Gelsin de deneyelim. |
Efsanevi müzik çalar Winamp geri dönüyor: Beta test kaydı açıldı (3. sayfa)
-
-
Bu kadar tema geliştirilen başka bir uygulama olmadı. Bundan sonra da olmaz heralde.
-
Zamanında güzeldi, şimdi işi zor.
-
Güzel hoşta mp3 indirme mi kaldı yıl 2022 olacak. Spotfy, deezer, apple music aldı başı gitti artık.
-
Gözümde canlanır koskoca mazi....hey gidi günler heyy
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Müzik çalar kullanılmaz ki artık. Spotify, itunes, youtube muzik var. Kimse teker teker müzik indirip müzik çalar ile açmıyor diye düşünüyorum. Şahsen spotify premium kullanıyorum büyük kolaylık, en sevdiğim listeleri de indiriyorum cihaza internet yokken de dinliyorum kafa rahat.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Winamp community projesi olan Wacup kullanıyorum şuan. 637 tane skin var Şuan beta ve güncel. Bu haberi duyduğum iyi oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afachan -- 20 Kasım 2021; 15:16:59 > -
Meydanı Spotify gibi bir deve kaptırdıktan sonra ağzı ile kuş tutsa yine de boş .
-
Aynen valla sırf ne dinliyorum özelliği için bile geri gelse şu an çoğu sosyal medya uygulamasına kafa atar
Android versiyonu da yeniden güncellense
wasabi ve asio'yu native olarak desteklemesi lazım , artık playerlar ses kalitesine göre tercih ediliyor
-
Müzik çalar programlar öleli çok oldu.
spotify diye bişey var, fıs program
Her şeyi mümkün olduğunca tek programla halletme takıntısından dolayı millet zamanında hep Winamp kullanırken ben hep Windows Media Player ile işimi görüyordum. Halen daha müzik için kullandığım Media Player'ım değişmedi.
limewire'da dönmediği müddetçe bi anlamı yoktur.
-
ahahaha
Olsun. Youtube den indiriyoruz.
-
devir değişti. farklı seçenekler sunarsa belki kullanılabilir. radyo,youtube desteği gibi. sanırım spotify gibi müzikleri barındıracak. diğer türlü zaten kim mp3 indirecek? youtube'da ne ararsan var.
-
ah ah ben visualisationlarina hastaydim..isigi kapatir muzigi acar kulaklikla..bi sigara..
-
Oyun camiasını salladın attın yani bir anda Oyun oynarken arkadan müzik açacak belki insanlar?
Wasabi ve Asio çıkışlarını destekler umarım. MusicBee,Audirvana,Roon gibi sıkı rakipler mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 21 Kasım 2021; 1:5:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X