Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 EKEN H8 Plus 4K (EIS) - Kutulu Az Kullanılmış Satın Al 31 Temmuz 2018 17:30 1 1 EKEN H8 Plus 4K (EIS) - Kutulu Az Kullanılmış EKEN H8 Plus Kutu İçeriği ve 2 Ek AksesuarEKEN H Serisinin En Üst Düzey Modellerindendir Özellikleri Aşağıdadır. Geçen Yaz Aldım Gearbeast ten 500TLHevesle aldım fakat 3-4 kez Havuzda ve Denizde kullandım sonrasında DSLR Makina aldığım için dolaba kaldırdığım gibi kaldı 1 yıldır hiç kullanmadım şuan sıkıntısız çalışır durumdadır.Omuza Takmak İçin Aparat ve Harici Olarak Bataryasını Şarj Edebileceğiniz Şarj Yuvası Ek Olarak Toplamda 50TL ye Satın Almıştım Onlarıda Yanında Vereceğim. Kutusu ve İçerikleride Yanında VerilecektirEKEN H8 Plus (Sony IMX177) EIS (Dijital Görüntü Sabitleyici) ModVideo Mod:4K 30 fps (EIS) 2.7 60 fps1080p 120 fps (EIS) 1080p 60 fps720p 240 fps (Slow Motion)Gerçek fps Değerleridir Diğer Modellerdeki Gibi Yazılımsal Değerlere Sahip Değildir. Fotoğraf Mod:12MP8MP5MPTime Laps ve Seri Çekim Modları VarPil1050MahBileklikli Kumandası Vardır Ayrıca Telefonla Uygulaması Sayesinde Wifi Kumanda Edebiliyorsunuz. Fiyat : 300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir,Karşıyaka Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Xbox 360 250GB FW3 + Kinect + 2Kol Guitar Hero - 5, WOR, World Tour -3 Adet Oyun Guitar Hero - Gitar - Panasonic SC-HT870 5+1 DVD Player Ev Sinema Sistemi -220TL-