Şimdi Ara

ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.Özel -- 27 Ağustos 2008; 2:21:36 >

• Son günlerde tüm forumlarda ekran kartları hakkında yoğun bir şikayet başladı. Ekran kartı işlemcilerine zarar veren bir virüsten şüpheleniyorum.
  • Hep aynı oyundamı bu sorunlar çıkıyor yoksa daha az sistem isteyen oyunlarda damı sıkıntı oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: yoroidoshi

Hep aynı oyundamı bu sorunlar çıkıyor yoksa daha az sistem isteyen oyunlarda damı sıkıntı oluyor

yok farketmiyor ekran kartını az biraz zorlayan her oyunda olmaya başladı..önceden aynı ayarlada paşalar gibi oynaıdıgm pes 2008de 2 maçtan sonra takılmaya garip karadelikler oluşmaya başladı..fm 08 sorun yok,masaüstü sapasağlam..ekran kartının miladı mı doldu acep?

ekran kartı sorunu

• ayrıca ekran kartının sıcaklıgı da 65i geçmiyor max 62 falan..fanı da calısıyor yok mu fikri olan? acılıstaki bios'un siyah ekranında boyle küçük küçük kırmızı noktalar var,crt monitor olmasına rağmen ölü piksel gibi duruyor
  • Aynı sorun bir ara benim pc'de oluyordu.Pc'yi kapatıp bir müddet sonra açınca düzeliyordu sonra hallettim.Isınmadan kaynaklanan bir sorun.Gpu'dan ziyade ramler ısınıyor olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Codest

Aynı sorun bir ara benim pc'de oluyordu.Pc'yi kapatıp bir müddet sonra açınca düzeliyordu sonra hallettim.Isınmadan kaynaklanan bir sorun.Gpu'dan ziyade ramler ısınıyor olabilir.

dogrudur,en iyisi güneş almayan bi odada kullanayım pc'yi 2 gün..sorun devam etmez inş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.