Şimdi Ara

Efsanevi müzik çalar Winamp geri dönüyor: Beta test kaydı açıldı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
6.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Google'a "kız msnleri" yazan nesil burada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • winamp a youtube muzik çalma koymazlarsa tutmaz artık kimse arşiv yapıyordur benim bilgisayarda 1 tane müzik yok

• Hatırladığım kadarıyla Jetaudio sonunu getirmişti. Mobil cihazlara öncelik vermeli

• bilinmeyenses kullanıcısına yanıt

MSN i nasıl Skype a kurban ettiler anlamış değilim. Mükemmel bir mesajlaşma programını nasıl yok etti Microsoft inanılır gibi değil.

• Ben de halen Winamp kullanıyorum. Hatta Winamp olmayan PC im yok kesin yüklerim. Chrome Winamp WinRAR fix. Bence turntable tarzı bir mod ekleseler daha ilgi çekici olabilir bence

• 1. Müzik servisleri aylık ücretli

2. Müzik servislerinde ses kalitesi düşük olan çok albüm var. Yenilerde fazla yok bu oran düşük ama eskilerde çok fazla var. Mesela Tarkan'ın tüm eski albümleri çok kötü ve hepsinde kötü.

3. Müzik servisleri veri ve pil tüketimi yapıyor.

• Streaming servisi olmazsa boş iş. Herkes rahata kolaya alıştı. 15 sene önceki gibi mp3 indirmiyoruz artık.

• 100 bin civarında MP3 arşivim var .Gulden Karaböcek 'in taş plak kopyaları ve Müslüm Baba'nın tüm albümlerine kadar .

2018 yılına kadar ,o yılın top 100 şarkılarını ayrı ayrı arşivlemisim (sonra birakmisim).

Artık tamamen çevrim içi sisteme yöneldik. Daha önce internet çok kısıtlıydi ,(gerçi değişen birşey yok ama en azından akış servisleri için ayrı paket var )
    Kısacası asla eski tadı vermese de çıkınca arşivim hatrina denerim.

Edit : Spotify'de birçoğu yoktur ,zira 2000 yılında internet cafe isleten rahmetli abinin Harddisinden alınmış parçalar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 22 Kasım 2021; 9:43:46 >
  • Hobar kullanıcısına yanıt

hahaha ms-dos'a çıkan ilk prince of persia'nın bile skinini yapmışlar.

Efsanevi müzik çalar Winamp geri dönüyor: Beta test kaydı açıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 22 Kasım 2021; 9:42:51 >
  • vay bee nostalji oldum

• Winamp'ın klasik çalışma mantığıyla başarı sağlayabilmesi için tek şart windows'a entegre olmasıdır. Diğer türlü stream platformu olmadan imkansız, orada da spotifyi geçmesi imkansız.

• Seneler önce kullanmayı bıraktım kütüphane sistemi çok kullanışlı değil diye. Apple iTunes’u bırakamadım arayüzü kullanışlı diye.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.