Şimdi Ara

Ege Üni/Dokuz Eylül Üni EEM mi Çukurova Üni EEM mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,Çukurova üni EE bölümündeyim şuan hazırlık okuyorum ve hazırlıktan sonra Ege ya da DEÜ EE mühendisliğine geçiş yapmayı düşünüyorum
    mantıklı olur mu?

• Bildiğim kadarıyla Çukurova'nın puanı yazdığın iki üniversiteden daha düşük. Eğer puanın yetiyorsa geçebilirsin ancak madem geçecektin neden Çukurova'yı yazdın?

Eğer puanın yetmiyorsa zaten geçemezsin. Not ortalaması ile geçişi hazırlıkta yapamıyorsun diye biliyorum. Birinci sınıfı bitirip öyle denemen gerekecek muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cobbler

Bildiğim kadarıyla Çukurova'nın puanı yazdığın iki üniversiteden daha düşük. Eğer puanın yetiyorsa geçebilirsin ancak madem geçecektin neden Çukurova'yı yazdın?

Eğer puanın yetmiyorsa zaten geçemezsin. Not ortalaması ile geçişi hazırlıkta yapamıyorsun diye biliyorum. Birinci sınıfı bitirip öyle denemen gerekecek muhtemelen.
    Adanalı olduğum için çukurova başta mantıklı gelmişti. Puanım ikisine de yetiyor. Geçebileceğimi biliyorum fakat sorduğum şey eğitim olarak çukurovadan daha iyi olup olmadığıyla alakalıydı o yüzden sizce geçmeli miyim diye sordum.
  • captainawesome kullanıcısına yanıt
    Anladım. O zaman size sadece düşündüğünüz üniversitede okuyanlar yardımcı olabilir sanırım. Konu yukarıda kalsın belki birisi görüp yorum yapar.

Bu arada neden geçme düşüncesine girdin ki? Üniversiteden memnun değil misin? Başta mantıklı gelmişti yazmışsın, şu anda mantıklı gelmemesini ne sağladı merak ettim
  • DEU bilgisayar mühendisliği mezunuyum. Bizim okulun elektrik elektronik bölümü baya zordur, arkadaşlarımdan duyduğum ve gördüğüm kadarıyla. Eğitim gayet iyi. DEU'nun en kötü yanı Buca'da olması..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hort

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.