Ekran kartı fanını deiştirmekten oldukça sıkılan ve yorulan birisiyim. Elimde GeForce 4mx 440 var, agp uyumlu bi ekran kartı alıcam. Ama mümkünse ucuz!!! olması lazım, iyi de olması lazım. Oyun hastasıyım, yorumlarınızı bekliyorum.... (128-256 ikisi de olabilir)
ucuz agp kart olarak düz 6600 öneririm.veya ikinci elde 9800pro al fiyatı neredeyse 130 ytl'ye kadar düştü. son seçenek olarak 90-100 ytl arası 9600xt lere bak tabi yine ikinci elde
ikinci el nası yaw ben bilmiom çok piyasayı da.... saalam oluyo mu?? yoksa millet sallıyo mu elindekini başkasına? ya da bildiğiniz 2. el adres var mı ?
quote:
Orjinalden alıntı: sopho24
ikinci el nası yaw ben bilmiom çok piyasayı da.... saalam oluyo mu?? yoksa millet sallıyo mu elindekini başkasına? ya da bildiğiniz 2. el adres var mı ?
2.el ucuz agp lerin kralı 9800 pro ama para yetişmesse 9600 xt sakın 5500 alma
9600xt ucuz ıstersen super paran warsa 9800xt 150 cıvarı
nvidia 5700 mu daha iyi readon 9600xt mi???
quote:
Orjinalden alıntı: ^7pMş^
nvidia 5700 mu daha iyi readon 9600xt mi???
Nvidia nin Fx serisi ekran kartlarına bulaşma! Hatta yanından bile geçme...
kardeş sen boyle dionda o fx 5700 quake 4 hiç kasmadı bilmiyorum hayatımda hiç ati kullanmadım gormedımde
quote:
Orjinalden alıntı: ^7pMş^
kardeş sen boyle dionda o fx 5700 quake 4 hiç kasmadı bilmiyorum hayatımda hiç ati kullanmadım gormedımde
9600xt de hiç kasmaz emin ol... Mühim olan hangi ayarlarda kasmadığı
mx440 geforce cok guzel bır karttı benımde cok basımı agrıttı fan olayı ama kalıtelıdır herguzelın bır kusuru olucak yaaa neysee bence deyıs artık derım tarıh oldu oo kartlar suanda atı 9550 radeon al derım
9600 xt alıcam sanırım da benim anakart agp4x dio??? nolcak?? (ağlıym mı?) yoksa uar mı gene de ??
AGP 4X destekli anakartlarda AGP 8X ekran kartını kullanabilirsin. Yinede ikinci el bir 9800 Pro yu ciddi olarak düşünmeni tavsiye ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: sopho24
9600 xt alıcam sanırım da benim anakart agp4x dio??? nolcak?? (ağlıym mı?) yoksa uar mı gene de ??
peki şu marka olayı nedir? Çok farkediyo mu? Sapphire felan ne bliym, Powercolor bi ton marka var, ne iş?? Bi de 9600xt pro gören varsa yazsa bi, kafayı yiycem...( 256mb 2.el)
quote:
Orjinalden alıntı: LoGiTecH
Ben asus un 9550GE modelini kullandım...o fiyattaki ekran kartlarına göre en iyisi diyebilirim. overclock potansiyelide yüksek.9600xt seviyesine çıkabiliyor.2 hafta önce 70 ytl ye sattım.piyasası o
nerde yaw satıyosan ben de geleyim oraya (harbi)
70-100 arası olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme