Şimdi Ara

Ege Bölgesi Zeytini ve Sızma Zeytin Yağı Kendi Bahçemizin...(fotolar eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
8.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam 2010 mahsulu zeytinyağı ne zaman çıkmış olur ?
  • marketlerdeki yaglar egenin en kötü yağının yanında bile motor yagı gibi kalır.ki arkadaşın zeytinleri çok güzele benziyor yorumlarıda iyi.fiyatlarda cok iyi .iyi satışlar dilerim
  • Okul işlerimden dolayı msjları yenı gordum. kusura bakmayın. yenı mahsul kasım sonu aralık gıbı cıkar dıye tahmın edıyorum(ege dekı yagmurlara ve zeytın gelısımıne de baglı)

yagların ve zeytınlerın kalıtesını forumda alıp kullanıp deneyen arkadaslar bılıyor. evde pılavı ve nerdeyse tum yemeklerı zeytınyagı ıle yapıyoruz.. pılavın zeytınyagıyla yapuldıgını anlamanız ımkansız. o kadar hafıf ve lezzetlı hele baharatlar katarak sabahleyın ekmege surmek
  • p.m
  • hocam zeytinyagı satışlar başladımı acaba teşekkürler.
  • su an zeytınlerın toplanmasına baslandı. sonra sıkım ıslemının ardından dınlendırmek ve yagın seffaflıgını kazanması ıcın bır sure bekletecegız. ama arzu eden arkadaslara yagı dınlendırmeden de temın edebılırım sıkıldıgında taze taze ama bu durumda yagın rengı bulanık olacaktır. bu duurm yagın kullanımına bı engel olusturmamaktadır. sadece goz zevkıyle alakalı bı durumdur :) burdan gereklı bılgılendırmelerı sıkım ıslemlerı bıttıgınde tekrar duyuracagım :) ve beraberınde zeytın satısımız da tekrar baslayacaktır
  • hayırlı satışlar afiyetle tüketmeler olsun diyelim.biz de zeytin ve zeytin yağı üretiyoruz.İzmirdeyiz.satıcı arkadaşım çok iyi bilir eski usul sıkım ve kontinü sistem olarak 2 farklı fabrikada yağlarımızı elde ediyoruz.bu yağların tadını bilen gerçekten vazgeçemez.
    bu konuyu gördüm sevindim çünkü zeytin ve zeytin yağı .kutsal kitaplarda bile bahsi geçen gerçekten kutsal bir meyve.
    aklıma şöyle bir fikir takıldı.nakliye edilecek yağlar dinlenmemiş gönderilse daha iyi olmaz mı?çünkü nakliye sırasında dibe çökmüş tortu sarsıntı ile yağı yeniden bulandırabilir.arkadaşımın da dediği gibi bu bulanık yağın görselliği dışında tadında bir problem yaratmaz.güvenle tüketilebilir.
  • Hakan dostum benim zeytin ve bir teneke yağı ayır sabırsızlıkla bekliyorum. Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35ben35

hayırlı satışlar afiyetle tüketmeler olsun diyelim.biz de zeytin ve zeytin yağı üretiyoruz.İzmirdeyiz.satıcı arkadaşım çok iyi bilir eski usul sıkım ve kontinü sistem olarak 2 farklı fabrikada yağlarımızı elde ediyoruz.bu yağların tadını bilen gerçekten vazgeçemez.
    bu konuyu gördüm sevindim çünkü zeytin ve zeytin yağı .kutsal kitaplarda bile bahsi geçen gerçekten kutsal bir meyve.
    aklıma şöyle bir fikir takıldı.nakliye edilecek yağlar dinlenmemiş gönderilse daha iyi olmaz mı?çünkü nakliye sırasında dibe çökmüş tortu sarsıntı ile yağı yeniden bulandırabilir.arkadaşımın da dediği gibi bu bulanık yağın görselliği dışında tadında bir problem yaratmaz.güvenle tüketilebilir.

Öncelikle güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Arkadaşlar arzu ederse dinlendirmeden ,isterlerse dinlendirilmiş şekilde ürünü yollayabiliyorum. Yani tamamen alıcı arkadaşların istekleri doğrultusunda yardımcı olmaya çalışıyoruz

Bu arada ürünler sıkıldı ve dinlendirilme aşamasına geçildi..

• quote:

Orijinalden alıntı: SAMET/

Hakan dostum benim zeytin ve bir teneke yağı ayır sabırsızlıkla bekliyorum. Hayırlı satışlar.

Dostum 10 kg zeytininle istediğin yağlar hazır. Dinlenme işlemi bitince yollayacağım ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: biolog_hakan

quote:

Orijinalden alıntı: SAMET/

Hakan dostum benim zeytin ve bir teneke yağı ayır sabırsızlıkla bekliyorum. Hayırlı satışlar.

Dostum 10 kg zeytininle istediğin yağlar hazır. Dinlenme işlemi bitince yollayacağım ;)

Sağolasın Allah bereket versin.
  • takipteyim :)
  • Zeytin fiyatlarını bilmiyorum ama 5 LT lik ege sızması için 50 TL normal bir rakam.
  • Arkadaşlar yeni mahsul zeytın yagı ve zeytınlerımız istanbuldadır. Fiyatları babamla konuşup son haliyle burada belirteceğim. istanbul içindeki arkadaşlara ben geldiğimde yada babam elden uşlaştırmaya çalışacaktır. il dışındaki arkadaşlara ödemesi kendilerine ait olmak koşuluyla güzelce paketleyip ptt kargo yada diğer kargolarla gönderim yapmamız mümkündür.Kargo olayı arkadaşlarımızın tercıhıne gore yapılacaktır... <<Şahsen ucuzlugu sebebiyle bi kaç gün geç gelmesini bekleyerek PTT kargoyu tercih ederdim >>
  • fiyat eklenmiştir...
  • son 50 teneke yağ kalmıştır :)
  • son 40 teneke kalmıstır arkadaslar..
  • son 40 teneke kalmıstır arkadaslar..
  • güncel...
  • son 35 teneke...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.