Şimdi Ara

Ekran Kartı Tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar iyi günler dilerim hepinize

Bütcem: Minimum 50-60 Tl Maximum 150 160 Tl
    Almak istediklerim: Yeni Nesil Oyunları çalıştırabilecek ve anakartıma uyan bi ekran kartı ve 1 GB Ram
    Not: Kasamda 2 adet ram slotu var ve 256 + 512 olarak kullanıyorum. Yani ram alınca 256 yı çıkartıcam. 2. El olarak onu ve Fx 5200 nvidia ekran kartımı satıcam. Onlarıda bütceme eklicem.

Buyrun İşlemcim anakartım ve ramlerimin bilgileri..

İşlemcim:

Ekran Kartı Tavsiyesi ?

Anakart

Ekran Kartı Tavsiyesi ?

Ramlerim

Ekran Kartı Tavsiyesi ?

Ekran Kartı Tavsiyesi ?

Ekran Kartı Tavsiyesi ?

Ekran Kartı Tavsiyesi ?

Ekran Kartı Tavsiyesi ?

• ikinci elden şu modellere bakabilirsiniz..

x1650pro, x1950po(xt) hd2600pro, hd3650

sıfır almak istersenizde
    http://www.hepsiburada.com/powercolor-ati-hd3650-512mb1gb-64bit-ddr2-directx-10.1-dvicrt-agp-8x-ekran-karti/productDetails.aspx?categoryid=204&productid=bd53818

ama benim tavsiyem ikinci elden bir kart almanız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trecc11 -- 21 Aralık 2009; 0:48:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tımestop

ikinci elden şu modellere bakabilirsiniz..

sıfır almak istersenizde
    http://www.hepsiburada.com/powercolor-ati-hd3650-512mb1gb-64bit-ddr2-directx-10.1-dvicrt-agp-8x-ekran-karti/productDetails.aspx?categoryid=204&productid=bd53818

• quote:

Orijinalden alıntı: tımestop

ikinci elden şu modellere bakabilirsiniz..

sıfır almak istersenizde

Ama yeni nesil oyun demissiniz bu sistemle yeni ekran kartı alsanız bile çok mantıklı olmayacaktır Biz bu sistemleri 2003 te topluyoduk yanlış hatırlamıyosam Gelecek için umut vaad etmiyor kolay gelsin

• @Hellteam
    Aslında haklısın.. Ama maddiyat anca buna el veriyor 2 3 sene sonra köklü değişime gidebilirim anca

Peki bu HD3650 için "Minumum gerçek 350W ve 15A üzeri kaliteli bir güç kaynağı ile kullanılması tavsiye edilir. " diye bi not var. Benim bilgisayarda varmı bu gerekli olan olay ?
  • benimde tavsiyem ikinci elden bir ekran kartı almanız
  • kusura bakma ama ,demişsinki yeni nesil oyunları çalıştıracak die , o işlemci ile bide almakta düşündüğün ekran kartı ile YENİ NESİL oyun calıştıramazsın, calıştırsan bile takılmalar cok olur. yeni nesil oyunlar daha iyi işlemci istiyor ve ekran kartı. Bence baya bi para biriktir, yeni bilgisayar topla. Benim tavsiyem bu. 512 ram için veya o dediğin ekran kartı için para harcamaya değmez bence. Yinede sen bilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    EKRAN KARTI TAVSİYESİ
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @Taskin83

Haklısın fakat maddi durum sebebiyle bu kadarını yapabiliyorm. Dediğin gibi full değiştirsem 1-2 sene sonra onlarda düşük seviye olucak. O yüzden geçici olarak 2 sene falan bunlarla idare etmeliyim. Benim anlamadığım nokta şu "Minumum gerçek 350W ve 15A üzeri kaliteli bir güç kaynağı ile kullanılması tavsiye edilir." Benim bilgisayarda problem olurmu ?
  • up up up
  • up
  • uppppppp
  • dostum arkadaşlar gereken tavsiyeleri vermiş zaten. agp için fazla alternatifin yok ki.her ne kadar ekran kartı da alsan hadi pes 2010, call of duty bir nebze oynarsın ama crysis falan düşünme bile.

arkadaşımda da seninkine çok benzer bir sistem vardı. anakartı bozuldu, anakart bakıyorduk, en az 60 tlye bulabildik. yinede güncel oyunları oynayamayacagından işlemci, kasa, ekran kartı, tv kartı ve monitörü 150 tlye parça parça elimizden çıkardık. yerine aldıgımız parçalar 2. elden fiyatları:

intel e5200:75 tl
    gigabyte g31m-es2l:75 tl
    lg w1941s (0 mediamarkt kampanyasından): 169 tl
    feel hurricane 500w psulu kasa:80 tl.
    512x2 oem ddr2 ram: bunu ben hediye ettim. 2. elde ilan açtım kimse yüzüne bakmadı.

şimdilik ekran kartı almadık, onboard vga ile bu sistemde senin fx5500 ile oynadıgın oyunların tümü oynanıyor. 3dmarktan 6000 puan aldık. ekran kartı olarak hd4770 veya gts250 düşünüyoruz. o da önümüzdeki aya.

eski sistemden gelen para:150tl
    yeni sistem için giden para:400tl

sen kendi monitörünle devam edersen aradaki fark 100-150 tlye kadar düşüyor. zaten o para ekran kartı için ayırdıgın max bütçe. o parayla daha güncel bir sistem kurup iyide bir ekran kartı alıp işlemciye oc çektiğinde tüm oyunları çok yüksek çözünürlük olmamak kaydıyla fullde oynayabilirsin.(crysis, gta4 istisna olabilir)

kolay gelsin karar senin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.