Şimdi Ara

Ekran Kartı Tamir-Ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bendeki sistem biraz eski ekran kartıda idare ediyordu ama aşırı ısınmadan yandı herhalde arka taraından bi sararma oluştu çalışıyor ama ekran çizgi çizgi geliyor.
    Ankarada bunu tamir edecek kimse varmı acaba yada düzen tutarmı.Teşekkürler

• bu arada bende 3 yıldız var ama teğmenin 3 yıldız yüzbaşı değilmiydi askerden döneli 15 sene oldu unuttuk galiba
  • Tamir ettirmeye kalksan astarı yüzünden pahalıya gelecek değişim zamanıdır geçmiş olsun
  • doğru söylüyorsun hocam zamanın en iyi kartıydı kıyamıyorum atmaya:( arabanın dikiz aynasında takılmazki
  • firinlama yontemini deneyin.forumda konusu var arastirabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim hocam inceledim kaybedecek bişey yok denemek lazım olanda var kebap haline getirinde :)
    gerçi benim fırın arızalı bu bahane ile tamir etmişte olurum.Acaba önce Yakın mesafe fön makinasımı denesem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zucker06

teşekkür ederim hocam inceledim kaybedecek bişey yok denemek lazım olanda var kebap haline getirinde :)
    gerçi benim fırın arızalı bu bahane ile tamir etmişte olurum.Acaba önce Yakın mesafe fön makinasımı denesem?

Fön makinasıda işe yarar çakmakla bile halledenler var.
  • Uğraşmanıza değmez bence yeni kart alın hocam
  • 50 lira piyasası
  • öyle yapmak lazım teşekkür ederim ilgilenen arkadaşlara. Gerçi ankara da bi fırınlama yapacak arkadaş olsaydı denerdik neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zucker06

öyle yapmak lazım teşekkür ederim ilgilenen arkadaşlara. Gerçi ankara da bi fırınlama yapacak arkadaş olsaydı denerdik neyse.

Soğutucuyu sökün fön makinasıyla yakın mesafeden gpu'yu 5 dk ısıtın aynı şey.
  • Tamir etsen kartın kendisinden pahalıya gelir kartı fırınlayın bir süre çalışmaya devam edecektir ama fırınlanan kartın da belirli ömrü var 3-6 ay veya 1 yıl sonra kartı elinize alırsınız yani bozulacağı varsa bozulur eğer kötü cani sadist bir insansanız kartı fırınladıktan sonra hazır pc ci birine kazaıklayın ama içi dürüst hakkıyla kazanan biriyseniz para biriktirin 300-400 tl civarı yeni kart yanında psu felan da alırsınız...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.