bizim torunları düşünün birde 333. dönem... Alemin en seksi dönemi olacaklar...
  • Birde ben diyorum ki DH formundakiler ayrıcalıklı olsun 329. Dönem bizi karşılasın bizde 333. Dönemi... Yani Birbirimize destek olalım, Ben bana destek olmasalarda ben alt tertiplerime destek olacağıma SÖZ veriyorum...
  • Forumda gezinirken buldum paylaşmak istedim...

Dün Gece Bekledim Seni evinin önünde
    Görmek İstedim Son bir kere
    Vedalaşıp Gidecektim Askere

Çıkmadın
    Benim için pencereye Çıkmadın
    Bir kez olsun gözlerime Bakmadın
    Nedense Sen Beni Hiç Takmadın

Farketmez o kız seni sevmesede fark etmez
    O kız sana bakmasada fark etmez
    (33-1.dönem) Kardeşlerin Seni Asla Terketmez

http://www.youtube.com/watch?v=1AGXQdfl46Q
  • quote:

Orjinalden alıntı: paşa 76

bizim dönem değil bizim torunları düşünün birde 333. dönem... Alemin en seksi dönemi olacaklar...

fotoğraf çektirirken bol bol dönemlerini söylerler kolaylık olur.
  • quote:

Forumda gezinirken buldum paylaşmak istedim...

Çıkmadın

olay budur paşa abim...vedalar biraz buruk oluyo ama ben birden bire ailem dışında kimseye görünmeden gideceğim askere...gelince duyarlar nasılsa..
  • quote:

Orjinalden alıntı: baltar6

quote:

Orjinalden alıntı: 12henry14

bugün gittim şubeye
    başvurular 1 eylül-25 ekim arası

daha bu sene mezun olanların ise dilekçe verip gitmeleri gerekiyor, aksi halde ağustosa kadar gidemiyorsunuz

ASAL'ın resmi sitesi 1 Ağustos - 25 Ekim diyor.Sen bakma o memurlara.
    Heralde sıradan bir memurun lafı ASAL'ın resmi beyanından daha üstün değildir.

memur değil komutanla görüştüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibo_seba

quote:

Forumda gezinirken buldum paylaşmak istedim...

Çıkmadın

olay budur paşa abim...vedalar biraz buruk oluyo ama ben birden bire ailem dışında kimseye görünmeden gideceğim askere...gelince duyarlar nasılsa..

Bende aynı şekilde yapmayı düşünüyorum...
  • Arkadaşlar bende Aralık 2009 celbinde gideceğim. Bugun hallettim işlerimi. yeni mezun oldum okuldan, banada ilk başta 1 Ağustosdan sonra geleceksin dediler sonra yeni yazı gelmiş zaten bilgisayar sistemleri değişmiş sürekli kilitleniyor, gidip kendinizi istediğini celbe seçtirebilirsiniz. Beni aralık 2009 celbine geçirdiler. kalabalık değilken gidin sizde işlerinizi halledin...

şimdiden herkese hayırlı olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin006

Arkadaşlar bende Aralık 2009 celbinde gideceğim. Bugun hallettim işlerimi. yeni mezun oldum okuldan, banada ilk başta 1 Ağustosdan sonra geleceksin dediler sonra yeni yazı gelmiş zaten bilgisayar sistemleri değişmiş sürekli kilitleniyor, gidip kendinizi istediğini celbe seçtirebilirsiniz. Beni aralık 2009 celbine geçirdiler. kalabalık değilken gidin sizde işlerinizi halledin...

Allah utandırmasın kardeşim...

Paşa Abi...
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bende Aralık 2009 celbinde gideceğim. Bugun hallettim işlerimi. yeni mezun oldum okuldan, banada ilk başta 1 Ağustosdan sonra geleceksin dediler sonra yeni yazı gelmiş zaten bilgisayar sistemleri değişmiş sürekli kilitleniyor, gidip kendinizi istediğini celbe seçtirebilirsiniz. Beni aralık 2009 celbine geçirdiler. kalabalık değilken gidin sizde işlerinizi halledin...

Allah utandırmasın kardeşim...

Paşa Abi...

Amin Cümlemizi hayırlısı ile gider hayırlısı ile geliriz inşallah...
  • quote:

o zaman yarın bende gidip kararımı aldırıyım. ama dün telefon açtığımda niye bana iki hafta sonra gel dediler hayret bişey ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogansc

quote:

o zaman yarın bende gidip kararımı aldırıyım. ama dün telefon açtığımda niye bana iki hafta sonra gel dediler hayret bişey ya

Valla pazartesi sistemler değişmiş. Ankara'daki şubeye gittim. Kimse hiç birşey bilmiyo, sürekli sistem kilitleniyo, beni ilk önce Mart 2010 celbine attılar 1 ağustosdan itibaren gel dilekçe ver dediler, yan bankodan kulak misafiri oldum birisi aralığa yaptırdı. bende söyledim denediler felan hatta şube başkanıda tam bilmiyodu bugun yazı geldi dediler denedi oldu. İstediğin döneme atıyolar erken sevk için. Allahtan halloldu yoksa bir daha gidecektim. Sizede yok derslerse oluyormuş yapan arkadaşlar var deyin birbirlerine sorup duruyorlar zaten kimse doğru düzgün birşey bilmiyo. Sistem tamamen yeni çünkü şuan kalabalık değil gidin halledin bence...
  • Valla pazartesi sistemler değişmiş. Ankara'daki şubeye gittim. Kimse hiç birşey bilmiyo, sürekli sistem kilitleniyo, beni ilk önce Mart 2010 celbine attılar 1 ağustosdan itibaren gel dilekçe ver dediler, yan bankodan kulak misafiri oldum birisi aralığa yaptırdı. bende söyledim denediler felan hatta şube başkanıda tam bilmiyodu bugun yazı geldi dediler denedi oldu. İstediğin döneme atıyolar erken sevk için. Allahtan halloldu yoksa bir daha gidecektim. Sizede yok derslerse oluyormuş yapan arkadaşlar var deyin birbirlerine sorup duruyorlar zaten kimse doğru düzgün birşey bilmiyo. Sistem tamamen yeni çünkü şuan kalabalık değil gidin halledin bence...

altın değerinde süpper bilgi hüseyincim eline saglık
  • Orjinalden alıntı: dogansc

Valla pazartesi sistemler değişmiş. Ankara'daki şubeye gittim. Kimse hiç birşey bilmiyo, sürekli sistem kilitleniyo, beni ilk önce Mart 2010 celbine attılar 1 ağustosdan itibaren gel dilekçe ver dediler, yan bankodan kulak misafiri oldum birisi aralığa yaptırdı. bende söyledim denediler felan hatta şube başkanıda tam bilmiyodu bugun yazı geldi dediler denedi oldu. İstediğin döneme atıyolar erken sevk için. Allahtan halloldu yoksa bir daha gidecektim. Sizede yok derslerse oluyormuş yapan arkadaşlar var deyin birbirlerine sorup duruyorlar zaten kimse doğru düzgün birşey bilmiyo. Sistem tamamen yeni çünkü şuan kalabalık değil gidin halledin bence...

altın değerinde süpper bilgi hüseyincim eline saglık

Nedemek yardımcı olabiliydiysem. Hekese kolay gelsin walla sistem çok dandik 20 dklık iş 4 saat sürdü.
  • bende yarın yada perşembe günü şubeye gideyim diyorum.durumumuzu bilelim.
  • memurların durumu nasıldı peki ? menopoz mu takılıyolardı?
  • selam beyler ben 329. dönemde gidiyorum ins. varsa sorunuz cevaplayabilirim. ( sanki askere gittimde oradan sorunuz varsa cevaplayim gibi oldu buda ) :)))
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogansc

memurların durumu nasıldı peki ? menopoz mu takılıyolardı?

ya işi savsaklamıyolar onların elinde olan birşey değil çünkü sistem göçüyo giremiyolar. ama işi tam bilmediklerinden sıkıntı oluyo birbirlerine soruyolar. ben en cahiline denk geldim millet hep halletti işini ben hem göçük sistmei hemde cahil memurun kurbanı oldum.
  • Arkadaslar simdi ben aralik da gitmek icin dilekce verirsem, geri donusu yok degil mi hic bir sekilde, misal yurt disindan bir is teklifi alabilirim de......
  • quote:

Başka soru varsa Paşa Abiniz burada herzaman yardımcı olmaya hazır...

01.06.2009 itibariyla mezunum.askerlik için tecil bozdurmaya önce 02.07.09 da daha sonra da 07.07.09 da gerekli belgelerimle şubeye gittim(2sinde bana 7sinde gelebilirsin demişlerdi) ama nedense 18 ağustosta gelmem söylendi.içim rahat etmedi zonguldak şubeyi aradım onlar 15 temmuzda gelebilirsin dedi,önce askerlik kararı aldırmak için tecil bozduracağız sonra da 1 ağustosta erken sevk için başvuracaz sanırım ama ayrı ayrı yapılmıyor mu bu neden ağustosa gün veriyorlar,yardımcı olursanız sevinirim geç kalmak istemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.