Bildirim
Eğitim Kanalı İçin Kamera Önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Çekim yaptığınız mesafe nedir? Kötü kamera aslında pek yoktur, kötü ışık vardır. Çekim yaptığınız kişinin olduğu yeri ışıklandırabilirseniz elinizdeki kamera iş görecektir. -
Hocam en fazla 2 metre olabilir. Dijital bir kamera aldım sony, çözünürlük çok iyi ama hd değil. Ama pc ye atınca hd den farksız. Soft box alsam çekim sonrası programla işlesem. Zaten çıkışı seçiyoruz 1080p olarak çıkıyor. Youtube da 1080p olarak görünecek. Çözünürlükte gayet iyi aslında. Sony aldım kamera olarak, elimde şuan 18 55 lensli nikon d5100 ve Sony dijital kamera oldu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 metre hiç problem değil o kameralar için. Soft box görüntüsü güzel ama pahalı olabilir biraz. Çünkü bir tane değil 3 tane almanız lazım. sağ sol ve ön'den ışık vermeniz lazım. Maliyeti sizi zorlarsa kendi ışık kaynağınızı kendinizde yapabilirsiniz. -
Çok teşekkürler hocam, ışık alacağım tanesi 35 liradan kalanları da dışarıdan temin edip kendim yapacağımquote:
Orijinalden alıntı: AnacoN
2 metre hiç problem değil o kameralar için. Soft box görüntüsü güzel ama pahalı olabilir biraz. Çünkü bir tane değil 3 tane almanız lazım. sağ sol ve ön'den ışık vermeniz lazım. Maliyeti sizi zorlarsa kendi ışık kaynağınızı kendinizde yapabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternette softbox yapımı için birçok video mevcut. Burada önemli nokta ışık kaynağının önüne aydinger (aylinger miydi yoksa) kağıdı gibi birşey koyup ışığın obje arkasında gölge oluşturmasını engellemek.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X