Şimdi Ara

Ekran Kartı kıyaslamasında yardım edecek varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim elimde Sapphire 4550 fanlı modeli var resimdeki gibi yalnız arızalandı değiştirmek istiyorum. buna denk uygun fiyatlı ikinci el alabileceğim ne önerirsiniz
    sizce zotac 1 GB nvidia 9800gt 256bit iyimidir ?
    ve önerileriniz nelerdir ?
     Ekran Kartı kıyaslamasında yardım edecek varmı ?

Bilgisayar Bilgilerim

Kasa Cooler Master Elite RC-350 350W
    asus m5a97 anakart
    amd athlon x2 işlemci
    8 gb ram
    500 disk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kılcal -- 6 Nisan 2015; 21:54:41 >

• Kılcal K kullanıcısına yanıt
    Nvidia 9800 eski kartınızdan kesinlikle daha iyi performans verecektir alternatifi ati/amd cephesinde 4850 dir ancak her 2 kartta uzun süredir piayasada 0 olarak yok. haliyle 2. el almak zorunda kalacaksınız bu da yorgun bir ekran kartı alacağınızı kafanızdan çıkarmamanız gerçeğini ortaya koyar, Şayet bütçeyi biraz zorlarsanız 380-400 tl civarında 256 bit AMD 6850 gibi hem direct x 11 destekli hemde garantili kart almak daha akıllıca olur.

Not: Nvidia 9800 , Ati 4850, AMD 6850 performansları gereği yüksek enerji çekerler,şayet eski PSU nuz bunları karşılamayacak durumda ise, ekran kartı tercih ederken PSU alma farziyeti de ortaya çıkabilir, bilgilerinize..
  • sistemi ve kart için bütçeyi yazın.bu programla işlemci anakart ram gibi bilgilere ulaşabilirsin.güç kaynağı için kasayı açıp bakman lazım.

http://www.cpuid.com/downloads/cpu-z/cpu-z_1.72-en.exe
  • 5750 5770
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.