Şimdi Ara

EFSANELERİN EFSANESİ 331.DÖNEM FEDAİLERİ(Aralık-2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76.187
Cevap
37
Favori
2.185.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: recep41

ben kocaelideyim.şubem ise sakarya.şimdi gitsem sakaryaya orda aldırsam askerlik kararımı ağustostaki işlemlerimi ve muayene işlemlerimide oradamı yapmam gerekir yoksa onları kocaelide yapabilirmiyim.

Farketmez istediğin şubede işlem yaptırabilirsin...
  • Arkadaşlar, özelliklede yeni aramıza katılan veya katılacak olanlar henüz 14. sayfadayız...Aramıza katıldığınız zaman size tavsiyem forumda yazılanları şöyle bir gözden geçirmeniz sonrasında yine kafanıza takılan bir şey olursa yada farklı bir sorunuz olursa ben her zaman cevaplarım...

Paşa Abi...
  • quote:

ben kocaelideyim.şubem ise sakarya.şimdi gitsem sakaryaya orda aldırsam askerlik kararımı ağustostaki işlemlerimi ve muayene işlemlerimide oradamı yapmam gerekir yoksa onları kocaelide yapabilirmiyim.

Toprak, şubeye gittiğinde mi ileri tarihe salladılar?

Bende hazırladım diploma, fotokopiler ve fotoğrafları bekliyorum. Forumlarda okudum sistem yenilemesi falan, dedim haftaya gideyim hiç uğraşmayayım.

Bu arada Paşa Ağabey geçmiş doğum günün kutlu olsun, 2 gün forumlara bakmadık kaçırdık…
  • Az önce küçükçekmece askerlik şubesini aradım kaç doğumlu olduğumu sordular. 84 lüyüm dedim. Tamam gel dediler bana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Au

quote:

Bende hazırladım diploma, fotokopiler ve fotoğrafları bekliyorum. Forumlarda okudum sistem yenilemesi falan, dedim haftaya gideyim hiç uğraşmayayım.

Bu arada Paşa Ağabey geçmiş doğum günün kutlu olsun, 2 gün forumlara bakmadık kaçırdık…

kocaelideki şube ağustosta gel diyor.işlem yapmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Au

quote:

Eyvallah kardeşim teşekkür ederim...
  • Arkadaşlar bir sorum olacak erken sevk için dilekçe yollayıpta kabul olmadığı oluyormu ben bu siteden takip ettiğim kadarıyla hemen hemen herkesin kabul olmuş bilginiz var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zaferyilmazz

Arkadaşlar bir sorum olacak erken sevk için dilekçe yollayıpta kabul olmadığı oluyormu ben bu siteden takip ettiğim kadarıyla hemen hemen herkesin kabul olmuş bilginiz var mı?

Genelde kabul olur (%80-90) ama bazen kabul edilmediğide olmuştur geçmiş zamanlarda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: paşa 76

quote:

Arkadaşlar bir sorum olacak erken sevk için dilekçe yollayıpta kabul olmadığı oluyormu ben bu siteden takip ettiğim kadarıyla hemen hemen herkesin kabul olmuş bilginiz var mı?

Genelde kabul olur (%80-90) ama bazen kabul edilmediğide olmuştur geçmiş zamanlarda...

EYW Saolsaın bekleyecez görecez yapacak bişi yok
  • quote:

quote:

quote:

EYW Saolsaın bekleyecez görecez yapacak bişi yok

Hakkına hayırlısı olur inşallah...

Paşa Abi...
  • bugün arkadaşla şubeye gittik askerlik kararı aldırmak için.nasıl bir sistem kurmuşlarsa 3 saatte 1 kişi anca işini görüyo sabah 10 da gittik akşam 16 da işimizi halledemeden şubeden çıktık.şube başkanı ağustosta gelin ecele etmeyin dedi ama biz yinede o zamana bırakma taraftarı değiliz.sabah erken gidilirse sonuca varılabilir.
  • Evet arkadaşlar az önce maltepe askerlik şubesinden geldim hemde askerlik kararı aldırıp, sabah 7de gittim 8. sıradaydım 11de sıram geldi 12de muaynem bitti (yakın bir sağlık ocağında) 12,30 da döndm öğle arası 1,30 da içeri girdim (baştan sıra no alcaksn dediler 35 kişi var beklemedim askere 1 paket sigara ) 1,30 tan 4 e kadar anca işlerimi bitirdim.
    Arkadaşlar yeni sistem yeni sistem dedikleri şey çok dandik bişey haberiniz olsun aslında çalışsa iyi gibide alt yapısımı hazır değil personelmi hazır değil bilmiyorum durmadan hata veriyo donuyo inşallah başınıza gelmez.
    Bide bi sorum olacak

Aldığım askerlik durum belgesinde nisan 2010 da yd sb ad adyı olarak asker gözüküyorum aralıkta gitmek istiyorum dedğimde bu standart şimdi başvuran herkese istesede istemesede nisana gün veriliyor dedi sen 1 ağustosatan sonra erken sevk dilekçesiyle bu belgenin (askerlik durum belgesi) fotokopisini trabzona (kütük ordu o yüzden) postalayacaksın kabul olur dedi doğrmu arkadaşlar.Posta normalmi iadeli taah aps fark edermi elden versek dahamı garanti olur bilgisi olan arkadaşlardan cvp bekliyorum.

Özellikle Paşa Abi
  • Merhabalar arkadaşlar tüm 331.döneme talip kardeşlerime Allah hayırlısıyla askere gidip gelmeyi nasip etsin.Foruma yeni katıldım gerçekten burada tam bir samimiyet ortamı oluşmuş herkes birbiriyle bilgi ve tecrübelerini paylaşıyor bu ,her forumda bulunmayan bir haslet.Bende inşaallah aralık döneminde gideceğim askere Beden Eğitimi mezunuyum.Askeri şubeye gitmedim henüz, fakat sistemin yeni olmasından kaynaklanan problemler varmış heralde illere göre değişiyor zannedersem bakalım KAYSERİ' de durum nedir gidip göreceğiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: jordan23k

Merhabalar arkadaşlar tüm 331.döneme talip kardeşlerime Allah hayırlısıyla askere gidip gelmeyi nasip etsin.Foruma yeni katıldım gerçekten burada tam bir samimiyet ortamı oluşmuş herkes birbiriyle bilgi ve tecrübelerini paylaşıyor bu ,her forumda bulunmayan bir haslet.Bende inşaallah aralık döneminde gideceğim askere Beden Eğitimi mezunuyum.Askeri şubeye gitmedim henüz, fakat sistemin yeni olmasından kaynaklanan problemler varmış heralde illere göre değişiyor zannedersem bakalım KAYSERİ' de durum nedir gidip göreceğiz

Aramıza hoşgeldin tertip
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkanerler

Evet arkadaşlar az önce maltepe askerlik şubesinden geldim hemde askerlik kararı aldırıp, sabah 7de gittim 8. sıradaydım 11de sıram geldi 12de muaynem bitti (yakın bir sağlık ocağında) 12,30 da döndm öğle arası 1,30 da içeri girdim (baştan sıra no alcaksn dediler 35 kişi var beklemedim askere 1 paket sigara ) 1,30 tan 4 e kadar anca işlerimi bitirdim.
    Arkadaşlar yeni sistem yeni sistem dedikleri şey çok dandik bişey haberiniz olsun aslında çalışsa iyi gibide alt yapısımı hazır değil personelmi hazır değil bilmiyorum durmadan hata veriyo donuyo inşallah başınıza gelmez.
    Bide bi sorum olacak

Aldığım askerlik durum belgesinde nisan 2010 da yd sb ad adyı olarak asker gözüküyorum aralıkta gitmek istiyorum dedğimde bu standart şimdi başvuran herkese istesede istemesede nisana gün veriliyor dedi sen 1 ağustosatan sonra erken sevk dilekçesiyle bu belgenin (askerlik durum belgesi) fotokopisini trabzona (kütük ordu o yüzden) postalayacaksın kabul olur dedi doğrmu arkadaşlar.Posta normalmi iadeli taah aps fark edermi elden versek dahamı garanti olur bilgisi olan arkadaşlardan cvp bekliyorum.

Özellikle Paşa Abi

Kardeşim öncelikle askerlik kararını aldırmıssın hayırlı uğurlu olsun... Dedikleri gibi 1 Ağustos itibariyle erken sevk dilekçeni gönderirsen %95 aralıkta askersin inşallah... APS ile gönder daha sağlam ve seri gider, geçen sene bir arkadaşın dilekçesini postaneden APS ile göndermiştik, gönderdikten sonrada askerlik şubenden takibini yaparsın ellerine geçip geçmediğine dair, en kısa zamandada aralığa sevkkin çıkar inşallah kardeşim, kafana takılan birşey olursa ben buradayım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkarakus

bugün arkadaşla şubeye gittik askerlik kararı aldırmak için.nasıl bir sistem kurmuşlarsa 3 saatte 1 kişi anca işini görüyo sabah 10 da gittik akşam 16 da işimizi halledemeden şubeden çıktık.şube başkanı ağustosta gelin ecele etmeyin dedi ama biz yinede o zamana bırakma taraftarı değiliz.sabah erken gidilirse sonuca varılabilir.

Azmin takdire şayan kardeşim, ilerde dönüp buraları okuyunca çok güleceksin... Şaka bir yana en doğrusu git ve bir an önce kararını aldır...
  • 1) ben karar aldırmadım biş iyapmadım hepsini 1 agustosdan sonra yapsam olurmu .....
    2)kütük kastamonu ikamet istanbul askerlik durum belgsini kastomonudanmı istanbuldanmı alcam paşa abi :)
    3) diyelim kastamonudan alcamdurum belgesini oraya mı gitmerk zorundayım burdan halledemezmyim
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: erkanerler

Evet arkadaşlar az önce maltepe askerlik şubesinden geldim hemde askerlik kararı aldırıp, sabah 7de gittim 8. sıradaydım 11de sıram geldi 12de muaynem bitti (yakın bir sağlık ocağında) 12,30 da döndm öğle arası 1,30 da içeri girdim (baştan sıra no alcaksn dediler 35 kişi var beklemedim askere 1 paket sigara ) 1,30 tan 4 e kadar anca işlerimi bitirdim.
    Bide bi sorum olacak

Özellikle Paşa Abi

Kardeşim öncelikle askerlik kararını aldırmıssın hayırlı uğurlu olsun... Dedikleri gibi 1 Ağustos itibariyle erken sevk dilekçeni gönderirsen %95 aralıkta askersin inşallah... APS ile gönder daha sağlam ve seri gider, geçen sene bir arkadaşın dilekçesini postaneden APS ile göndermiştik, gönderdikten sonrada askerlik şubenden takibini yaparsın ellerine geçip geçmediğine dair, en kısa zamandada aralığa sevkkin çıkar inşallah kardeşim, kafana takılan birşey olursa ben buradayım...

sağol paşa abi inşallah diğer arkadaşların işide benim gibi rast gider.Ağustosta dilekçeyi yollarız beklemeye geçeriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzyouz

4 yıllık üni. mezunu oldum haziran sonu,
    aralık celbi için başvurcam, kasımda diyenler vardı kasım celbi yokmuydu ;? Aralıkta ne zaman teslim olunacak ?

Aralık 1, 2 , 3 ünde sınava girecez 12sindede teslim olunacak diye biliyorum arkadaşım...
  • ağustosun ilk haftası gidicem şubeye.falza kafaya taktım.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.