Şimdi Ara

EFSANELERİN EFSANESİ 331.DÖNEM FEDAİLERİ(Aralık-2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76.187
Cevap
37
Favori
2.185.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi sakarya şubesini aradım.çok bilgilendirdi beni telefondaki memur.şimdi gelmenin manası yok ağustosun ilk haftası gel dedi.ama sakın sonuna doğru gelme dedi.gelirken getireceğim evrakları söledi.nerde oturduğumu sordu.aralık gidermiyiz dediğimde dilekçe vereceksin zaten.kabul olma oranı yüzde doksan dedi.işlemlerimi nerde yapayım dediğimde sen bilirsin kocaelide de yaptırsan bişey değişmez.sadece birer tane fazla evrak verirsin dedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

şimdi sakarya şubesini aradım.çok bilgilendirdi beni telefondaki memur.şimdi gelmenin manası yok ağustosun ilk haftası gel dedi.ama sakın sonuna doğru gelme dedi.gelirken getireceğim evrakları söledi.nerde oturduğumu sordu.aralık gidermiyiz dediğimde dilekçe vereceksin zaten.kabul olma oranı yüzde doksan dedi.işlemlerimi nerde yapayım dediğimde sen bilirsin kocaelide de yaptırsan bişey değişmez.sadece birer tane fazla evrak verirsin dedi.

Hadi hayırlısı işallah sorunsuz hallet sende rahat et artık recep
  • ...paraya para demiyorum, eve para gönderiyorum, araba aldım bir tane, birde araba ahhhh....... koptum valla abi Allah sana uzun ömür versin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibo_seba

...paraya para demiyorum, eve para gönderiyorum, araba aldım bir tane, birde araba ahhhh....... koptum valla abi Allah sana uzun ömür versin...

Amin cümlemize uzun ömürler versin...
  • paşa bi aynen anlattığın gibi askerden gelenlerde palavra diz boyu yok bilmem terörirstle gözgöze gelmişmiş..yok 10 gün aç dolaşmışta..abi ..ya anlamadım bu askere gidenlerin hepsimi sat komandosu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibo_seba

paşa bi aynen anlattığın gibi askerden gelenlerde palavra diz boyu yok bilmem terörirstle gözgöze gelmişmiş..yok 10 gün aç dolaşmışta..abi ..ya anlamadım bu askere gidenlerin hepsimi sat komandosu..

• Şu ağustosları gönderelim sıra gelecek bize o zaman da böyle güleriz işalalhhh
  • quote:

Orjinalden alıntı: zaferyilmazz

Şu ağustosları gönderelim sıra gelecek bize o zaman da böyle güleriz işalalhhh

Güleriz ne olacak... Takma kafana...
  • Paşa abi facebooka katıldınmı? Herkes sabırsızlıkla seni bekliyoo
  • quote:

Orjinalden alıntı: zaferyilmazz

Paşa abi facebooka katıldınmı? Herkes sabırsızlıkla seni bekliyoo

Ben facebook'u çoktan kapattım kardeşim, çok fazla özele giriyor...
  • EYw abi yıktın içerdeki gençliği Napalım olsun Bizlerde engin bilgilerinden burdan faydalanırız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferyilmazz -- 13 Temmuz 2009; 13:04:47 >
  • burası daha uygun olur tartışmak onusunda çünkü facebokta tüm çevre anında olaya dahil oluyor
  • Askerlik kararı aldıran var mı? Celp dönemi Nisan 2010 mu yaziyor sizde de ? Bir arkadaş da bu sene mezun oldu Aralık 2009 yaziyormuş onda..Nasıl iş anlamadım.
  • Bendede nisan 2010 yazıyor anlamadım benim bir arkdaştada aralık yazıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferyilmazz -- 13 Temmuz 2009; 13:43:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Weezer

Askerlik kararı aldıran var mı? Celp dönemi Nisan 2010 mu yaziyor sizde de ? Bir arkadaş da bu sene mezun oldu Aralık 2009 yaziyormuş onda..Nasıl iş anlamadım.

Olabiliyor tabiki arkadaşının durumu senden farklıdır, birşey farketmiyor 1 Ağustos itibariyle Erken sevk dilekçesi gönder %90 aralıkta askersin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: paşa 76

quote:

Askerlik kararı aldıran var mı? Celp dönemi Nisan 2010 mu yaziyor sizde de ? Bir arkadaş da bu sene mezun oldu Aralık 2009 yaziyormuş onda..Nasıl iş anlamadım.

Olabiliyor tabiki arkadaşının durumu senden farklıdır, birşey farketmiyor 1 Ağustos itibariyle Erken sevk dilekçesi gönder %90 aralıkta askersin...

• quote:

quote:

Onun ki garanti benim kabul olmama durumu az da olsa var. Umarım kabul olur.
  • quote:

quote:

quote:

Onun ki garanti benim kabul olmama durumu az da olsa var. Umarım kabul olur.

Olur olur kalbini ferah tut...
  • ben çok heycanlanıyorum bu konularda ağustos 1 de bende ya Allah deyip gidip işlemleri yaparım inş
  • Banada şubeden eylül gibi gel dediler ama ben sabredemem o zamana kadar ağustos 1de sabah 7de şubenin kapısının önündeyim kısmetse hehe
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.