Şimdi Ara

Eğlenceli Support Önerisi (Janna çok sıkıcı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

Bard en zevkli destek şampiyonu.

Bard hakkında bir yazı alabilir miyim senden ?
    Eşya dizilimi oyun tarzı ve yetenekleri hakkında.
    Küçücük bir rehber gibi

• Volibear oyna zevki doya doya yaşa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xerneo

quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

Bard en zevkli destek şampiyonu.

Bard hakkında bir yazı alabilir miyim senden ?
    Eşya dizilimi oyun tarzı ve yetenekleri hakkında.
    Küçücük bir rehber gibi

Bard en sevdiğim şampiyonlardan biridir. Renk paketi de dahil her skinine sahip olduğum tek şampiyon. Tabii destek olmayı tercih etsem de insanlara güvenemediğim için olmuyorum genelde. Bard'ın maçı taşıma potansiyeli olsa da bazen yetmiyor bunu bilmen gerek. Gerçi zaten destek oynayan birisin. Bu açıdan çok sıkıntı çekeceğini sanmıyorum ama iyi Bard'ın oyun taşıma potansiyeli olduğunu da rahatlıkla söyleyebilirim.
    İnsan oynadıkça alışıyor Bard'a ve takım arkadaşlarına her konuda yarar sağlayabiliyor. Burada en güçlü silah tabii ki q'su. İki kişiye stun atabilmesi tflerin kaderini değiştirebiliyor. Zaten 2-3 saniyede bir geliyor(yanlış olabilir, çok çabuk geliyor onu bilsen yeter). Kabiliyetler olarak 0 18 12 gidiyorum ben. Yıldırımların efendisi Bard için biçilmiş kaftan bana kalırsa çünkü q artı bir oto atak(pasifli) direk bu etkiyi harekete geçirebiliyor. Rün olarak şuan klasik zırhı bol bir rünle girsem de karma nüfuz ve can rünü, zırh belki biraz bekleme süresi girilebilir. %45 bekleme süresini tamamlamak sıkıntı olabiliyor. Erken aşamalarda uzun cdler için de yararı dokunur.
    Eşya dizilimi konusunda kesin bir şey söyleyemem ama ben yetenek gücü bazlı bir dizilim tercih ediyorum. Tank kasılınca da iyi oluyor ama late de düşmana hatrı sayılır bir baskı oluşturamıyorsunuz. Yetenek gücü bazlı dizilimde rylai, buz kraliçesinin hakkı, zeke, keşiftaşı, ionia botu ve duruma göre eşya çıkıyorum. Komuta sancağı da güzel oluyor son olarak. Bazen de öyle kasıyorum ki rabadon falan çıkıyorum. Hatta şu zamanlarda genel olarak çıkıyorum.
    Kesinlikle ignite alıyorum. Bard'ın en önemli özelliği agresifliği ve işi bitirmek. İnsanlar cidden beklemiyor Bard'dan yüksek damage ama assassinlerle bile girdiğim fightları stun + ignite + pasif sayesinde alabiliyorum (tabii canları az). Oyun sonunda da hatrı sayılır derecede hasarım oluyor.
    Bard her zaman aktif oynanması gereken bir şampiyon. Haritada sürekli gezip baskı kurmalı ama adcler yalnız kalma konusunda iyi olmuyorlar o yüzden artık aşırı yalnız bırakmıyorum. Aksine bayağı bir onla kalıyorum. W ları da eksik etmemek lazım hatrı sayılır bir heal getirisi oluyor. Adc yalnız bırakılacaksa mutlaka önemli noktalara yerleştirmek gerekiyor.
    E'si de cidden akıllıca kullanılması gereken bir yetenek. Zaten bir Bard genellikle kaçar kapı da buna yardım ediyor. Unutup w yu ikinci fullesem bile e yi ikinci fullemek daha mantıklı geliyor. %50 yavaş geçenler kesinlikle bir Bard'ın isteyeceği bir durumdur. W zaten her halükarda (orta ve ileri aşamalarda) yeterli heali veremiyor. Belki birkaç arada verilebilir W'ya. Hatta bazen W ilk fullemek bile bir seçenek olabilir. Tabii bunun için kabiliyet değişikliği de gerekir ve duruma göre yapılır. Tınıları da toplamayı ihmal etmemeli. Manası çok çabuk bitiyor ve tınılar onca bufftan sonra çok iyi mana veriyor.
    Daha anlatırım ama yoruldum. Eğer hatalarım varsa affola, mobilden yazdım sonuçta. Son olarak bütün düşmanların size özel muamele göstereceğini de unutmayın. Sürekli kaçmanız stunlamanız rakibin sinirini sizin üstüne çekecektir aynı Teemo gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İronik Adam -- 16 Aralık 2015; 20:13:08 >

• Yorick

• Süper anlatmışsın.Kafamda oluştu şampiyonun mekanikleri falan.Luluşa benziyor bazı yönleri.Benim eğlenme ihtiyacımı karşılayacakmış gibi görünüyor.
    Aslında ilk çıktığında freelerden denemiştim ama pek fazla sonuç alamamıştım.(Cahilim)Aklımı çeldin şahsen.Ultisinin fail olma ihtimali yüksek olsada zevkli görünüyor.
    Birde En büyük ctsi Morg'tur heralde.(Her şeyi ctliyor lanet melek)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-863A03C10 -- 16 Aralık 2015; 20:19:08 >
  • PagRyze kullanıcısına yanıt
    ben bastım +yı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebovenn

Yorick

Hayret Fiona dememişsin.Yinede seviyorum seni!!

• Ire supp denedin mi
  • quote:

quote:

Yorick

Ben ucuz lol forumu trollerinden değilim ondan yazmadım

• quote:

quote:

quote:

Yorick

Ben ucuz lol forumu trollerinden değilim ondan yazmadım

Hafif Meşrep değilsin kesinlikle.Ama Fiona beklemiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

Ire supp denedin mi

Yanıma Wayen aldı bir hafif meşrep.Bende Lulu bekleyip çaktım sonda İre'yi.Kudurdu maç boyu.Bende sinirlenip hiçbirşey demeden çaldım bütün killerini minyonlarını.Ardından maç taşıyan sup ire gg wp!!

• quote:

Süper anlatmışsın.Kafamda oluştu şampiyonun mekanikleri falan.Luluşa benziyor bazı yönleri.Benim eğlenme ihtiyacımı karşılayacakmış gibi görünüyor.
    Aslında ilk çıktığında freelerden denemiştim ama pek fazla sonuç alamamıştım.(Cahilim)Aklımı çeldin şahsen.Ultisinin fail olma ihtimali yüksek olsada zevkli görünüyor.
    Birde En büyük ctsi Morg'tur heralde.(Her şeyi ctliyor lanet melek)

Boş ver o düşmüş meleği onu düşünerek oynayamazsın. Ultisine zamanla alışırsın ve alışınca gayet iyi oluyor. En iyi kullanım alanı da adam yakalama. İki kişiyi ultile sonra yanlarına gidip bağla. Al sana 2 kill. Onu dışında dive'da, adam kurtarmada, kaçmada kullanılabilir. Genel olarak çok yönlü bir şampiyon. Bu yüzden Lulu'ya benzer diyebiliriz. Ama koruma potansiyeli tabii ki benzemiyor.

• Demek main sup ve nami yok. Hmmm

• quote:

Orijinalden alıntı: StrongWind

Demek main sup ve nami yok. Hmmm

Şöyle diyebiliriz Nami'ye aşinayım.Freelere girdikçe normalde oynuyorum ama rank da deneyimim olmadı.
    Çok sevdiğim bir support ama bard aklımı çeliyor şuan.
    Ayrıca en sevdiğim support lulu.

• Anivia sup mana sorunu olmasa çok zevkli
    Singed sup en beğendiğim
    Tahm anlatılmaz yaşanır
    Naut deneyebilirsin ctrl 1 spam

• quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

Anivia sup mana sorunu olmasa çok zevkli
    Singed sup en beğendiğim
    Tahm anlatılmaz yaşanır
    Naut deneyebilirsin ctrl 1 spam

Tahm'ı çok önerdiler ama en son onu alacağım sanırım.Bard şuan ilk hedef

• Nautilus elbette .

• Bard oynayacaksan full ap gitmeni tavsiye ederim hem islevsel hem hasari cok yuksek oyun sonu tabloda sasirirsin ne kadar vurduguna

• Ben Soraka derim.%45 CDR (kabiliyetleri sağolsun) ve warmog ile 1.1 sn'de bir 240-300 can verme,susturma daha ne olsun.Kallanı yok belki ama o kadar hızlı can veriyorsunuz ki takım arkadaşlarınızdan birisinin öldüğünü görürseniz o adam bilin ki 5 kişinin arasına kafa atan ve healinizin yetişemeyeceği kadar çabuk eriyen bir adc dir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.