Şimdi Ara

Ekran Kartı Önerebilir misiniz ? Karar veremiyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    P4 2.6 Ghz Xp pro sp2
    2x512 Mb ddr 400/333 mhz

Eski bir sisteme sahibim gördüğünüz kadarıyla ati x550 256 mb ekran kartım vardı ama artık oyunlarda pek fazla performans alamıorum.Gerçi benim performansdan kastım fps ile ilgili...Genelde open gL destekli oyunlar oynuyorum half life cs ag vs vs...Bu yuzden 100 fps den aşağı fps almamam gerekior aslında yeni aldığım kart da bu problemın olmayacagından emın degılım ama yıne de merak ediyorum...
    Şu an x550 de 100 fps alıorum ama Hz bakımından düşük ve bu dpi i değiştiriyor...

140 YTL max ödeyecek param var

Önerilerinizi bekliorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Br0ke -- 12 Haziran 2008; 0:33:18 >

• Cok paylaşımcı bir site walla gözlerim kamaştı...Belki de bütün gün bi cvp gelicek diye bekledim...
  • 140 ytl'i o anakart ile işlemciye gömeceğine biriktir adam gibi bir sistem al. Buna önerilecek ekran kartları at ile kelebeğin tablosunu sunar. Ha illa da alacam alacam diyorsan x1600 agpler var. Onlara bir gözat. Ama paranı çöpe attığından da emin olabilirsin.
  • Cehennemmarşı@ a katılıyorum.Paranı çöpe atma
  • Sistem canavarı oyunları o sistem ile oynayamazsın maalesef.Biz bile bu sistemlerle bir iki oyunda zorlanıyoruz.Yakında çıkacak oyunlar bu bir iki oyuna dahil olup seni perişan ederler.Oyun oynamak deyince en son ayarlar olmadan beni kesmez,seni bilmem. Bence arkadaşların söylediklerini kulak ardı etme paranı çöpe atma.Biriktir, eskileri sat, yeni bir sisteme geçiş yap.Bu; senin için daha hayırlı olur kanaatindeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorceress -- 12 Haziran 2008; 2:24:01 >
  • Anakartınız pci-express girişli. Bütçenizi biraz daha arttırmaya çalışıp ikinci elden 3850 (512 mb olanından) ya da 9600 gt bakın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

140 ytl'i o anakart ile işlemciye gömeceğine biriktir adam gibi bir sistem al. Buna önerilecek ekran kartları at ile kelebeğin tablosunu sunar. Ha illa da alacam alacam diyorsan x1600 agpler var. Onlara bir gözat. Ama paranı çöpe attığından da emin olabilirsin.

Öncelikle söliyim anakart pci-x desteklior ama bayagı eski...20 haziranda turnuvaya katılacagım..Benim için önemli olan görüntü kalitesi degıl oynayabilirliğin iyi olması...Zaten oynadıgım pek fazla oyun yok.Sürekli oynadıgım oyun 98 yapımı hl ve modları..Bu tür oyunlarada benım eskı ekran kartım dahi iyi gelior ama dpi ile ilgili ya da Hz ile ilgili küçük bi sorunum vardı ayrıca upgrade etme zamanının geldiğini düşünmüştüm...

quote:

Orjinalden alıntı: sorceress

Sistem canavarı oyunları o sistem ile oynayamazsın maalesef.Biz bile bu sistemlerle bir iki oyunda zorlanıyoruz.Yakında çıkacak oyunlar bu bir iki oyuna dahil olup seni perişan ederler.Oyun oynamak deyince en son ayarlar olmadan beni kesmez,seni bilmem. Bence arkadaşların söylediklerini kulak ardı etme paranı çöpe atma.Biriktir, eskileri sat, yeni bir sisteme geçiş yap.Bu; senin için daha hayırlı olur kanaatindeyim

Sistem canavarı bi makine istemiorum benim şu an için ihtiyacımı karşılayacak bi ekran kartı istiorum...

Palit 8600GT Sonic + ayarında bi ekran kartı almak istiorum...Ama benım ıcın hangisi daha iyi olur...Clock hızı yuksek mi yoksa bellek hızı yuksek olan bi ekran kartı mı ? Bunu cvplarsanız sevınırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Br0ke -- 12 Haziran 2008; 16:51:43 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.