Şimdi Ara

ekran kartı önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MSI P4M900M anakart sahibiyim bu anakart için en uygun ekran kartını söylermisiniz acele ben 80-90 tl civarı bişi arıyorom 100 de olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Poison Well

http://www.teknofiyat.com/?search=hd+4650+128+bit&altlimit=&ustlimit=

hd4650
    hocam eyw önerin için teşekkürler ama ben 1gb alcam önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunıx

hocam eyw önerin için teşekkürler ama ben 1gb alcam önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum..

Alıntıları Göster
    Neden 1gb alıcaksın? Monitör çöz. kaç??
  • quote:

Neden 1gb alıcaksın? Monitör çöz. kaç??

Alıntıları Göster
    17 inç casper 777b monitör
  • quote:

17 inç casper 777b monitör

Alıntıları Göster
    1 gb daha fazla deilmi performansı daha fazla olmazmı yoksa ben mi yanlış biliom....
  • quote:

1 gb daha fazla deilmi performansı daha fazla olmazmı yoksa ben mi yanlış biliom....

Alıntıları Göster
    arkadaşlar seçimlerinizi bana ileetiniz lütfen acilll...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arkadaşlar seçimlerinizi bana ileetiniz lütfen acilll...

Alıntıları Göster
    17" se hiç bir fark olmaz. Hatta 1gb olan modellerin hızlarının daha düşük olma olasılıgı bile var.. 512 yeterli gelir..
  • quote:

17" se hiç bir fark olmaz. Hatta 1gb olan modellerin hızlarının daha düşük olma olasılıgı bile var.. 512 yeterli gelir..

Alıntıları Göster
    yani 512 daha iyimi olur diosun 1gb kasarmı dion..
  • quote:

yani 512 daha iyimi olur diosun 1gb kasarmı dion..

Alıntıları Göster
    Hayır, bazı modellerin yüksek belleklilerinde cekirdek ve bellek hızları daha düşük olabiliyo. Ayrıca 19" ve altı icin 512mb yeterlidir.. İstersen forumda onlarca konu bulabilirsin
  • quote:

Hayır, bazı modellerin yüksek belleklilerinde cekirdek ve bellek hızları daha düşük olabiliyo. Ayrıca 19" ve altı icin 512mb yeterlidir.. İstersen forumda onlarca konu bulabilirsin

Alıntıları Göster
    her oyunu kaldırırmı peki çünkü bazı oyunlar fazla bellek istio..
  • quote:

her oyunu kaldırırmı peki çünkü bazı oyunlar fazla bellek istio..

Alıntıları Göster
    beyler bayanlar önerilerinizi bekliyorum
  • quote:

beyler bayanlar önerilerinizi bekliyorum

Alıntıları Göster
    Arkadasım zaten kart giriş seviyesi aman aman bi performans bekleme, 17"te bellek olarak sorun yasamazsın!
  • quote:

Arkadasım zaten kart giriş seviyesi aman aman bi performans bekleme, 17"te bellek olarak sorun yasamazsın!

Alıntıları Göster
    O fiyat sınırında nasıl her oyunu sorunsuz oynamayı düşünüyorsunuz ki? Herkes böyle kartlarla her oyunu çatır çatır oynasaydı 1000TL üstü kartların üretimine ne gerek var ki?

Counter Strike, Fifa eski sürümler ve bazı online oyunları iyi derecede oynama ihtimaliniz var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

O fiyat sınırında nasıl her oyunu sorunsuz oynamayı düşünüyorsunuz ki? Herkes böyle kartlarla her oyunu çatır çatır oynasaydı 1000TL üstü kartların üretimine ne gerek var ki?

Counter Strike, Fifa eski sürümler ve bazı online oyunları iyi derecede oynama ihtimaliniz var.

Alıntıları Göster
    en azından 4670 almaya çalışın,bütçe sıkıntısı varsa garantili 2. el de 100tl'yebulabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknokratik

en azından 4670 almaya çalışın,bütçe sıkıntısı varsa garantili 2. el de 100tl'yebulabilirsiniz

Alıntıları Göster
    yani ben bu ekran kartı ile fifa 2010 crysis call of duty gibi oyunları oynayamazmıyım onu demek istiyorsunuz beyler ozaman bana ekran kartı tavsiyelinde bulunun ltf acil
  • quote:

yani ben bu ekran kartı ile fifa 2010 crysis call of duty gibi oyunları oynayamazmıyım onu demek istiyorsunuz beyler ozaman bana ekran kartı tavsiyelinde bulunun ltf acil

Alıntıları Göster
    Power 400+ ise :http://www.teknofiyat.com/?search=hd+4730&altlimit=&ustlimit=

• quote:

Power 400+ ise :http://www.teknofiyat.com/?search=hd+4730&altlimit=&ustlimit=

Alıntıları Göster
    300 psu var ona uyumlu olssa sevinirim
  • quote:

300 psu var ona uyumlu olssa sevinirim

Alıntıları Göster
    HD4650'nin 512MB olanı yeterli olur, 1GB'ın bu segmentteki kartlarda bir getirisi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

HD4650'nin 512MB olanı yeterli olur, 1GB'ın bu segmentteki kartlarda bir getirisi yok.

Alıntıları Göster
    psu ihtiyacı olumu bu 512 de leon x abi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.