Şimdi Ara

Ekim Ayında Kapadokya Balayı Tavsiyeleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 23 Ekim'de 4-5 günlük balayı tatilimiz için olarak Kapadokya'ya gitmeyi düşünüyoruz.

Konaklama, gezilecek görülecek yerler, yeme-içme durakları, balon gezisi vb. hakkında tavsiyelerinizi bekliyoruz.

Edit:https://flamin2go.wordpress.com
    Kendimizce araştırıp gezip tecrübelermizi burada paylaştık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zegerezen -- 9 Ocak 2018; 21:37:32 >

• Yok mu arkadaşlar?
  • zegerezen kullanıcısına yanıt
    Ihlara vadisini muhakkak görün hocam.Merdivenler biraz yorucu ama vadinin ilerisine doğru yürüyüş güzel oluyor.Bu arada tebrikler; hayırlı olsun.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Teşekkürler hocam. Ihlara vadisi listemde vardı. Başka tavsiyeleriniz var mı? Otel, yemek ve gezilecek yerler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://flamin2go.wordpress.com

Ekim ayı olmadı ama 30 Ağustos'tan başlayan 3 günlük bir seyahat düzenledik. Tecrübelerimizi sizinle paylaşıyoruz.

• Geçen yıl eylül ayında balayı için tercihimiz Kapadokya oldu. Gezecek çok yer var, fakat gezdiğin her yer hemen hemen birbirinin aynı. 4 gün kalmıştık, aracımla gittiğim için hemen hemen her yeri gezdim. Zaten 4 günün sonunda yapacak pek bir şey kalmıyor. Ama sakin bir yer, kafa dinlemek istiyorsanız bire bir.
    Otel olarak Karlık Evi bir numaradır balayı oteli olarak. İnternet ten incelerseniz söylediklerimi daha iyi anlamış olursunuz.
  • Balayı için gidemedik biz. Evlendikten 10 ay sonra gitmek nasip oldu. Karlık Evi'ni görmüştüm ve bu konuda size katılıyorum.

Bizde uzun araştırmalar ve tavsiyeler sonucu seyahatimizi yaptık. Tecrübelerimizi de alttaki sitemizde paylaştık. Ziyaret ederseniz sevinirim :)

https://flamin2go.wordpress.com

• zegerezen kullanıcısına yanıt
    Müstakbel eşim ile balayı planı için bizde burayı seçtik yazınız bize rehber olacak emeğinize sağlık çok teşekkürler
  • Captainn1 kullanıcısına yanıt
    Mutluluklar dilerim. Siteyi yapmamızın amacı buydu zaten. Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

• Kapadok balayı çiftleri için eşsiz güzelliktedir. Tavsiye oteller ise
    Kapadokya balayı Adresimize girin iletişim kurdugunuzda paket programlar ve aktiviteler hakkındada bilgi veriyoruz , Özel ekibimiz ile sizlere aynı maliyete hazır paketlerle daha iyi hizmek veriyoruz TripAdvisor 1000'i aşkın olumlu yorum ile hizmetinizdeyiz.Ekim Ayında Kapadokya Balayı Tavsiyeleriniz?Ekim Ayında Kapadokya Balayı Tavsiyeleriniz?Ekim Ayında Kapadokya Balayı Tavsiyeleriniz?

• Kapadokya Balayı
    Ben Bu siteden 2£ci paketi seçtim gerçekten işinde çok iyiler .Ekim Ayında Kapadokya Balayı Tavsiyeleriniz?

• Kapadokya Balayı için en özel fiytalara buaradan bakabilirsiniz. Kapadokyada her türlü ihtiyacınızı karşılayacaktır.
  • blog'u takibe aldım
  • matasev M kullanıcısına yanıt
    Kapadokya Balayı Tur için Tıklayınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.