Şimdi Ara

Egea Multijet alacak olsanız Lounge düz vites mi? Urban Otomatik mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, baktığım yerde 74bin de değişen boya hasar kaydı yok Lounge paket 2016 Model düz vites Egea ve birde yine değişen boya hasar kaydı yok 114bin de Urban otomatik Egea var.
    2 side multijet dizel. Renkleri beyaz ikisinin de, İkisine de aynı fiyatı verdi.
    İkisinden birini seçecek olsanız aynı fiyata hangisini seçersiniz ve neden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mixenon -- 28 Nisan 2019; 8:58:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Otomatik olan

• quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Otomatik olan
    Otomatik olanın km si 40bin daha fazla en çok oraya takıldım.

• Kilometreden ötürü Lounge olanı seçerdim. Sedan ise navigasyon +6 hoparlör farkı var. Egea güzel araç alıp sorunsuz senelerce binerim kilometre yaparım diyorsan Lounge, yok hanımda kullanır rahat olsun çok da kullanan biri değilim az kullanırım dersen urban.

• Otomatik öncelik değilse Manuel tabii ki.

Tam otomatik yeni nesil > cvt > eski tam otomatik > Manuel > çift kavrama > tek kavrama

• Fiatta vw deki gibi iyi niyet vs de yok diye biliyorum. 114bin km yarı otomatik şanzıman için yüksek.

• Otomatik ihtiyacı yoksa Lounge donanım olarak artısı daha ağır basıyor. Far ve yağmur sensörü, 17" Lounge jantlar, elektrikli bel desteği, otomatik kararan dikiz aynası bence çift kavrama otomatik vitese tercih edilecek özellikler.

Çift kavramanın artık baskı balata değişimi yaklaşmış. Bunların masrafı da az değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Otomatik çok mu lazım. Değilse al manueli bak keyfine.

• İkisini de almam. 116 bin kmde otomatik vites egea mı alınır. Giderim sıfır easy plus alırım ama yine de şirket çıkması araç almam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalet sürücü 33

İkisini de almam. 116 bin kmde otomatik vites egea mı alınır. Giderim sıfır easy plus alırım ama yine de şirket çıkması araç almam.
    Onu da düşündüm ama, paketler arasında çok fark var, easy paketin ön konsol, kapılar vs. çok daha kalitesiz malzemeden, kalite farkı çok. Sıfırına da gidip baktım, 70 civarı fiyat baremim var,
    Bu baktığım araçlar filo çıkması değil, genelde urban, Lounge paket olmuyor filo da. İlk sahibinden alınmış, zaten karar verirsem servise götürüp kaydını çıkarıcam.

• Hocam bu piyasada yüksek km egea lar genelde şirket çıkması veya kiralık olabilir. Garantisi de bitmiş olur km den dolayı. Risk almış olursun. Gerçi genelde şirketlerde confort paket var ama bu km normal değil. İyice araştırmak lazım. Otomatik şart ise tanı ki otomstik almak lazım. Ben manuel diye araç sattım bir süre sonra.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevozgur

Hocam bu piyasada yüksek km egea lar genelde şirket çıkması veya kiralık olabilir. Garantisi de bitmiş olur km den dolayı. Risk almış olursun. Gerçi genelde şirketlerde confort paket var ama bu km normal değil. İyice araştırmak lazım. Otomatik şart ise tanı ki otomstik almak lazım. Ben manuel diye araç sattım bir süre sonra.
    74 bin de ki Lounge paket olan İçin ne düşünüyorsun, Filo çıkması olabilir mi o da.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

Onu da düşündüm ama, paketler arasında çok fark var, easy paketin ön konsol, kapılar vs. çok daha kalitesiz malzemeden, kalite farkı çok. Sıfırına da gidip baktım, 70 civarı fiyat baremim var,
    Bu baktığım araçlar filo çıkması değil, genelde urban, Lounge paket olmuyor filo da. İlk sahibinden alınmış, zaten karar verirsem servise götürüp kaydını çıkarıcam.

Alıntıları Göster
    Eski easy paketlerde konsol sert plastik, kapı içlerinde döşeme yoktu ama 2019 modellerde konsol yumuşak, kapı içlerine de döşeme gelmiş olması lazım. İmkan varsa bayide inceleyin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Eski easy paketlerde konsol sert plastik, kapı içlerinde döşeme yoktu ama 2019 modellerde konsol yumuşak, kapı içlerine de döşeme gelmiş olması lazım. İmkan varsa bayide inceleyin derim.

Alıntıları Göster
    Bomboş model de istemiyorum, 1.4 fire ın performans o pek beğenilmiyor. Bakalım düşünücem.

• Mixenon kullanıcısına yanıt
    Onun dışında önerim otomatik vites almanız ama dediğiniz aracın kilometresi yüksek

Araç hakkında bilgi için konuma bakabilirsiniz,
    https://forum.donanimhaber.com/egea-1-6-multijet2-dct-detayli-inceleme-hypermiling-sehir-ici-4-3-litre--130178669
  • 67,5 a anlaştım arkadaşlar.
    2016 Egea 1.6 multijet lounge paket 74bin km de.
    Çamurlukta boya var, 1000 tl hasar kaydı çıkıyor, başka değişen boya yok.
    Aracı servise götürüp expertiz yaptırıcam, bir sıkıntı çıkmaz ise ilk muayenesine girecek muayeneye götürücem hafta sonu.
    Pazartesi satışı alacam...

• O fiyata kadar çıkıp o kmde araç alınmaz bence. 20 binde urbanlar 75. Bence tercihiniz bu olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: rubelhizb

O fiyata kadar çıkıp o kmde araç alınmaz bence. 20 binde urbanlar 75. Bence tercihiniz bu olmalı.
    Haklı olabilirsiniz uyarınız İçin teşekkür ederim ama 8-10 bin lira üstüne para koymam lazım. 67 bini, suyunun da suyu sıkarak denkleştirmeye çalışıyorum, zaten bir kısmı kredi olacak, başka ödemeler var, aylık ne öderim hesabındayım bir yandan.
    Bu aracı alacağım kişi, tanıdık, Benim sorunlu C4 ü de alacak, benim yerime satacak 6 aydır ben elden çıkartamadım. Bir sürü hesabım var yani. Elimde tık para olsa çok farklı düşünürdüm.
    Malum sitede, 1 adet 30binde Urban var 75bin yazmış, 1-2 tanede 77-78 bin bandında var. Daha düşük olanlar, sel hasarlı, hasar kayıtlı olanlar.
    O fiyata çıkabilsem gönlüm otomatik ten yana veya 80 binlere çıkabilsem egea almam başka araç bakarım.
    O 8-10 bin fark km farkı heralde.

• multijet motor için 74bin km hiç birşey. fiyatta güzel gözün kapalı alabilirsin. lounge donanım gerçekten çok iyi tercih.
  • Otomatik olmazsa olmazınız değilse, servis garantisi devam edeni tercih edin. Öte yandan FB kulübünde taksici üyeler var, 250-300 bin km de mj2 motorlarına sorunsuz, taş gibi diyorlar. Urban donanım olarak loungeden çokta geri değil. Ama Easy yanlarına yaklaşamaz, her şeyi geçtim hava yastığı 2 adet easy de. Bu bile alınmaması için yeterli sebep.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.