arkadaşlar bende nvıdıa 256 mb 8600 gt ekran kartı var bu kötü bir kartmı yani ben bunla fıfa 08 veya undergrand udercover oynayamammı.lütfen bi yardım edin önerininzi bekliyom
Sadece ekran kartıyla birşey söyleyemeyiz diğer bileşenleride sölersen yardımcı olabiliriz
4gb ram 2,5 core duo çift çekirdek 320 disk
Fifa08 ve underground 256 mb denendi kaldırır.Dert ama 4 gb ram ile sorunsuz oynarsın hemde işlemcin süper.
ok
evet oynarsın ram & işlemci & hdd vs.. güzelmiş
ben dell bu yüzden çok ugraştım aldıgımdan beri oyunlarda donma yapıor.adamlara diyom arızalı 6 kere parça degiştirdiler artk parçada degiştirmiyolar.yok diyolar onla oyun oynayamazsınız.bende yarın tüketici haklarını veriyom artık onlar ugraşsın ben ugraşamam....bi şey sorcam ben şimdi tüketici haklarına vercem onlarda yenisinimi yoksa parasını mı istiyosun diyecekler ben şimdi laprobun parasına bakacam ama internettte fiyatına bakamıyom çünkü dell in başka başka var aacaba parasını ögrenipte yazarmısınız.dell ılspıron 1520 4 gb ram 256 ekran 320 disk olanı
Bence yenisini iste. Şu anda dolar çok dalgalı ortalık hiç sakin değil. Paranı eline alıp bundan daha iyisini alabiliceğini sanmıyorum
Fifa 08 için sistem gereksinimleri;
1.3 GHz 256 Megabytes of RAM (512 MB recommended) DirectX 9.0c Compatible 3D accelerated 64 MB video card or equivalent (see supported chipsets in section 11) 1 GB free hard disk space (approx) DirectX 9.0c Compatible Sound Card MS compatible mouse Keyboard Please note that 16 bit colour is not supported Required Operating Systems: Windows XP SP2, Windows 2000 SP4 or Windows Vista Note that Windows 95, Windows 98, Windows ME and Windows NT 4.0 are not supported. Required Software: DirectX 9.0c
senin o sistemle fifa 2008 i iki ayrı sefer açıp oynaman gerekir.Donma anca o zaman olur.Aynı anda iki fifa calıstırdığında donması gerekir ve o laptopta ya ısıdan kaynaklı ya donanımsal bi arıza var. Ve sen 6 kere değiştirttim diyorsun. hiç uğraşma iste yenisi gelsin. Bende western digital 1 tb vardı.300gb gitti bir anda bad sector falan.Değişim isteğiyle geri gönderdim ve simdi bekliyorum gelsin o giden veriler içinde uğraştırıcam parayı alırken iyi sattık bi kere diyip arkaya yaslanmak yok bilinçli olmak lazım.
Uzun lafın kısası paranı isteme üstte arkadaşın dediği gibi dolar çok dalgalı.Al aynısını misler gibi kullan.
ben onu iki milyara almıştım şimdi internetten baktım o laptop üç milyar olmuş bende yenisini istiycem ok karkadaşlar saolun...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme