Şimdi Ara

Ekran Kartı Sorunu sürücü siliniyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar 512 mb ekran kartı aldım baya oldu garantisi var.Bilgisayar kasınca yogunluk artınca ekran gidiyo geliyo 2 3 kez bunu yapıyo ve daha sonra sürücü siliniyo bi pencerenin üstünden tutunca siliniyo sürücü yokmuş gibi taki reset atana kadar devam ediyo bilgisi olan veya aynı sorunla karşılaşan biri varsa yardımcı olabilirmi ?

• sürücü silinmiyor sadece ekran kartı afallıyor kartın ısısını kontrol et muhtemelen fan arızası olabilir
  • ilk önce bu hatayı 2 3 kez veriyor daha sonra aşagıdaki hatayı veriyo ve reset atana kadar ekran kartı sürücüsü silinmiş gibi oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiki_1903__ -- 2 Eylül 2010; 21:33:07 >
  • resimde göründüğü gibi oluyor sıcaklığıda ölçtüm sorunu anlayamadım yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

• up
  • Yardım edebilecek kimse yokmu arkadaşlar bu sorun nedir acaba ??
  • ewet bende arkadaşa katılıyorum çok ısındığı için hata veriyor olabilir
  • resimleri koydum arkadaşa katılıyorum diyosun ama resimde sıcaklık normal baktın mı ölçuyorum sıcaklığı normal sıcaklıktan kaynaklanmıyo
  • up
  • Yardım edebilecek kimse yokmu arkadaşlar pc format atıcam ??
  • up
  • arkadaşım resimden anladığım kadarıyla amd ekran kartı almışın genelde amdler sorun çıkarıyor yani kulaktan duyma bilgiler benimkisi de arkadşlarım memnun değildi ama belki yanılıyor olabilirim ayrıca ben konu açamıyorum benimde ekran kartıyla ilgili bi sorum olucak ama açamadım konuyu neie açamadığımı bilen varmı
  • amd'lerin sorun çıkartığını ilk defa senden duyuyorum fakat kartı aldığımdan beri bu sorun ile karşılaşıyorum aldığım yere götürdüm sorun yok dediler hala bu sorun var bu sorunla karşılaşan veya bilgisi olan kimse yokmu hala ??
  • up
  • kimse yardım edemiyecek sanırım format atıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.